Aspirante optimiste - 191
Raspunsuri - Pagina 5

Bianca B spune:
quote:
Originally posted by gogosar
Chiar apropos, nu am avut ce face si am numarat cate aspirante suntem pe prima listuta.187.Doamne...ce multe....trebuie sa luam atitudine si sa ne transferam pe a doua.la taote fetele.
ANCA
ANCA te rog io mult nu mai numara ca e asa deprimant

Bianca

megbeng spune:
APROPO DE LISTA...eu am gandeam asa: cate aspirante suntem doar aici, pe DC...cate or fi in tara, in lume, va dati seama? pare asa o ironie...da, ma rog, e pacat sa ne irosim energia pe ganduri negative...hai, la prestat cu noi! (ajunge si barbat-miu acasa in juma de ora, si iar tabar pe el, l-am capiat luna asta)
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

marinar spune:
ce haioasa esti. m-ai facut sa zambesc.
macar asa ca eu tot cu suparare aca nu mi-au venit rusii. ziua 9 de intarziere, si din pacate e numai intrziere si atat.
marinar

mexxa spune:
Dragele mele eu am trecut sa va dau la toate cate un dulce.
Eu sunt bine...si sa stiti ca va citesc in fiecare zi...
Aveti grija de voi si ma bucur ca sunteti optimiste. Nu va pierdeti optimismul..vestile bune vin atunci cand nu te astepti...credeti-ma..
Un weekend frumos si poate plin cu vesti bune.
poze
My baby

danita spune:
GAGICIIIIIIIIIIIIIIIIII,
beta- hcg = 400 !!!
va pup pe toateeeeeeeeee si va doresc ce imi doresc !

bubulina1 spune:
Felicitari danita! Ai facut inseminare sau FIV? Sarcina usoara si bebic sanatos!
Speranta moare ultima!

PamELLA spune:
Buna,fetelor!!
danita, FELICITARI!!!!!!!!! SA AI O SARCINA USOARA SI SA TE BUCURI DE EA!!
mexxa,Liana,megbeng
Eu,ziua 9, ieri am si azi ma inteapa ovarele dar ma dor si rinichii.Plus,o scurgere transparenta spre alb gelationasa si fara miros.Sa se apropie ovulatia asa repede??
Va pup!!!!
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"