Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (36)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hello seara, fetelor dragi!

Sunt tare amarita...am ramas singurica cu Titit, Adila a plecat in tari straine si e taaare greu fara el!

Pe de alta parte, a fost o zi super, datorita simpozionului bebelicesc din Herastrau, la care au participat, in afara de fii-mea, of course (in ordine alfabetica, sa nu se supere nimeni):

- Ilinca - o cumintenie de fetitza scumpa si figura, care a dormit 90% din timp la tati in marsupiu
- Natalia - alta fetitza cumintica, desi e drept ca la inceput am avut niste comentarii de facut, dar pana la urma am adormit asa de adanc, ca nu ne-am mai trezit deloc pana sa plece mami acasa; intradevar, falcoasa si dolofanutza
- Nichita - eeehhh...amu, ce sa zic, poetu ca poetu' cum prinde momentul de inspiratie, cum il valorifica, in felul lui, adica cu putintel plansDa nu-i bai, ca e tare scumpel si frumusel, iar Titi a mea chiar l-a mangaiat si i-a zanbit, lucru never ever intamplat before!
- Stefan - la el nu mai zic nimik, ca mai mult me inervez...pai el e copilul model-perfect, vorba Andei - papa, face nani, rade, se uita in jur fara sa planga...ce sa mai, o minunatie! Plus frumusel tare cu cepele lui albastre!

Deci:
1. super-intalneala, trebe s-o reiteram!
2. Xandro - haide odata cu ginerica la Bucale, ca zau ca e concurenta si uite, azi fii-mea l-a cam mangaiat pe poet!

PS - Anda, mailul tau nu ma lasa sa-ti trimit prea multe poze. O sa le trmit pe rand...

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Fetelor eu mi-am revenit aproape complet. Nimic nu mai imi intra in voie si parca toate erau negre in jur. Dar m-am uitat pe geam ieri si azi si am vazut soarele si pe strada mea si....gata!!!!! Ieri am fost la ai mei la masa si m-am simtit excelent iar azi am fost cu soatza Doara in Herastrau unde ne-am intalnit cu Felicia si soata Doara ei, cu Noki cu Lavi02 si cu Anda. Ne-am plimbat si a fost superb. Am facut si poze si le-am pus in contul comun la albumul Intalnire.

Maine mergem iar in parc si speram sa fie vremea frumoasa ca altfel... Sa vedem in ce parc mai ajungem maine!!! Mada tu in ce parc ai vrea sa mergi??

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Noki superba descriere!!! Ms pentru complimente!!! Si asa e e tare cumintel Stefanul meu. De multe ori ma minunez si eu ce cuminte si ce sociabil e. Cu pozele mai asteptati o tzara ca abia se incarca!!! Sunt vreo 30 si tb sa le incarc cate 10 cate 10.

14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Dordia, multumim ca esti asa prompta cu pozele, noi astea care nu reusim sa ne intalnim cu voi prin parcuri abia asteptam sa va vedem in pozici. Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Buna seara! La multi ani! pentru puiutii lui Buluci si a Mirelei-Anca, sa va creasca mari, sanatosi, frumosi si buni si sa va bucurati de ei mereu.
Felicitari pentru intalneala si pentru bebeii grozavi pe care ii aveti.
Dupa mai multe zile in care m-am simtit foarte obosita si am avut dureri persistente de cap de dimineata pana dimineata... mama mea inspirata, mi-a luat tensiunea, care a fost superba: 80 cu 60. M-a pus pe picioare cu o cafea iar acum e muuuult mai bine.
Albert protesteaza, nu cred ca-i convine regimul impus de tati, dar asa mai am si eu un moment de respiro.
Multumim de urari!

Adelina si bebe Albert (16.11.2005)

Mergi la inceput

GAta fetele am pus poze in contul comun!

14.11.2005

Mergi la inceput

Mai fetelor eu m-am invatzat plimbareatza rau!!! Asa ca am vb cu Mada si maine noi ne intalnim si mergem in IOR la Bisericutza de lemn. Cine mai vrea sa vina??? Poate Fetele din zona vin si o punem de o alta intalneala!!! Noi o sa mergem probabil pe la locul de dar stabilim dimineatza mai multe detalii. Cine sta prin zona...poate ne intalnim!!!

14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

noki, , am verificat mailu' de cinshpe ori sa primesc si eu pozici...pleeeaaase, trimite una cate una sau jumatati de poza:), cum o fi, numai trimite.
mai copilu' meu are ceva. cred ca tare il doare burta. mama ce chin a fost sa adoarma acasa, ca urla de oboseala...am cam facut scandal prin parc.... numai copii cuminti, in afara de nichita care urla cand de durere de burta, p=orma de oboseala ca urlase de durere de burta, p-orma de foame, dupa masa iar urlet de durere de burta si tot asa...maine cand mergem la ecografie il intreb pe dr. si despre alt lac de colici ca nu se mai poate...by the way, fetele din parc, nichita tot n-a facut kk nici pana la ora asta

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Anda incearca sa ii dai niste ceiut de musetel. Pe Stefan l-a ajutat cand se scremea rau. II fac o cana mare cu miere si lamaie si ii place!!! Sau in caz de dureri mari...termometrul!!! Hai ca incerc eu sa iti trimit poze!!!

14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

dordia, merci.
pozele facute de tine si puse in contul comun le-am salvat la mine in comp. nu le am p=alea facute de noki.

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput