Endometru, ovulatie, monitorizari - 116

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Amely, rezultatul meu la Papanicolau e: Bethesda:-LSIL-CIN-1

-ASCUS-AGUS.

Nu stiu sa-l citesc, doar ca mi-a iesit rau...........spune-mi si mie te rog daca stii ceva...
Pupici.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pmihaela spune:

Va fetelor si cate o pentru fiecare, sa va mai inveselesc putin, ca am citit si prea multe probleme sunt pe-aici.
Amely, Picaflor si toate celelalte, curaj fetele si sa ne rugam la bunul Dumnezeu sa ne-ajute sa fim sanatoase in primul rand, ca s-or rezolva si restul.
Eu am facut ieri festanie (cred ca asa se scrie) in casa, asa ca o sa fie bine. Se zice ca in martie e bine sa faci, la mine a fost o intamplare ca a venit o vecina si vorbise asa ca am facut si eu.
Va pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Dragele mele,asa de trista nu am mai fost de f mult timp.Nici nu-mi vine sa cred;in urma cu 3 ani avea sotul meu o spermograma de pus la panou!!!de aceea nu ne-am facut asa griji in privinta asta.Iar acum iese cu treaba asta.Parca m-am prostit si nu mai pot gandi deloc!uite va trec aici rezultatul analizei cu valorile normale cu tot:
Volum(2-8ml):4,75
Vascozitate normala
Culoare ,miros:normala
PH(7,2-7,8):7,2
Concentratie(20-250Mill/ml):25
Nr.total(40-800Mill):118,75
vitalitate[b],>75%
[b]Motilitate
(peste 50%cu inaintare):20
rapizi:30%
inceti:20%
inerti:30%
In rest au iesti toate bine,cultura ,aglutininele, morfologia lor ok(cel putin is normali,cu cap si coada)
Ei ce pareri aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

melutzica mea: asa m-am saturat sa aud de probleme!!! imi pare atat de rau!!! si io zic ca spermograma se va imbunatati rapid, mai ales acum primavara, daca-l treci pe salate, fructe, legume verzi si cat mai multa TZELINA!!! (vezi ca am dat eu niste link-uri despre beneficiile telinei, medicamente, tincturi de telina pentru barbati la subiectul "avort menstrual")
eu tin pumnii foarte stransi!!! nu stiu ce altceva sa fac sa te ajut... a! si multi

bubuleana

Mergi la inceput

bubu meu,of,da io ce m-am saturat de auzit numai probleme.De azi nopate plang numai si nu pot sa ma adun;si mi-e o ciuda de mor pt ca dupa cum stii ,eu sunt f echilibrata si optimista.Treaba e,ca nu ma asteptam la toate astea!!.Si ma gandesc si la sotiosrul meu,la cum se simte saracul de el, si atunci imi vine sa plang si mai tare.Partea buna e ca Dc. a zis ca,cu IA am sanse de 90%,deci nu e chiar asa de rau.Si iar ce ma uimeste la culme este ca,sotul meu e ffff sportiv,mancam f echilibrat,f multe fructe si legume si uite ce se intampla.Oricum de azi ii dau iar BU,vitamina E + medicamentele prescrise de medic.,si ai si tu grija de tine si mersic mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

MEL, DA NU E ASA RAU!!!!! si, mai mult, dupa cum stii si tu f bine: orice analiza proasta se repeta!!! eu am gasit 2 cursuri de (in)fertilitate masculina si acolo se spune (clinica uro-fundeni, deci demni de incredere) ca spermograma se repeta de 2-3 ori in decurs de 3 saptamani daca rezultatul nu iese bun..asta e 1 la mana..apoi...numarul e in limite normale, e drept, da nitel cam scazut(ideal peste 60 milioane /ml), inca asta se rezolva garantat cu naturiste, salate, vezi si indicatiile de mai sus ...
ia repetati voi spermograma asta duap o sapt de concediu, sa vezi ce fortosi ii faceti!!!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencyta spune:

melutzica sa nu-ti pierzi speranta.sa stii ca suntem toate alaturi de tine si-ti tinem pumnii.curaj si mergem inainte de manuta,ok? o sa ne fie bine la toate .o sa vezi.
ici multi.

Mergi la inceput

megbeng,si io tot cu nasul prin carti si cursuri stau acum si incerc sa ma conving ca totusi nu e asa de rau.Oricum iti multumesc din sufletttttt si iti dau fff multi pupici si ma bucur ca esti asa de bunuta si sunt sigura ca vei ajunge un medic excelent.Spermograma trebuie sa o repetam peste 3 luni,pana atunci il terc la regim vegetarian pe sotul meusi o sa bag la telina in el de numa..Of,nu aveti idee de cat de mare ajutor imi sunteti,sper ca la randul meu sa va intorc binele primit inzecit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

melu, iti intorc si eu pupicii...si uite, niste site-uri cu informatii medicale mai specializate, daca nu le stii deja: www.emedicine.com si www.fb4d.com

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

da melutzica da-i inainte cu tzelina!!!
o sa vezi ca totul va fi bine!!!

bubuleana

Mergi la inceput