Mamici din nou aspirante - 14
Raspunsuri - Pagina 3
asi spune:
Am revenit si eu cu bine.Totul e foarte bine la mine ,doctorul nu a descoperit nimic care sa nu fie la locul lui.Fibromul meu e mic ,e pe peretele posterior la uterului si deci nu e o cauza de infertilitate.Ceea ce ma bucur e ca nu a gasit endometrioza.
Inca sunt in recuperare.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
sim spune:
Asi bine ai revenit! Ma bucur ca operatia a fost ok si ca totul e bine. Insa cred ca intrebarea ta ramane: care o fi totusi cauza infertilitatii? Un medic ne-a spus candva ca n-ar fi rau sa schimbam clima pentru o saptamana macar si sa mergem in concediu. Asta ar putea da rezultate. Avem de gand sa aplicam sfatul anul acesta, dar n-am ales inca directia.
Roandre asa vesti bune sa ne tot dai! Ce bine ca ai gasit bona. Sper sa fii multumita de ea si sa ramana. Uite ca pe mine m-ai pierdut...2 luni fara urati? O, Doamne! Nici nu stiu daca sa ma bucur ca poate poate (eu sper pana in ultima clipa) sau sa-ti doresc sa vina mai curand... Sa-ti mearga bine la noul loc de munca!
Zozela hai, sus, ce-i cu tine?! Mergem inainte. Ia zi cum mai stai cu slabirea si cu alergarea? Te asteptam cu vesti bune de la dr. Si te rog nu mai fi trista, nu te recunosc. Uite un ca sa-ti treaca.
gabri_andrei spune:
Asi, ma bucur mult ca e totul bine, iti doresc sa te refaci cit mai repede si cine stie poate se intimpla vreo minune.
Sanatate tuturor si multi pupici.
roandre spune:
Ce bine Asi ca totul a fost ok si ca nu ai endometrioza. De acum tre sa vina bb ca a vazut ca nu e dupa el si ca nimic nu te speri! Refacere grabnica!
Sim, sunt chiar 2 luni (60 zile) fara urati. UM a fost pe 30 ian si de atunci pauza...si nici sanse de bb nu sunt clar. La mine nu e prima data cand mi se intampla asta si am sperat ca BU ma va ajuta dar din contra, mai rau mi-a facut. Asta e, stau si astept. Oricum in urmatoarele 2-3 luni nici nu vrea sa ma mai gandesc la o sarcina mai ales ca mi-am schimbat jobul si e un domeniu nou unde am mult de invatat. Dar dc e sa vina, noi nu ne suparam .
Astazi am fost si la munca la mine si le-am dat de inteles ca oferta lor nu se potriveste cu ceea ce-mi doresc eu si ca am o alta oferta dar cred totusi ca nu am fost luata in serios. Se vor convinge in curand cand ma voi duce sa-mi iau CM de la ei.
Va pup!
Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius
asi spune:
Multumesc fetelor!
Astept sa imi revin si apoi sper sa vina bebe ca poate fac si o inseminare sau doua.
Evenimentele importante
Razvan
Ioanatugs spune:
Buna dragelor!
Scuze pt. intarziere, am lipsit cateva zile, dar motivat.
M-am simtit rau, am avut febra, frisoane, dureri de cap,
cred ca am facut insolatie pentru ca am stat cand a fost
soare o zi intreaga pe terasa, iar seara am avut 37.4 febra.
Acum mi-a mai trecut dar tot am o febra mica de 37.2, mi se
usuca gura intr-una si mi-au aparut si niste bubite pe fata
si in gura.Nu stiu ce am pentru ca nu sunt racita ca sa-mi
justific febra asta constanta. Sper sa nu fi facut vreo
inflamatie ceva, desi nu ma doare nimic altceva.
SIM sa fii sigura ca ne intalnim marti la Moisica. Sper
doar sa nu intarzii pt. ca eu ma trezesc pe la 11 deobicei
si pina la Mall fac 15-20 min. cu masina daca nu e trafic.
Daca e trafic fac 35-40 min. Lucrez pina noaptea si dorm
toata dimineata, asta e progrogramul meu. Dar de venit vin
si o sa o intreb pe asistenta cine are programare la 12:15.
Pupici si pt. tine si pt RUXI
ASI refacere usoara, bea multe ceaiuri sa elimini
anestezia mai repede din corp si sa auzim de bine.
ROANDRE ce mai faci?
PUPICI LA TOATE FETELE !
Cu drag Ioana Tugs
zozela spune:
Roandre analizele nu le-am repetat la acelasi laborator
Te esti o scumpa!
Sim nu stiu de ce nu-mi trece starea asta de cacao..Pur si simplu sunt deprimata ..Nu stiu ce naiba am..Am inceput sa iau si vitamine Cu slabirea..ce sa fac...acum cred ca slabesc de stress
Fetelor am zis sa va intreb si pe voi(desi stiu ca este practic imposibil):o prietena de-a mea crede ca e insarcinata(desi nu si-a facut nici un test care sa confirme sau sa infirme). Buun..pana aici nimik neobisnuit..insa...ea crede ca a ramas inainte cu cateva zile de ciclu...A avut contacte neprotejate(3la nr.)in zilele alea,apoi i-a venit ciclul si de at. nu a mai avut contact sexual,deoarece sotul ei a plecat din tara...Si acuma crede ca e gravida..Pai cum sa fie daca i-a venit totusi?! Ziceti si voi,nu e paranoia?! Si nici test nu vrea sa faca..Cica ii e frica
Va -acesc pe toateeeeeee...
Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..
aissa spune:
Asi ma bucur ca ai venit cu vesti bune, sa speram ca se prinde bb cat mai repede!
Roandre ma bucur pentru tine ca ai cum sa le dai peste nas celor de la munca. Cu uratii tai nu stiu zau ce se intampla....
Zozela cred ca prietena ta isi inchipuie...macar sa-si faca test. De la ce ia venit ideea ca e gravida?
Eu poate sun azi sa vad daca sunt gata rezultatele de la hormoni ca nu am apucat ieri.
Cristina si Ale (30.09.2004)
asi spune:
Aissa sper sa fie bine hormonalele.
Zozela prietena ta sa fac un test ca aproape sigur iasa negativ.
Evenimentele importante
Razvan
sim spune:
Haaaai Zozela nu mai plange, te rog eu! Uite, iesi un picut la plimbare, cumpara un buchetel de zambile , bucura-te de vremea frumoasa...si toate or trece ca si cand n-au fost. Lasa gandurile urate si incearca sa faci lucruri care stii ca iti fac placere. Uite un de la mine. Daca tot n-a trecut sa stii ca te pupacesc pana iti trece, ok? Ia zambeste un pic...hai, mai mult...asaaa, veeezi?
Ioana fii sigura ca nu plec de acolo pana nu ne vedem . Cred ca tu n-ai vazut poze, asa ca uite aici ca sa stii dupa cine te uiti (evident ca Ruxi n-o sa fie cu mine, da aia de la sfarsit care e lesinata dupa fie-sa sunt eu... ). Oricum, eu vin pregatita sa aud de liniute (la tine evident!), hai macar doua! Despre starea ta ai intrebat vreun doctor? Ca febra asta trebuie sa aiba ea o cauza pe undeva, mai ales ca au aparut si bubitele astea. Nici nu stiu ce sa zic. Si eu te pup
Mihaela dar nu le-ai dus demisia ca sa te ia in serios? Mi-e sa nu-ti faca probleme si sa-ti ceara sa stai 2 saptamani (cum zice legea) de la data semnarii deisiei. Bine, nu ca ar conta pentru ei, dat fiind ca tu te intorci din concediu de ingrijire copil si ai lipsit destula vreme, dar ti-ar incurca tie planurile.
Aissa cum au iesit analizele? Sper ca sunt ok
Pupici si un we plin de soare!