divort

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sweetflower spune:

Natasa nu am de ce sa ma supar,eu stiu ca am probleme cu scrisul .De mica am avut probleme la scoala parinti mei au avut un accident au luat foc amundoi de la o lampa cu gaze si a trebuit sa am grija de amundoi si sa am grija si de sora mea care avea doar 2 ani ,nu ami era gandul la carte asteptam sa se termine orele si sa ajung m-ai repede acasa .Asta nu ar fi ceva care sa motiveze ca eu am probleme cu scrisul dar am sa iancerc sa scriu corect.Acum sunt langa mine si sunt sanatosi.Si iami cer scuze daca o sa m-ai gresesc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Buna Swwetflower. Mi-ai trimis cumva un e-mail? Am primit un mesaj de la cineva, si nu stiu de la cine e. Daca da, spune-mi, si iti voi scrie, iar daca NU, imi cer scuze.

If u wanna c the rainbow,u have to put up with the rain.

Mergi la inceput

Dandush eu m-ai am 1 an si jumatate de interdictie ,dupa cate am aflat acum este f greu sa primesti viza de turist sau viza de munca .Daca el se schimba si o sa dovedeasca aceasta schimbare voi fi f fericita ,eu il cunosc f bine si stiu care ar fi motivele de cearta aste f gelos si cand ajunge acasa imi simte lipsa vede diferite lucruri care au ramas an japonia haine poze etc...Dar acum cearta a inceput de pe internet, am intrat pe net fara voia lui si ii este frica sa nu vorbesc cu barbatii si de asta au inceput amenintarile.Eu m-am gandit daca ar fi sa merg m-ai departe cu divortul o sa fie greu ptr reantoarcerea mea in japonia.Eu in 2007 luna august imi expira interdictia ,acum el vrea sa vina in romania sa discutam si sami dovedeasca ca nu este o persoana rea asa cum cred eu.Mama spune sa ma gandesc in primul rand la copii si dupa sa decid daca il iert sau nu.Acum vorbeste frumos si a recunoscut ca a fost antr-un bar de noapte si stiu si cine este patroana acestui bar .Cel m-ai tare ma deranjat ca nu am auzit de la el prima data si ca am auzit chiar de la fratele ei,acum imi este f greu sa am incredere in el dar eu sper din suflet sa se schimbe si sa dovedeasca ca lupta ptr mine si copii sa fim o familie fericita asa cum am fost la inceput.ITI multumesc DANDUSH ptr msg si o zi cat m-ai buna.

Mergi la inceput

Nu dandush nu am trimis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Hello tuturor, nu vreau sa ma bag foarte tare deoarece nu am trait asemene experiente si stiu ca e greu sa intelegi ceva ce nu ai trait. Vreau doar sa-ti citez un proverb arab care din experienta mea se aplica intotdeauna, fara nici o exceptie , suna asa : "daca ceva se intampla o singura data s-ar putea sa nu se repede niciodata dar daca se intampla de doua ori sigur se va intampla si a treia oara". Acum tu stii cu ce si cat ti-a gresit sotul dar trebuie sa accepti ca sunt unele lucruri care nu se pot schimba chiar daca oamenii promit ca le schimba, trebuie sa ai in vedere ca ai si un copil si trebuie sa vezi cum il afecteaza si pe el viata voastra de familie.
Sa te ajute Dumnezeu sa iei decizia cea mai buna
Silvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns forte spune:

floricico, eu zic sa-ti vezi de viata. Ti-ai luat barbat pakistanez si astia nu se schimba. Considera femeia ca fiind proprietatea lor, ei au voie sa faca ce vor, dar femeia sa nu le iasa din cuvint. N-o sa-l schimbi tu, stai linistita. Vezi-ti de divort si nu mai visa la Japonia. daca vrei sa pleci neaparat, pleaca in alta tara. Dar sincer, sfatul meu, stai departe de genul asta de barbati.

Mergi la inceput

Ai dreptate,Forte, cu toate ca cetatenia nu conteaza in totaliatate. Intr-adevar astia nu se schimba, si, dupa parerea mea, chiar daca ar merge totul bine intre ei acum, nu poti sa stii ca soarta nu-i va forta sa se mute in tara lui(Pakistan)...si acolo ar fi cea mai mare problema. Mie mi-ar fi frica sa ma "leg la cap"

Mergi la inceput

Sweetflower!!!!Ce-ai mai facut? Ce-ai hotarat? Nu am mai primit vesti de la tine de multisor Scrie-mi daca poti.
D.

Mergi la inceput

Buna Dandush, acum eu petrec mai mult timp cu copii, invat f mult despre religia musulmana.Asa cred ca o sa fie bine o sa treaca timpul mai repede si eu am decis sa nu ii mai spun de amante etc...El sa schimbat vorbeste frumos si acum vrea sa vina in tara ptr a sta mai mult timp cu mine si copii.Acum am sa vad ce va face el si daca va fii asa cum a promis ,daca nu ,data viitoare voi stii ce sa fac nu ma voi gandi la nimic si voi depune actele de divort.Multa sanatate si o zii cat mai buna

Mergi la inceput

Iti doresc multa bafta si multa rabdare. Mai scrie cand poti.
D.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dana_japan2002/album?.dir=/8cd4

Mergi la inceput