Mamici din nou aspirante - 14
Raspunsuri - Pagina 2
asi spune:
Roandre biata de tine grea misiune!Tatal tau poate sa isi plateasca singur darile pentru cartea de munca dar nu va pute lua credit pentru ca nu are contract.Deci isi poate plati ca persoana fizica.
Succes in continuare la interviuri!
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
sim spune:
Miha acum ceva vreme m-am interesat si eu daca pot angaja o bona: adica sa-i tin cartea de munca, sa-i platesc darile la stat, iar pensia si asigurarea medicala sa le faca la niste fonduri private. Am inteles ca se poate, o persoana fizica poate fi angajator. Nu stiu prea multe pentru ca noi am renuntat la idee si am dat copila la gradi.
Cat despre locul tau de munca: sunt multi cei care stiu sa fie neamuri proaste (ca nu-i asa de greu), dar putin cei care pot pretui ce insemni tu cu adevarat. Asa ca daca gasesti la unul dintre cele 2 interviuri niste oameni care sa-ti trezeasca increderea, lasa-i pe cei de acum. Mult succes!
Asi saru'mana, abia peste o saptamana o sa merg, dar tot am emotii. Pai mi-a spus sa stam cumintei o luna dupa cauterizare, ceea ce am si facut, iar dupa ce trec uratii sa merg si sa verific daca s-a rezolvat sau mai parlim o data. Sper sa nu mai fie cazul... Tu cand mergi sa faci laparo?
Eu sunt foarte incantata ca dupa un an juma'te (rusine sa-mi fie!) am ajuns la stomatolog, la control. Norocul meu ca am scapat ieftin: un detartraj mic si o carie si mai mica . Mi-am luat de o grija, ca la sarcina cu Ruxi urlam de durere de masea prin luna a 7a.
O seara placuta!
roandre spune:
Multumesc dragele mele pt raspunsuri. Pana la urma tata va fi "bona" caci pe 10 aprilie tre sa incep munca si nu am de unde sa scot pe altcineva. O sa ma interesez mai clar cum e mai bine de procedat in cazul lui.
Cat despre actualul loc de munca...ma mai duc de curiozitate sa vad cat mi-ar fi oferit ca sal desi sunt convinsa ca ar fi fost mult mai mic.
Sim, e bine si acum ca poate vine bb repede-repede si apoi era mai greu.
Sunt sigura ca a fost facuta bine cauterizarea si nu mai e nevoie de inca o parlire. A inceput o noua luna, asa ca astept vesti mari de la tine in curand.
Asi, chiar...cume cu laparo? Cand o faci?
Ioanatugs, mai e putin...numaram zilele impreuna!
offf aissa, tare rau imi pare de mana ta...eu ma vaitam de o vanataie mica dar tu?!?
Eu astazi am avut o zi tare buna! Si e speciala pt ca azi se fac 2 ani de la casatorie...hehehe. Dupa 5 ani de mancat tineretea fara acte, m-am legat si la cap...hihihi
Va pup!
Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius
aissa spune:
Am impresia ca Asi face azi sau maine laparo ca am tot vrut sa ii urez succes si nesimtita de mine nu am scris. Citeam ieri la aspirante optimiste parca ccc ca se duce sa manance ca pana miercuri face foamea.
Asa ca draga Asi sa fie o operatie usoara si sa nu gaseasca nimic, sau si mai bine sa gaseasca motivul infertilitatii si sa fie ceva ffff usor care sa se rezolve cu aceasta operatie. Iti tin pumnii sa vii cu vesti bune.
Roandre si eu stiu ca poti face tu contract de munca bonei, asa ca il angajezi frumusel pe tati ca sa ii mearga vechimea.
Of, si eu sunt tot pe ganduri, 200 euro sa dam la gradi nu-mi permit (mai bine renunt eu la serviciu un an de zile ca tot aia ar fi cu banii si macar stiu eu ca am grija de ea cum trebuie). Mama lucreaza, soacra-mea...of. Zau ca ma ia cu dureri de cap ca nu stiu ce voi face. Cat despre sefi....si eu voi avea parte cu siguranta de acelasi tratament. Jobul nu se va schimba, tot cu hartoagele mele ma voi ocupa ca abia ma asteapta. Dar la salariu nu cred ca voi sari cu mult peste aia 8 de mi-i da acum statul ca am plecat cand aveam 7400000 si bonuri de masa si prea multe mariri de salariu nu s-au facut la noi....
Cristina si Ale (30.09.2004)
sim spune:
Miha multi ani fericiti sa aveti si sa va bucurati de toate lucrurile frumoase care vi se intampla! Sa traiti cu totii si sa fiti o familie minunata cu cel putin doi puiuti! Deci bunicul e bona! Sa fie intr-un ceas bun, ca pana la urma este clar cea mai buna alegere!
Asi stam cu pumnii strasi sa iasa bine operatia si sa apara bebe cat mai curand!
Aissa in conditiile astea chiar: mai bine stai tu cu Ale acasa si poate dai si de un loc mai bun in timpul asta.
elyanne spune:
Noi nu mai avem noutati... n-a mai stricat nimic mandra mea ... am intrat sa vad ce mai faceti ...
Mihaela pretentioase bonele.... bine ca poti sa rezolvi cu tatal tau... e mult mai bine asa, decat cu orice bona... indiferent de cand o cunosti ... tot mai mult o iubeste bunicul ...
Si La multi ani! pt. cei 2 ani de casnicie... sa fiti fericiti impreuna toata viata
Cat despre mine... eu urmatoarea ? Nuuuuu ... nu inca... poate lunile urmatoare....
Aissa ce-ti mai face mana?
Asi tinem pumnii
Lagat de serviciu... Mie mi-a intrat in cap sa ma fac florareasa.... adica sa-mi deschid o florarie .... Am de mult in cap chestiia asta... dar pentru ca a aparut bb nu m-am mia gandit, pt. ca nu aveam timp sa pun pe picioare floraria... Acum ma gandesc serios la asta... cea mai mare problema este spatiu ... nu prea se gasesc spatii de inchiriat micute ... pt. ca sunt exagerate chiriile si nu imi permit un spatiu mare ... si nici nu este nevoie de un spatiu mare ... Trebuie sa incep serios cautarile.
Parca nu mai am chef sa fac acelasi lucru la nesfarsit si mai vreau sa schimb domeniu', mai ales ca sunt indragostita de flori... Si peste cativa ani... poate trec la altceva
sim spune:
Ely te-ai pricopsit cu un client. Da-mi de veste pe unde te gasesc si nu mai scapi de mine. Imi place si sa ofer si sa primesc flori. Atunci cand vreau sa ofer, merg de obicei la o florarie unde stiu ca imi aranjeaza frumos buchetele si fac aranjamente cu bun gust. Mult succes si iti tin pumnii sa-si implinesti visul.
sim spune:
Mamicutelor unde sunteti? Am ajuns pe pagina 3! Nu se poate!!!
Roandre cum ati petrecut de ziua voastra?
Zozelaaa unde eesti? Ai facut analizele?
Ioana, ia zi, ceva senzatii...? somn, oboseala...ca de greturi e prea devreme...
Aissa ce mai face manutza? sper ca a trecut
Eu sunt somnoroasa si in asteptare sa treaca saptamana asta si sa vina martea urmatoare, ca sa ma vaz cu Moisica mea. Ieri mi-am dus copila la analize: o data pe an ii fac un set de analize sa vadem cum mai stam cu una alta. Anul trecut am avut surpriza sa dam peste una bucata lipsa de calciu si una bucata lipsa fier, asa ca am stat pe tratament vo 2 luni. Sper sa iasa bine de data asta. Ruxi a fost o curajoasa si chiar daca a chitzait putin, nu am mai avut de trecut prin "lesinurile" ei deja clasice.
Ce-or mai fi facand mamicile noastre? Irinel, Cornelia, Iulia, Stefania, Eliza, Flori, Andira, Irinuca, Lia, Shian, Mia, Acd2you, Mcrimiki Mai dati-ne cate un semn, poate s-o lua si la noi!
zozela spune:
Asi
Sim sunt in zona,insa intr-o stare de spirit proasta Am facut analizele si mi-a rezultat o valoare de 539.6 mUI/ml-vaorile normale situandu-se intre 10.00-9900.00mUI/ml..Deci..ma incadrez..Nu stiu de ce acum 2sapt. mi-au iesit peste valoarea normala....Ma rog..Sa vad ce mai zice si Dr.-Marti..Acum astept sa-mi vina ciclul(ar trebui sa se intample luni..normal).
Nu stiu ce sa mai zic..doar ca am o stare de tot spanacul....
Va fetelor si..aveti grija de voi si puiutzii vostri!
Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..
roandre spune:
Pai...de petrecut pe 27 nu prea am petrecut caci n-am prea avut timp...in schimb am primit 3 vesti super bune si am avut o zi extraordinara.
Se pare ca pana la urma am gasit si o bona iar tata ramane "bona de situatie extrema" (dc ar renunta si asta de acum). De sapt viitoare incep sa chem bona acasa sa se acomodeze Alexia cu ea desi dc o scoate in parc, Alexiei nu-i mai trebuie nimic altceva.
Eliana, sa spui unde e floraria ca pe Mihai al meu mereu il pacalesc floraresele si ajunge numai cu pamatufuri de flori acasa...hihihi. Tu deschide afacerea ca se gasesc clienti.
Si spui ca nu esti tu urmatoarea gravidutza?....bineeeee, mai asteptam o luna-doua...ca mai mult nu mai ai voie!
Sim, e mare de acum Ruxi dc a stat la analize. SI eu i le fac mandre cam la 6 luni caci am avut si noi probleme la un mom dat cu fierul. Acum i-au iesit perfecte. Sper ca si la voi sa fie bune!
Si vezi ca la sf lunii tre sa auzim de 2 liniute si la tine.
Zozela, analizele le-ai repetat la acelasi laborator? Cat despre pasa proasta in care te afli...sigur vei iesi din ea in curand. Si eu am fost dar acum e ok...mi-am gasit alte preocupari si am lasat la o parte starea aia de atunci.
Asi, cred ca ai facut deja laparo de nu ai mai scris pe forum. Sper sa se fi gasit ceva acolo ce a putut fi rezolvat usor si care iti va da posibilitatea ca in cel mai scurt timp sa ai puiul tau.
Eu tot ca si pana acum...sunt in ziua 59 cred si fara urma de invazie ruseasca. Cred ca mai e de vina si stresul din ultima perioada dar tot n-am de gand sa iau nimic in sensul asta. Mai sunt si incapatanata!
Maine ma duc la firma unde lucrez sa le spun ca renunt la ei dupa tratamentul pe care mi l-au aplicat in ultimele aproape 2 sapt (luni trebuia sa incep munca la ei si vor avea o surpriza de proportii).
Am ajuns in situatia sa am de unde alege asa ca le voi spune "pas" astora.
Va pup!
Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius