Mamici din nou aspirante - 14
Raspunsuri - Pagina 4
zozela spune:
Fetelor e de coma..E gravida
Ma inveselii naiba de tot..Nu stiu ce naiba de ciclu o fi avut ea.. Ea zice ca a fost un ciclu..normal..
Nu mai inteleg nimik Dupa concurs(pe care il picai),cumparai un barzoi si ma dusei la ea..Heheeee pai ce munca de convingere dusei ca sa si-l faca..ba ca-i e frica,ba ca-l asteapta pe barbat-su..ba ca ce se face ea dc e gravida..
Intr-un sfarsit reusii sa faca un pic de pipilica(de frica nici nu putea sa faca) si eu executai procedura Nu trecura 2min..si II Fetelor,va zic..in mom.ala am amutzit amandoua Nu ne venea sa credeam..Normal ca eu incepui sa pe-acolo..iar ea statea cu testul in mana si nu-i venea sa creada...Intr-un final se puse pe plans,ma dusei si mai luai un test,il facu si p'ala...tot pozitiv..Il suna pe barbat'su ..ala sa faca infarct de bucurie..Ce sa mai..fata asta imi inveseli ziua...Doamne!!Deci se poate!!
Sim Imi revenii complet...sau nu?!
la mamici si !!
Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..
aissa spune:
Zozela de coma esti! Super! Sa fie sanatoasa prietena ta si sa aiba o sarcina usoara si un bebe super!
Analizele mele "suna" asa:
FT4 (tiroxina libera) 1.04 (valori normale 0.58-1.64)
TSH 1.73 (0.34-5.6)
FSH 6.58 (aici la mijlocul fazei foliculare zice 3.85-8.78, iar eu am facut in ziua 3...)
LH 3.13 (la fel, la mijl fazei foliculare 2.12-10.98)
Estradiol 44 (mijl perioadei foliculare 24-114)
Prolactina 14.32 (3.3-26)
Cum sunt? Eu zic ca bune....
Cristina si Ale (30.09.2004)
roandre spune:
Aissa, eu zic ca sunt f bune analizele.
Sim, eu m-am dus sa vad ce oferta imi fac ei si sa-i anunt ca am alta oferta (caci eram sigura ca sal va fi mult mai mic). Dar dupa cum mi-a vorbit seful e clar ca nu m-a luat in serios si ca a crezut ca e doar o modalitate de a-l face sa-mi ofere mai mult. Mi-a dat timp de gandire pana luni dc accept oferta lor. Luni ma voi duce cu cererea de incetare a contractului de munca prin acordul partilor si sper sa nu-mi faca probleme.
Zozela, m-ai terminat cu prietena ta! Sa aiba o sarcina usoara si un bb sanatos!
Va pup!
Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius
sim spune:
Zozelooo am crezut ca o sa capiez de atata ras!!! Unde mai pui ca i-am citit si sotului cu voce tare, sa nu creada omu' ca m-am tzacnit. Ai fost GENIALA!!! Pe bune! Transmite te rog prietenei tale multa sanatate si sa aiba parte de o sarcina frumoasa, sa o duca la bun sfarsit cu bine si sa aiba un pui frumos si sanatos! Tot ma mai ia cate o doza de ras...inca nu m-am calmat... Pai, mey, daca tot ti-ai revenit sa nu te mai prind ca esti suparici ca vin si dau bataie.
Mihaela tin pumnii sa fie totul asa cum gandesti si sa nu-ti faca astia surprize neplacute. Chiar sunt curioasa sa ne povestesti ce fatza o sa faca seful cand o sa vada ca se ingroasa gluma.
Aissa la interpretari nu ma pricep deloc, dar dr. nu ti-a spus ce crede el despre analize? Eu inca nu mi le-am luat de la cabinet pe ale mele (am auzit rezultatul doar prin telefon) asa ca nu am nici macar o vaga idee. Imi pare rau ca nu pot ajuta.
E asa de frumos afara ca imi iau familia si dau o fuga in parc...cred ca in Cismigiu, ca nu l-am mai vazut de muuulta vreme.
Va pup!
aissa spune:
Sim inca nu am ajuns la dr, abia ieri mi-a luat si mie sotul rezultatele, o sa merg saptamana viitoare. Eu ma orinetam dupa valorile date de laborator ca normale, si nu am nimic in afara limitelor. O sa va zic saptamana viitoare sau cand ajung ce si cum.
Asi tu cum esti? Recuperata?
Noi tocmai ne-am adunat din parc, am fost in Carol, sunt rupta de picioare...
Va pup, weekend placut in continuare.
Cristina si Ale (30.09.2004)
zozela spune:
Fetelor chiar acum vorbeam cu ea la telefon si ii citeam urarile voastre! A zis sa va multumesc din suflet si sa va dau un ! Pacat ca n-are si ea net,tare i-ar fi placut aici la noi..
De-abia asteapta sa vina sotul ei,ca sa poata merge la Dr. Nu vrea sa se duca fara el..Ii e frica sa n-o puna la echo si barbat-su sa piarda faza...Acuma e paranoica si cica sta numai in pat in we asta..Sa nu-i faca rau lui BB
Sim..Gata-Sa traiti!!!!! Na si-un !
Aissa ma bucur ca ti-au iesit analizele bine
Roandre
Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..
sim spune:
Aissa daca sunt in limitele date de ei a normale, atunci inseamna ca este foarte bine. Bine ca ai ti-ai luat si de grija asta.
Zozela asa te vreau!
Asi cum te mai simti?
Miha tot nu-s semne de urati?
Azi iar pare sa fie soare pe aci, dar am program de mers la cumparaturi cu fie-mea si apoi cu tati la film. Mergem toti 3 la Ice age partea a 2a la multiplex. Haideti, mai iese careva, poate ne vedem in Plazza... Tot incerc sa-mi gasesc lucruri de facut pana marti cand merg la Moisica. Daca imi da ok, sunt tocmai bine ca merg la ea in ziua 10 si as avea cum sa prind ovulatia de luna asta. Sa vedem....
roandre spune:
Chiar ca e o vreme superba aici!
Ieri am fost si noi in Cismigiu, de la cel mai mic la cel mai mare si tare frumos a fost.
Astazi planuim ceva cumparaturi si apoi iar parc...sa vedem pe unde mai ajungem si azi.
Sim, nici o urma de urati la mine....nici cea mai mica! Dar nu-i timpul trecut ....hihihi, mai imi arde si de ras! Nu ma mai intereseaza, sa vina cand or vrea ei ca nu-i mai bag in seama
Va pup!
Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius
asi spune:
Zozela esti mare figura!Parca va si vad pe amandoua cu testul in mana mute de umire.Bine ca e pozitiv si sa aiba o sarcina usoara si un bebe sanatos.Sa vezi ce mai sarbatoriti cand vine sotul prietenei tale.
Aissa analizele sunt super.Urmeaza sa ii dai bataie pentru bebe ca vine el sau ea.
Roandre succes cu jobul.Mare stres e cu serviciurile astea.Mare noroc am ca eu lucrez pentru mine(desi uneori e nasol).Vine tatal tau la Alexia?
Sim ia repede anlizele si fa controlul ca trebuie sa ne punem pe treaba serios
Eu ma simt foarte bine.Luni la 6 ma duc sa-mi scoata firele si sa discut ce facem mai departe.Sotul meu s-a hotarat ca e de acord sa participe la inseminare.Zice el ca 1 sau 2.Nici eu nu m-as intinde la mai multe.Luna asta nu cred ca voi face pentru ca ov cade chiar de Paste.O sa astept iepurasul cu teste de ovulatie.
la toata gaska
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
Ioanatugs spune:
BUNA FETELOR ! CE MAI FACETI ?
Am cam chiulit scuze. Dar a fost asa frumos
afara, ca nu prea mi-a mai venit sa intru prin
casa.
SIM ne vedem marti la Moisica, nu am uitat.
Si tu am vazut ca ai iesit la plimbare cu familia.
Cum a fost? Pupici pt. Ruxi! Pe marti !
LIANA30 cum e la Calimanesti ? Sau te-ai
intors deja? Ai petrecut?
Despre mine ce pot sa va spun ; astept in
continuare. Ar mai fi doua, trei zile si o sa stiu
daca E SAU NU E ? Nu stiu ce sa zic de semne.
Mi-e cam somn de vreo doua zile dar poate fi si
oboseala de la munca, adorm in 5 sec. Seara.
Ieri am simtit niste intepaturi in burta si sper
sa nu fie vre-un semn ca vin uratii. Pete sau
dureri de sani nu am, asa ca nu stiu ce sa zic.
Mi-e cam frica sa ma apropii de testul care
asteapta cuminte ziua de marti (28 a CM).
Temperatura bazala a fost de la inseminare
si pana azi inclusiv peste 37.0 , dar cred ca e si
de la utrogestan. Vom vedea !
PUPICI SI BEBICI LA TOATE FETELE !
Cu drag Ioana Tugs