ce sa fac???? vrem la gradinita!
Raspunsuri - Pagina 2
burteaioana spune:
si eu am avut aceiasi problema acum cateva luni ,chiar am mers cu fata dupa mine la mai multe gradinite si nu am reusit nimic ,pana la urma am cautat o cresa si am gasit una care a primit-o fara nici o problema .in cearca si la o cresa pana la trei ani
simkat spune:
Burteaioana
M-am gandit si la varianta asta, dar nu stiu ce activitati au ei la cresa, fiindca, asa cum spuneam mai sus el stie sa voarbeasca, isi face nevoile la baie (spune de fiecare data, iar noaptea se trezeste daca ii vine sa faca pipi, vine la noi in camera si spune "mami pisu"), merge cu bicicleta (din aceea cu spite), spune poezii, cantece... Nu stiu daca nu cumva se va plictisi la cresa, unde banuiesc ca sunt copii foarte mici (poate gresesc eu).
As vrea sa imi spui si mie ce face fetita ta la cresa? Au si activitati sau doar se joaca?
burteaioana spune:
copii nu sunt chiar mici ca sunt pe grupe si poate sa faca si singur nevoile si fata mea le face ,ba de cand am dus-o a invatat multe, se joaca cu copii ,a invatat multe catece ,de 8 martie mi-a cantat "de ziua ta mamico" ceea ce nu am invatat-o eu acasa ,daca stie sa manace singur poate sa o faca si cred ca se va obijnui cu programul de gradi pana ajunge acolo ,la inceput cand am dus-o plangea ,dar cu timpul sa obijnuit ,mai plange ea dar o face de fata cu noi ,acolo se joaca si e chiar unul din favoriti pentru ca vorbeste mai bine si o pot intelege educatoarele.eu iti urez noroc in a lua o decizie buna daca te ajuta fata mea este la cresa militari si stiu ca mai fac inscrieri
am sa fac rost si de nr. de tel ,dar o gasesti si pe net la crese
o zi buna
lony spune:
Annablue, nu te supara ca iti voi pune aintrebarea aceasta dar sunt surioasa la ce gradinita ai fost? pentru ca si eu am fost la cea din Apusului anul trecut cu plasuta si nu am reusit sa-l inscriu, adica am pierdut trenul.Anul acesta trebuie neaparat sa-l inscriu.
ioana_tzuchi spune:
simkat, eu (mai bine zis, mama) l-am (l-a) inscris azi pe Matei (1 an si 8 luni) la cresa Militari, e pe str. Estacadei nr.13.
Directoarea a fost ok, mama i-a dus un buchet de flori si un pachet de cafea, ea e acolo doar dimineata, de la 9 la 14, de-aia nici n-am putut sa ma duc eu.
Eu am vizitat cresa mai demult in interior, mi s-a parut in regula, curata, sa vedem acum cum sunt si "doamnele". Astept sa se duca Matei, de la 1 mai l-am inscris. Mama mi-a zis ca erau grupe si de copii de 3-4 ani aici.
Daca mai vrei detalii, spune-mi ce anume te intereseaza exact.
simkat spune:
Ioana, astept sa imi spui si mie cum ti se pare la cresa: mancare, ingrijire ..., fiindca eu mai astept un pic deoarece mai sta cu el bunica pana in septembrie. Daca nu il pot inscrie la o gradinita de stat o sa merg la cresa, pana atunci testez piata.
Te rog sa imi spui si ce activitati au: poezii, cantece, jocuri...
Mami si Raducu
annablue spune:
Lony, eu l-am dus la una langa Parcul Moghioros, sunt vreo patru acolo, poti incerca, desi nu stiu daca nu e tarziu...
Ana
Annablue si Adita(1.11.2002)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."