divort

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eliana spune:

sweetflower eu cred ca ar fi mai bine sa stai la locul tau ca odata ce ai venit aici si vei avea probleme ceea ce nu-ti doresc nu te ajuta nimeni . Esti singura singurica cu copii si atit , nu vei gasi ajutor din partea nimanui . Tu faci cum crezi tu ca este mai bine pentru tine si copii nu te incinta ca iti vorbeste frumos si isi mai recunoaste vina din cind in cind .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetflower spune:

Buna fetelor ,el a zis ca a depus actele mele la emigratie,dar nu stiu cum as putea sa verific sa vad daca este adevarat.SI l-am intrebat cat timp dureaza pana primeste un raspuns de la emigratie,a spus ca nu stie ,din cate am inteles eu acum sa redus interdictia de la 5 ani la 1 an ,si i-am zis sa depua actele asa cu toate ca am interdictie poate scap cu o amenda .Va multumesc ptr mesaje si va doresc multa sanatate si o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

sweetflower iti doresc multa bafta si lupta pana la sfarsit
pt casnicia ta ...nu merita sa lasi copii fara tata sau invers
sa nu crezi pana nu vezi ...asta ar fi parerea mea
numai bine si mult succes fara dezamagiri
sa ne dai vesti bune

"cine se trezeste dimineata devreme departe ajunge"
EMYLI alinarea noastra poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella@ spune:

sweetflower ti-am citit si eu" povestea "si vrea sa stiu ce ai facut!
Sa dea Domnul sa iei decizia cea mai inteleapta.
Paste fericit alaturi de familia ta si copilasi

http://photos.yahoo.com/sugimuraionela/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetflower spune:

Acum este bine incerc sa am rabdare ,si eu cred ca datorita copiilor mei pot sa trec peste toate problemele .Ii iubesc foarte mult ,si ii multumesc lui Dumnezeu ca sunt sanatosi .Cu sotul ma impac mai bine vorbim la telefon si pe internet.Eu va multumesc din suflet ptr mesaje si va doresc un paste fericit multa sanatate tot ce va doriti si multa iubire .Va pup

Mergi la inceput