Gradinita buna si scoala buna

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Scuze ca ma bag si eu la acest subiect , dar si noi ne gandeam sa ajungem in tara macar pt. un an (de experiment) si Andrei are 8 ani si e in clasa a 2-a .
Stie sa vorbeasca cursiv in romana , sa citeasca , dar de scris stie doar cu litere de tipar (deocamdata) . Inteleg ca ar fi bine sa-l invat literele de mana de pe acum , ca sa nu aiba probleme acolo ?
Si nu poate merge la o scoala normala pt. ca nu sunt recunoscute studiile facute aici ? Dar eu nu-l vad in clasa 1 si nici macar in a 2-a...Ma gandeam ca intra direct in clasa a 3-a !

"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Nu stiu cit de mare importanta are ca nu scrie cu litere de mina, probabil nu o sa fie bun la dictari si atit. Nu cred ca e important sa stresam copiii cu alt fel de scris decit cel pe care il invata la scoala acum, iar doar din cauza dictarilor nu ar trebui sa fie trecuti intr-o clasa mai mica decit nivelul lor general de cunostinte.

Eu incep sa ma gindesc sa-l dau la o scoala particulara, gen Olga Gudyn, are cineva idee in ce fel difera scoala asta de celelalte scoli?

Eu, Tudor (6 ani) si Maria( 1 an)
-------
De retinut: ceaiul din frunze de zmeur dupa 32 de saptamini ajuta la usurarea si scurtarea travaliului si stimuleaza lactatia

Mergi la inceput