Mamici din nou aspirante - 14
Raspunsuri - Pagina 11
gio spune:
Buna fetelor,
revin si eu. intre timp am citit din urma, dar nu prea mult. tin pumnii pt toate, mai ales pt cele care asteapta 2 liniute!!!
Eu am analizele ok, teoretic putem incerca inca o data. numai ca nervii nu mai ma tin sa calculez, sa fac planuri, asa ca am lasat problema asta la voia intamplarii. daca e sa fie bine, daca nu, nu.
in rest m-am programat la dr cu care am nascut pt un control si intentionez sa nu o mai schimb vreodata...
Nu stiu ce sa zic, dupa avort m-a simtit destul de aiurea, la jumatatea lunii am avut niste sangerari mai ciudate, ma dor sanii in lateral destul de tare, ovarele..habar n-am ce poate fi..sper sa se prinda dr mea. de analize m-am saturat, sper sa nu fie nimic...
in rest, inca o data va tin pumnii celor care ati incercat luna asta pt bb 2.
Va pup
...I want a permanent vacation...
Ioanatugs spune:
Buna fetelor !
Ce mai faceti?
SIM banuiesc ca esti
ocupata, asa ca te las in pace!
Eu tin pumnii stransi, stransi!
Pupici pt. tine si Ruxi

Cu drag Ioana Tugs
Irinel spune:
Simo m-ai emotionat rau de tot! Nu stiam ca vorbele mele te-au ajutat asa mult, da ma bucur din tot sufletul. Si sa stii ca si in perioadele aglomerate cand chiar nu apucam sa mai dau pe la voi, mi-era dor de voi, da ce poti face?...uneori n-ai timp pentru tot ce ti-ai dorit. Acum sunt acasa si am timp mai mult, cand o veni bebe mic, cine stie cat timp voi avea. Dar tot nu va uit si astept sa va vad pe toate la burtici si apoi la mamici.
Ioana, am vazut la celalalt subiect ca ti-a trecut ciclul repede. M-am gandit si acum doua zile da n-am vrut sa o dau iar in bara si am tacut: nu o fi cumva ciclu peste sarcina? Maine oricum te duci la doctor nu? Test de sarcina faci? Eu iti tin pumnii, poate ai o surpriza placuta. Daca nu, data viitoare trebuie sa vina bebe.
Roandre, am uitat sa iti spun, tanti pe care ai angajat-o, daca o sa faca asa multa treaba, chiar merita, e un mare ajutor. Iti tin pumnii sa fie totul bine si sa nu va razganditi nici voi nici ea.
Fetelor va pup, o saptamana frumoasa si poate auzim si de ceva teste de sarcina pozitive cat mai curand.
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 37+ saptamani
sim spune:
Cum va spuneam: am fost la targul de turism si am iesit cu un brat de pliante si oferte, fericita nevoie mare ca musai sa gasesc ceva ce-mi convine. Cand, ce sa vezi: pe afis scria mare numele site-ului unde toate firmele isi pusesera deja ofertele. Bun asa, ca sigur am sarit vreo cateva in plimbarea noastra.
Acum stam sa studiem si sa ne batem capul incotro sa mergem.
Mihaela cum a fost prima zi in care ai lasat-o pe Alexia acasa...asta ca sa nu intreb cum a fost prima zi de munca. Sunt sigura ca pentru tine a fost mult mai grea prima parte decat intrarea intr-un nou colectiv. 
Ioana te pup, ca tare draguta mai esti! Adevarul este ca fiecareia dintre noi ii prinde bine sa stie ca mai sunt in jur persoane care vor si stiu cum sa tina aprinsa lumina sperantei. Multumesc mult pentru incurajari. Drept sa-ti spun, eu am incercat sa-mi fac datoria, de acum decizia este in mainile Celui de Sus.
Abia de Paste o sa aflu daca e sa fie cineva prin burtica...
Asi cum au fost micii? Bun bun?
Mami Irinel ca sa vezi ce idei imi trec mie prin cap: pai daca tu mergi sa aduci la lumina pui mic in 2 saptamani, eu astept sa vad test colorat frumos cu 2 liniute (Doamne ajuta!) tot cam atunci...poate imi dai stafeta!
Sunt dusa rau, asta-i clar! dar nu stiu ce-i cu mine ca am numa' fluturi in cap cu vremea asta frumoasa! Ati pregatit camera puiului sau lasati pentru dupa ce vine acasa? 
Gio e mai bine sa lasi la intamplare, ca asta e varianta cea mai sigura de a ajunge la bebe. Sper sa nu fie nimic grav in legatura cu problemele de care ziceai. Mai da-ne vesti cand ai vreme.
Va pup si va doresc o saptamana minunata! 
asi spune:
Sim au fost buuuuni.
Eu sunt destul de nelinistita ca nu imi vine ciclul.Mai stepta pana vineri si daca nu imi sun doctorul.
Eu prevad cat de curand doua liniute pe aici.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
aissa spune:
Fetelor nu ma injurati ca nu am mai scris, nu prea mai am timp de cand cu vremea frumoasa.
Roandre m-am gandit la tine, succes in noul loc de munca! 
Am intrat special sa va dau o veste care sper sa va bucure.
Colega mea de serviciu care tine loc de nasa Alexandrei mele (e pupesita pe DC dar nu prea intra, ca nu poate de la serviciu) este graviduta cand nu prea mai spera. Ea pe vremuri ramanea super usor, a ramas insarcinata cu primul copil la o luna dupa ce a scos steriletul. Acum, baiatul are vreo 6 ani si a tot incercat (incearca ea de vreun an si mai bine) sa ramana inca o data gravida. Prima luna cand nu s-a ferit a zis ca s-a intamplat, luna urmatoare la fel si uite ca trecea vremea si nu mai ramanea. Si cand se consolase (cat de cat) surpriza, avea ceva dubii (ca in ziua cand trebuia sa apara a curs doar ceva putin, nesemnificativ, face 2 teste, ies pozitive dar nu le crede ca luase duphaston, ieri ma suna ca i-a venit ciclul
, azi ma suna ca i-a fost rau si s-a dus la eco si e in 6 saptamani, bebe in evolutie si nu are semne de desprindere. Bine, i-a dat concediu si tratament si speram ca in decembrie sa avem o nasa mica.
Cristina si
Ale (30.09.2004)
asi spune:
Aissa asta da veste buna!
Ii doresc sa aiba o sarcina usoara si in decembrie un bebe sanatos.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
sim spune:
Assi pai pentru asa veste te iertam ca ai lipsit.
Te rog sa-i transmiti si felicitarile mele, cu urari din tot sufletul de sarcina usoara si bebe sanatos!
Bineee...Asi acu chiar ca mi-e pofta
, dar de Florii cred ca iesim si noi la un gratar sa ne sarbatorim toate "florile" intre care si dragul meu sot. ![]()
Irinel spune:
ASi, pricepui eu bine, sau intarzie uratii??? Hai ca eu sunt la panda cu felicitarile :-)
Simo, sa dea Dumnezeu asa sa fie, n-ar fi exclus. Uite ca in ziua cand am intrat eu in luna a 9-a (cand a fost si Buna Vestire) a facut cumnata mea un test si a iesit pozitiv (ea a pierdut o sarcina acum un an, oprita in evolutie si tot incerca de cateva luni si se prindea). Asa ca, te invit sa iti iasa testul pozitiv cand nasc eu bebelul, sau daca eu il nasc mai devreme, la data cand trebuia sa il nasc. Adevarul e ca ziceam ca nasc mai devreme sigur, da vad ca acum nu se mai grabeste, chiar ma intreb cat o mai sta. Nu prea imi place ca stau acasa fara bebe, ca aici ai un an concediu indiferent ca il iei inainte sau dupa ce se naste bebe, adica in total si daca stau acum fara bebe, o sa trebuiasca sa incep serviciul cand bebe o sa fie mai mic si asa e de greu sa il duci la gradi asa mic...
Ioana pupici.
Mai fetelor, hai ca e primavara, sa vedeti ce de vesti bune vin!...
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 37+ saptamani