Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (36)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fee spune:

buna fetelor,

Alina hai ca iti raspund repede ca mr trebuie schimbat, cereale de la bledina ii dau si eu lui Danut dar la ora 18h 30 si nu ii pun cantitatea care scrie pe cutie , eu la 180ml ii pun 3doze ( cea de la lapte )iar la ora 22H este ultima masa , numai cu lapte si apoi doarme pana la ora 8-9 dimineata ;
Pupici la toate si toti bebelusi

Monica et Daniel (04.11.2005)

ÉPICTÈTE

« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Iaca m-am intors si eu de la cumparaturi, am bantuit pana acuma prin magazine....daca am avut bona.....ne-am permis
Am plecat dupa pantaloni ptr mine si ne-am intors si cu hainute ptr Miruna...tipic ptr mine, nu ma pot abtine. Dar primise niste hainute haioase de la un prieten din USA de la GAP si ii mai trebuiau niste chestii asortate. Asa ca i-am luat blugi, basmaluta si niste body-uri de la Mothercare, toate super haioase. O sa pun si pozici cu ele, dar trebuie sa le spal intai.
Pana atunci, ca tot plangea lumea pe aici dupa poze noi cu bebelusii, uite ma laud eu....aveti la semnatura poze cu Mirunica la 3 luni

Madau si Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI NOI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Mai, fetelor, sunt foarte fericita. Marti papusa mea a ras pentru prima data in hohote. Am crezut ca lesin, nu alta! Am reusit sa o filmez, asa ca am trimis filmuletul in contul comun.

Cristina Negara cu BB
Elise-Stefania

3 Decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Si eu sunt la fel de fericita ca si Cristina, Rianna a ras prima data in hohote aseara cand o tinea taica-sau sa se uite in oglinda. Am crezut ca ne topim, ne-au dat lacrimile la amandoi.
Azi-dimineata inca o bucurie, am lasat-o in patut sa se joace pana am mancat eu ceva, si cand m-am dus la ea sa vad ce face (nu mai auzeam nici un zgomot), ea era adormita cu un zambet larg pe buze! Ce priveliste! Nimic din lumea asta nu e mai frumos.

Ina, sa stii ca si Rianna a avut urechea stanga mai clapauga, ea asa s-a nascut. De fapt, cand am nascut-o, am constatat ca urechea stanga era pliata de tot, nasucul ii era putin stramb inspre stanga, si deasupra ochiului stang a avut o pata rosie (care si acum se mai vede putin). Cand era la mine in burta, ea a coborat foarte devreme, si cine stie cum a stat asa intepenita cu partea stanga. Insa ceea ce conteaza e ca acum si-a revenit urechea aproape complet, si asta vroiam sa-ti spun si tie sa nu te ingrijorezi, ca nu cred ca e grav si urechiusa Rachelinei o sa fie ok.

Madau, ti-am admirat-o pe Miruna frumoasa, sa-ti traiasca!!

Feli
si Corap, am vazut si pozele cu bebeii vostri - ce frumosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Ina,
Aceeasi problema o am si eu cu Elise. Tot urechiusa dreapta. Insa e clapauga in partea de sus, e tare haioasa. Am incercat sa-i pun caciulita, dar intr-o dimineata cand am gasit-o cu caciula trasa dupa ureche. Nu am gasit nicio solutie!

Amatoarele de cola, cititi si va minunati:
http://cocacola.home.ro/

Cristina Negara cu BB
Elise-Stefania

3 Decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna seara,

interesant ideea cu cerealele de la Bledina. O sa intreb si eu de astea sa vad daca este.
Eu am luat azi cereale d la HIPP cu caise si piersici, orez, etc...131.000 lei 250 g. papa plodu d erupe. Eu ii dau pe la 18.30-19.00 seara. pe la 9 facem baie dupa care titi. Si ne trezim pe la 2-3 sa papam iarasi titi...morr....si bineinteles si dimineata la 5-6 ne trebuie titi.
Dr. mea a zis ca pe data de 7 aprilie cand vine...ii va face program de diversificare. Dar sa stiti ca vin eu cu idei.....nu ma pune sa pape cupilu meu ce vrea ea.

Cristina Negara, si al meu rade in hohote cand il apuca, cand ne jucam. E un scump.
Ma bucur de Elise

Azi i-am luat la stefanut o pereche de papuci...asa d eforma ca nu umblam inca. Bine, asta la noua costumatie trendy, de primavara.
Am fost si afara cam 1 h...ca mi s-a facut foame mie si la tati si ne-am carat acasa....bine asa pe langa bloc, nu in alta parte.

Se pare ca Stefan papa iarasi cu lacomie titi, deci inca e ok
titi e bine.....ce ma bucur, si Stefanut la fel!

Va tuc si noapte buna

Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Bun gasit, dragelor!

Noi suntem bine , sanatoase si jucause.Din ce am citit pana acum ,vad ca va plageti ca bb-ii nu mai vor san.In schimb la mine, nu vrea biberon sub nici o forma.Asta seara am alergat la 100 metri garduri, mi-au fluturat toate suncile nederanjate de un an de zile, pentru ca mandra mea, lasata acasa cu buni, a plans pana n-a mai putut si a refuzat bibe cu ceai.Cauza n-o stiu, pentru ca de mancat n-a prea mancat cand am ajuns acasa, dar ea s-a inviorat imediat.

Astazi i-am luat suzeta , ca poate -poate i-o veni cheful de bibe.O figura mai scarbita nici ca am mai vazut.Asa ca ...vom mai vedea.Mai rau va fi cand ii vom da toate cele cu lingurita.

Si tot azi am ras cu hohote!

Lavi, acum vad ca locuieti aproape de fratele meu.El sta intre statia Tineretului si Timpuri Noi, pe Sincai.

Joy, pe Flavi o regasesc mult in ceea ce spui.

Acum, vreo doua saptamani, vine o prietena la mine cu bebe al ei de 10 luni cu urechile lipite.A fost oarecum distractiv la prima vedere, dar chiar mi s-a facut mila de bb.Am citit ca bb mosteneste genetic urechile si indiferent ce la facem noi, ele vor fi asa cum vrea natura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Fee, multam de idee, n-am prea inteles eu ce ai vrut sa spui cu 3 doze, adica 3 doze de lapte in loc de 6? sau masori 3 doze de bledina? Ca eu le am deja dozate la pliculet!
Pupici lui Daniel si scuze ca nu te-am sunat dupa ce ti-am inchis "in nas". Cand m-ai sunat eram la pediatra, tocmai ne pregateam de vaccin!
Deci, in sfarsit am facut pasul! In seara asta miss a balotat un bibe imens de lapte amestecat cu cereale de legume! I-a placut ca a mancat cu pofta, sau i-o fi fost foame! La sfarsit ce a mai ramas in bibe am incercat sa ii dau cu lingurita - era destul de gros-insa nu a reusit sa inteleaga mecanismul, adica lua lingurita, inchidea gurita si apoi , in loc sa inghita ii iesea afara . Oricum nu am insistat.

Cristina, Meems, Mara, mey bravo donsoarelor si sa o tina tot asa, tot intr-un hohot!

Madau, asteptam pozici cu Miruna, pe post de manechin!

Alina si Amalia 17.11.2005

Poze noi mar 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Neatza,fetelor!!

Eu nu am citit ce-ati scris voi,promit ca o s-o fac dupa ce mai ma linistesc putin!
Stiti ca v-am spus ca ma duc la tzara,ei bine,am fost,da'ne-am intors la fel de repede,Stefanel nu a vrut deloc sa manance,dar deloc-nu stiu daca a mancat ieri pe toata ziua 100 ml!
Ne-am speriat,am zis ca ne ducem azi la Sp.Alexandrescu,la urgente,ca ne era frica de deshidratare.
M-am gandit ca pur si simplu nu-i mai place Humana,asha ca i-am luat Nan1,pentru ca farm.aia n-avea Topher,si i-am dat Nan.
A mancat binisor si la 7 PM si la 12 si la 5 dimin,nu bibele intreg,da'150 ml tot a prins ceea ce e spectaculos fatza de cei 30 ml mancati la o masa.
Eram toti groaznic de speriati,ma si vedeam dormind langa el,pe scaun in mizeria aia de spital,unde nici loc de mamici nu au,sau o rezerva,ceva,mai acatarii.
Ca daca era in continuare asha,va dati seama ca sol.finala ar fi fost perfuzarea!
Ii multumim lui Dumnezeu,a-nceput sa manance,are scutecul plin de pipi.
Acu o intrebare de 1000 de puncte:in disperarea noastra,nu i-am introdus Nan-ul treptat,ci i l-am dat brusc!
Cat de mult am gresit?

Pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Silvia daca nu da in diaree, nu are nimic!

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput