Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (79)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia2904 spune:

Oare sa-i iasa dintisorii,este cam agitata si umbla cu guritate sa muste orice ,inclusiv tzitza.Gingiile nu par rosii si umflate.Cu Calgel nu prea reusesc sa o dau ca nu ma lasa.Mi-ar placea sa stau la taclale dar imi ocupa mult timp, trebuie sa ne jucam ,sa mincam ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Irina, Vera, multumim!!! Mai bine ziceam ca l-am facut eu sa rup gura targului!
Si nici macar nu v-am zis sa veniti sa-l halim impreuna...dar m-am gandit la voi cand mancam si ziceam asa: o lingurita pentru Irina, una pentru Vera, una pentru cuscra, una pentru Ioana, una pentru Anya si tot asa pana la o suta si ceva de linguritze pentru toate fetele! pe urma da-i cu ! sa va fac o poza si cu burta mea?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Vera, Simo !

Flavia lui Vladut i-au iesit dintii fara sa aiba gingia inflamata (nici rosie, nici umflata, nici nu se vedea ceva alb). Pur si simplu intr-o zi am simtit dintisorul.

Am sters "ce mai papa bebelushii...." . Gasiti retele pe adresa comuna!

Mifloricico ! cum te gandesti tu la noi mereu!

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

wow... wow .... ce tort frumos Miflor.
Poate sa-mi dea cineva adresa comuna?

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Mifloricico si noi sigur te credeam. Poti sa ne arati o poza cu burtica dar sa te opresti acolo, adica sa nu ne arati tot traseul. Ptiu, ce prostii vorbesc!

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Ah sa ma vait!

Eu nu mai pot sa vad pozele de pe yahoo de la scarbilici, deh probleme de securitate! Asa ca spuneti-mi si mie... e frumos tortul, frumos rau? ca sa stiu cat de tare imi curge baluta pe tastatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Dana ti-am trimis e-mail cu parola. Poti sa-ti activezi PM-ul din meniul din dreapta.

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Acu am citit si din urma:
cu o mie de ani intarziere LA MULTI ANI Anto!!! Sa fii sanatoasa si fericita!!! Si sa-ti treaca raceala pana numeri la 3!!!
Carmi, te asteptam!!! Zi-ne cand vii!!! Telefoane sunt in adresa comuna, serveste-te de acolo!!!
Alinam, ce mai faci? Te mai doare? Sanatate multa!!! Si nu mai pastra scandalurile doar pentru tine, suntem toate femei p-aici!!!
Ioana, iti urez si eu drum bun!!!cu toate ca acum chiar esti pe drum!!! Felicitari pentru dinte nr.4!!!
Sa-ti traiasca parintii si sa speram ca si ai nostri copii vor spune la fel despre noi intr-o buna zi, asa cum povestesti tu acum!!!
Jadi, vrem poze!!! Felicitari pentru dinte!!!
Kid, si eu am ridicat spatarul si la carucior si la bouncer si la scaunul de masa dar nu chiar la 90 de grade, mai la 120!
Cati, bine-ai revenit!!!
Bine-ai venit ALina!!! Haide aici in grupul nostru unde-i cald si bine!!!
Nanadana cuscra, vezi sa nu-i pui cafea lui Antoine in bibe!!! A fost buna cafelutza ta? Un de la Ana pentru Antoine si pentru tine o felie de tort!!!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

Vera am reusit sa luam BE mersi pentru indicatii,de fapt de ce sa ma laud meritul este al don soarei,ca tot sta cel mai mult la calculator .

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

flavia, bine ai venit! Si pe fetitza mea tot Alexandra o cheama si tot pe 13 octombrie s-a nascut! Doar ca ea s-a nascut dimineatza, la 8h16. Ce chestie, aceeasi zi si acelasi nume. Mai mult, in aceeasi maternitate, aceeasi zi si la aceeasi ora cu Alexandra s-a mai nascut un baietel... pe care-l cheama Alexandre! Au si facut cunostinta in maternitate dar de atunci nu s-au mai revazut.
Anya, merci de complimente, si noi am admirat-o pe Anya mica in pozele de la intalnire! Da, piticania a fost exclusiv alaptata pana acum vreo 3 saptamani cand am inceput progresiv sa-i inlocuiesc cele 2 mese de peste zi. Sper sa nu avem probleme de poponetz mare, deja ca bona e incantata, cica Alexandra are funduletzul gras si mare ca un bebel african.
kid, io o tin demult pe alexandra in carutzul pentru 'mari'. De la vreo 2 luni. Sta cam la 120 grade, nu in funduletz. Dar mi-am zis ca asa sta si in transat, deci am crezut ca nu e vreo problema.
miflore, ce toooooort vazuuuuui

Azi kupilu sta de azi dimineatza cu Fransoaz (bona) la colegul ei baietel acasa, e prima zi cand stau fara ea atat de mult timp. Mi-a lipsit foarte tare, mai stau un pic si ma duc s-o iau .
De luni incep serviciul, imi permiteti sa plang un pic p'aici? merci

Alexandra - 13 octombrie 2005

Mergi la inceput