Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (36)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Mara95, "si tu Brutus?"
Mai, eu am crezut ca lesin de fericire cand am auzit-o cum incepe sa rada... Nu cred ca exista ceva mai frumos... are o voce asa placuta... e asa de frumoasa... La mai multe astfel de bucurii!

Cristina Negara cu BB
Elise-Stefania

3 Decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Salutare la toata lumea. Noi acuma ne-am intors din parc, am fost in IOR cu tati, am plecat pe la 12 si abia acuma am aterizat acasa. Asa dor mi-era sa ma mergem si noi impreuna la plimbare....ca de cand eram gravi prin luna a 4a n-am mai fost[olala!]
Cristina frumoasa Irisuca crestinata
Dordia asa vreme frumoasa afara si tu esti depresata? pai nu-i pacat? Hai revino-ti ca maine daca e frumos te scot in parc
Felicia nu stiu ce sa-ti zic cu diareea Ilincai, dar oare atatea medicamente cate a tot luat nu i-or face mai mult rau decat bine la stomacel? Ca daca e deja sensibilizat...ma gandesc si eu, poate gasesti vreu tratament naturist ceva.
Buluci sa-ti traiasca Simon, sa creasca mare si frumos [sarbatoare]
Mirela Anca la multi ani si lui Cristian [sarbatoare]

Hai ca iar m-am lungit, ma duc sa bag ceva la ghiozdan si revin

Madau si Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI NOI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

lavi, maria alexia si joy, exact asa patesc eu cu umflatelul meu, nu mai vrea lapte de la mine!!! am avut o cadere weekendul trecut, si dupa ce vineri, sambata si duminica a urlat intr-una de foame, am inceput de luni cu completarea la 3 dintre mese. de ieri mi-am mai revenit, zic eu, da ce, el mai vrea de la mine??? nooooo, pai daca pica din bibe.... acu eu nu stiu ce sa fac, ca daca nu-i dau haleala am scandal mare cu el... si sa ma mulg, vorba ta, joy, n-am puterea... poate o data pe zi, nu mai des... offf, sunt suparata, eu am fost de vina, dar parca nu-l puteam lasa flamand si urland...

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

comoara lu' mama la 4 luni

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Dragi mamici, sunt nou venita in club, va rog un sfat - am inceput diversificarea si acum suntem la mar ras la ora 10 sau 11( depinde) si supica crema la ora 14 - ce vreau sa stiu eu, vreau sa incerc sa ii fac branzica si nu stiu la ce ora sa ii dau??? sa ii pun in mar???..ce fructe mai dati voi la bb de 5 luni? ce mai papa bbeii vostri?
Si inca ceva: a luat cineva lapte Vitalact pe martie de la "Pinochio"???

VA multumesc frumos

Roxana mama Alexiei Maria( 21 octombrie 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Mada mi-am revenit complet!!! MAine daca e frumos...mergem la plimbarica nu???? Vb. dimineatza sa stabilim detalii da???

Roxana eu inca nu am ajuns asa departe cu diversificarea dar Vitalact eu am luat pe MArtie dar nu as sti sa iti spun de la ce centru. De undeva de pe 13 Septembrie!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

roxialexia in ce sector stai?
dordia

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

CRISTINAPUPICI MULTI DE LA DARIA SI DE LA MINE PT IRIS,FELICITARI PT CRESTINIRE SA FIE SANATOASA SI SA AIBA O VIATA FRUMOASA CA ZIUA DE IERI

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

La multi ani, Buluci si Mirela Anca! Sa va traiasca puiutii si sa va bucurati de ei!

Ne-am adunat si noi de pe drumuri mai devreme si de abia am reusit s-o culc pe mandra, ca mi-a fost tare maraita. Am fost la bunica-mea, face marti 84 de ani, ca sa o sarbatorim. S-a bucurat nespus ca am fost cu Maria ca s-o vada, ca nu mai traieste mult (are cancer si 45 de kg). M-a cam dat peste cap...asta-i viata...

Maine mai pleaca si al meu in delegatie 3 sau 4 zile si n-am chef de nimic.

M-au "somat" astia de la munca sa le zic cat mai am de gand sa stau acasa si.. m-am hotarat. O sa stau 2 ani. Sper sa fie o decizie buna, sper sa n-o iau razna din lipsa de alta activitate, dar cu anii astia nu ma mai intalnesc niciodata.

Raluca si bb Maria (07.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Pupici tuturor bebeilor care implinesc azi lunile!A fost o zi superba!
Azi ne-am intalnit in parc cu un bebe mai mic cu o ora decat noi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna seara,
ce bine....azi vremea a fost superrrr si am fost afara la plimbarica. Am dormit, am facut plaja (pe fata) si ne-am minunat la cate masini am vazut
La Stefanut ii palce in carucior ridicat in sus, gata nu mai pot sa-l pun jos ca maraie si incepe sa planga. E curios sa vada tot ce misuna in jurul lui (efectiv sta cu gura cascata)

Raluca, ma bucur ca ai ales sa stai acasa cei 2 ani. Sa sti ca merita, zic eu.
Si eu la fel.....sper sa nu ne tacanim acasa....
Cine stie ce ne mai apuca sa facem!
Cristina [/b], sa va fie de bine botezul

Fetelor si acuma atentie!!!

A descoperit de ce feciorul meu nu a luat in greutate.
De cand am oprit sa-i dau calciul, asta de alaltaieri, copilul papa titi de sparge.
am repetat faza asta de 2 ori, adica am intrerupt, a papat, iarasi i-am dat nu a papat, si tot asa.Calciul de la Pharco taie pofta de mancare.....
nu stiu cine a mai patit asa, dar poate alti copii nu au avut probleme dar la noi asta a fost.
Acuma de 2 zile de cand iarasi nu-i mai dau a pus 40 g.

Sper ca ati petrecut o duminica frumoasa afara cu copii nostri dragi. Ce mandra sunt eu can merg cu carutu la plimbarica, cateodata ma apuca falosenia

Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput