Endometru, ovulatie, monitorizari - 116
Raspunsuri - Pagina 15

katthy spune:
Melutzica uite un dans special pentru tine.
Ti-am smuls macar un zambet?
Pe locul unde s-a prabusit o speranta, tasneste un nou izvor al sufletului.
katthy

adela achim spune:
Melu te rog nu dispera,pentru ca nu e asa de rau...hai ,descarca-te si hai cu forte noi,cel mai important mereu cu credinta in Dumnezeu...iar pentru sot cu BU,vit.E,ZN+Se,Napraznic si...nici o masa fara telina!!!!
Amely asa te vreau...eu zic ca la biopsie va fi sigur bine
Picca un si pentru tine
VA pe toate,pe toate
ADELA

melutzica spune:
Katthy,mi-a zmuls nu unul ci mai multe zambete dansul tau,multumesc frumos.
Va multumesc inca o data din tot sufletul meu la toate

Liana30 spune:
meluleeeeeee nu'mi vine sa cred!!!!!imi pare rauuuu!!!
sincer ...eram sigura ca spermograma va iesi beton!!!!
hsi cspuuuu sus..si inainte,,,vorbeste tu acolo ca vin si io o facem amandoua odata?????
Amely ma bucur ca nu a fost mai rau..numai bineee!!!
"Nimic nu-i imposibil!"

Amely spune:
Iliuta, tu ai facut si colposcopie sau doar PAP? nu trebuie sa te sperii, diagnosticul tau seamana foarte bine cu al meu, iar dr-a la care am fost spunea ca este o forma foarte usoara de displazie. In general, prezenta modificarilor low grade (displaziei usoare sau CIN 1, cum i se mai spune), mai ales la femei tinere, reprezinta o infectie auto-limitanta cu HPV. Nu stiu insa de ce, mie dr-a mi-a spus ca nu am nevoie sa fac tipajul viral, conform rezultatului venit de la lab. Eu insa vreau sa-l fac, ca sa-mi elimin chestia asta de pe sistem, de fapt SUNT SIGURA ca trebuie facut.
Din cate am mai rasfoit pe net, o problema controversata a fost existenta categoriilor echivoce ASCUS, anomalii celulare scuamoase cu semnificatie nedeterminata, si AGUS, care se aplica atipiilor glandulare. Practic termenul AGUS nici nu se mai uziteaza, sa ma ierte dr-ii tai, pentru ca implica echivocitate si uneori chiar confuzie. In orice caz nu trebuie sa te ingrijoreze, avand in vedere ca este LSIL (situatie valabila si pt. mine) Este f important acest lucru, daca era HSIL, poate ca ar fi existat mai multe motive de ingrijorare.
Parerea mea este sa faci colposcopie (daca nu cumva ai si facut) eventual cu biopsie tintita, sau sa repeti frotiul, iar daca iese negativ, atunci chiar ca nu ai motive de ingrijorare. Mie deocamdata mi-a dat tratament cu ovule si irigatii vaginale, timp de o luna, cand vom repeta testele, probabil colposcopie cu biopsie tintita si obligatoriu PAP, si in functie de cat de bine au raspuns leziunile la tratament si de persistenta (sau lipsa) celulelor modificate (displazice), vom hotari care va fi metoda invaziva de tratament adica: cauterizare sau cel mai probabil ERAD - adica rezectie cu ansa sau chiar conizatie.
Sper ca nu te-am bagat mai rau in ceata, ceea ce vroiam sa-ti zic de fapt este sa nu te sperii, ci sa repeti colposcopia si sa discuti cu dr. tau, sa-ti dea in primul rand tratament pt. cervicita, ca sa reduci inflamatia, iar apoi sa vezi daca e cazul sa mergi mai departe. Eu sper sa nu fie, iti doresc multa sanatate si daca mai ai intrebari, nu ezita sa le pui, ca am citit zilele astea de mi s-au impaienjenit ochii si am informatiile inca proaspete
Uite aici, daca vrei sa mai citesti cate ceva, ca pe mine incepe sa ma ia cu ameteala, tot citesc, citesc pana ma apuca paranoia:
http://www.stetoscop.ro/arhiva/2005/39/ghidclinic.php
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

Liana30 spune:
va astept la un nou cap..
aici....http://desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72241
"Nimic nu-i imposibil!"

Bianca B spune:
quote:
Originally posted by melutzica
Acum am venit de la spital.Azi noapte m-au apucat niste dureri groaznice de burta;m-am dus la toaleta si aveam o hemoragie cumpilta;abia am ajuns in pat si i-am spus sotului ca ma simt fff rau si am lesinat de durere.Mihaela
Melutzica imi pare nespus de rau pentru cele intamplate, ma rog sa gasesti puterea de a continua lupta

Bianca