Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (79)
Raspunsuri - Pagina 6
b_irina_c spune:
Simo e frumos rau de tot!!! De iti curg si okii cand te uiti la el !
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
Carmi spune:
Wow, Mifloricika, ce tort frumossss ! O sa ma ´servesc´ cu nr. tau de tel., asa cum ziceai...
Mimsi, ne intalnim in Cismigiu dupa 12 aprilie !
Ma duc sa bag un oki pe adresa comuna, sa va vad filmuletele.
Codruta, ce face nora?
Ne auzim dupa.
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)
nanadana spune:
cucu
ce fac fetele?
noi sintem bine facem vocalize
cetesc si revin ca am ce (mai zicem cu nu citim carti ,dar noi citim in fiecare zi capitole )
poze
flavia2904 spune:
Intr-adevar interesanta coincidenta.Alexandra mea doarme acum asa ca pot sa mai citesc ce a-ti scris .Am vazut si eu tortul[mamaaaaa ce toooort]la cum arata cred ca a fost bun.
miflore spune:
Multumesc fetelor pentru aprecieri!!! Mimsi, Dana, Doruletz, Carmi, Flavia ! Ce furori facu tortu'!
Simo, las' ca-l vezi de-acasa, e facut pe comanda la cofe, vreau sa-i fac fetii toate povestile dulci! urmeaza Scufita rosie, Cenusareasa, Cei trei purcelusi, Pinochio, Winnie Ursuletul si inca gramezi de povesti!
Dana, ti-am trimis mail, activeaza-ti PM cum ti-a zis si Vera!
Fetelor, ne pregatim de vaccin!!! Tineti-ne pumnii!!!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
mysweetest spune:
Wow ce tort....si ce mare .
Tocmai am fost la farmacie sa cumpar Ca gluconic si m-am certat cu farmacista fiindca nu vroia sa-mi dea decat cu reteta!!
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem
mysweetest spune:
Am incercat sa trimit filmulet dar e prea mare..67 MB si nu merge pe yahoo . Sa incerc cu un filmulet facut cu telefonul.
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem
godzila spune:
Mysweetest exista un program VirtualDub care micsoreaza fisierele video. Cauta pe net, instaleaza-l si incearca asa.
Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)
POZE
nanadana spune:
Miflor in primul rand ce mi_a vazut ochii un tort superb si nora mea este frumoasa si scumpica foc ,mersi pt pupici si noi ii intoarcem de la Antoine pt Ana
Mersi ca te ai gandit si la mine cu o bucatica de tort
Tinem pumni pt vaccin si pupicii
Irina mersi pt curatenia de primavara ,arata mult mai bine listuta
BiuMil da eu mai fac papa de seara,cind a doua zi am treaba ,dar io dau in 24 ore maxim ,si vreau sa spun ca avut succes morcovul fiert + branzica dulce (din lapte praf de data asta si cu lamaie) a papat ghemotocul bine
Flavia ,baicualina bine ati venit
Ina multa sanatate lui Ilinca,si este mai bine sa nu suni la urgenta si sa te duci direct acolo ,ca daca vorbesti cu ei te trimite la plimbare
Anya felicitari pt stelute si la mai multe
Dorulet un pic de incurajari
Dani bine ai revenit
poze
BiuMil spune:
Bine ai venit Flavia!!!!!!
sunt super incantata pt ca am primit hainutzele comandate de pe Internet! sunt super simpa, doar ca un pic cam mari pt pici acum..dar cred ca o sa ii fie bune la vara.
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005