Aspirante optimiste - 191
Raspunsuri - Pagina 4

Himmelsduft spune:
Hallo la toate aspirantele!
La mine nimic nou din pacate (in perioada fertila asa ca ne-am pus pe treaba), dar sint tot optimista, ceea ce va doresc si voua sa ramaneti. Va citesc, chiar daca scriu mai rar.
Asi, success la laparo.
Un Weekend placut si mult soare in suflet,
Himmelsduft
calut

asi spune:
Floarea de colt fa direct laparo ca daca e de reparat sa se si rezolve si mai bine la Bucuresti decat la Iasi.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

megbeng spune:
HIMMEL, si eu tot in perioada fertila sunt..peste vreo 10 zile incepem impreuna emotiile, eh?! ce bine e sa nu treci singura prin astfel de momente!
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

geo_ionita spune:
Am intrat sa va spun un week-end placut si sa fie cat mai "prosper" pentru cat mai multe aspirante, ca in curand vom fii prea multe aspirante si numele noastre vor fii pe o pagina intreaga
O seara frumoasa!
Georgiana

PamELLA spune:
Buna,fetelor!!!!
asi,bafta multa!!sa vii cu vesti bune!!
Himmelsduft,megbeng va tin pumnii!!
Liana,NADYA,bubulina1,
bubuleana,unde esti??
alexia28,nici o grija,de luna asta le vii tu de hac rusilor!!
Eu ziua 8!!
Va pup!!
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

camy062004 spune:
ASI unde faci laparo si cu cine?luna viitoare sant programata si eu pt. lap. dar nu stiu daca o voi face,mi-e frica de ce va gasi pe acolo.
camy

bubuleana spune:
PamELLA: sunt si io pe-aici... sunt cam drogata
de la cate nurofene am bagat azi in mine si nu am putut sta nici pe scaun la computador din cauza durerilor de burta ... deh daca am avut chef de musafiri
am primit rushii azi... sunt in Z1 ... o luam de la capat! iti tin pumnii luna asta!!!
tu in ce zi esti? care mai e situatia la tine? vezi ca eu chiar imi pun mari sperante in tine luna asta!!!
aspirantelor, sa aveti un weekend superbissssimmmoo, frumos, plin de soare si caldura... tot veni primavara
bubuleana

PamELLA spune:
bubuleana,mama lor de rusi!!da-i incolo ca-s niste nesuferiti,nici numerita bagati in seama!!eu sunt in ziua 8,m-am hotarat sa nu ma mai gandesc la nimic,cat mai putin stres!! iau acifol si calciu ozone ,sper sa ajute la ceva!
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

mary14 spune:
Ca a venit vorba de lista aspirantelor, cu tot optimismul meu , chiar ma deprima...ce naiba facem ? ca m-am si enervat...Sa stiti ca cu toate ca imi sunteti dragi si va stiu la fiecare povestea cred ca o sa va parasesc cat de curand ( pentru , bineinteles ), sa vedem aveti vreuna curaj sa veniti dupa mine ,o sa fiu acolo si o sa va astept!
Cineva trebuie sa ia atitudine!la
!
Un we placut si productiv!
Mary