maini imbatranite
Va rog sa ma primiti si pe mine aici,in randul fetelor frumoase,destepte si cochete.Ma macina o problema de nu mai pot dormi noaptea,desi am si altele mai grele.In curand va veni caldura iar mainile vor fi mai expuse decat pana acum si ale mele arata de parca as sta toata ziua la spalat vase.Pielea este imbatranita iar venele sunt ingrozitor de vizibile,si sunt destul de tanara (26).Recunosc ca nu am fost constiinciosa si nu le-am dat cu crema zilnic ,dar nici nu am uitat de ele.Am incercat creme de la elmiplant,oriflame si altele dar in zadar.Va rog sa imi dati cateva sfaturi, chiar si naturiste(cred ca sunt de preferat)si sa imi recomandati creme mai accesibile adica sa le gasesc in orasul meu de 3 m patrati per total.Astept cu nerabdare.![]()
mamica de zmeu
Raspunsuri
corinadana spune:
Emicris ce poti face tu e sa eviti contactul cu detergentii la spalat de vase, cumpara ti si tu manusi de cauciuc! Apoi seara la nani da ti mainile cu o crema grasa, nu conteaza firma sau nume, pune multicica crema si apoi manusi de bumbacel peste. Si asa sa dormi!!!Incearca ai sa vezi ca o sa obtii rezultate!
Succes!
corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com
michelle7 spune:
pai mainile trebuie date cu crema , de preferat de cate ori te speli pe maini ( eu am o sticla mare de crema cu pompa langa chiuveta in baie) . nu exista solutie miraculoasa care sa iti garanteze rezultate pe termen lung. la fel ca si fata, mainile trebuie ingrijite zilnic
nikole spune:
emicris,esti romascanca ca si mine!!!
eu vroiam sa-ti spun exact ce ti-au spus si fetele,cam asta stiind si eu.Am o prietena aici in japonia,e rusoaica si e model ptr o firma de bijuterii.Mai fata asta face bani cu manutzele ei frumoase cat nu fac 10 modele cunoscute si faimoase la un loc.Si de la ea stiam de treaba cu manusile(ea saraca doarme cam de 6 luni tot cu manusi pe mana,de vreo 3 ori pe sapt.)Foloseste insa o crema speciala(uite cand mai vine pe la mine, o intreb ce anume, chiar daca nu o gasesti,macar sa stim si noi secretul ei).Eu vin in tara in iulie(asta daca nu imi iau viza pe inca un an), si daca e ceva ce se comercializeaza aici, ti-o pot cumpara, si ti-o aduc, cu cea mai mare placere.Dar ma gandesc sa nu fie ceva preparat,nu stiu...
Pana atunci,ingrijirea zilnica trebuie sa-ti devina ritual...
Mainile si gatul...ne tradeaza.
http://photos.yahoo.com/frezia_2004
emicris spune:
multumesc tuturor pentru promptitudine si vreau sa va povestesc ca aseara dupa ce am citit mesajele m-am decis sa incerc metoda manusilor.nu ma puteam hotara ce crema sa folosesc,si inspirata de o reclama tv despre creme pe baza de ulei de masline,l-am folosit pe acesta impreuna cu manusile iar rezultatul nu s-a lasat asteptat.recomand asta celor care nu stiau si le multumesc celor care mi-au raspuns.sunt convinsa ca dupa cateva seri,voi fi mandra de manusitele mele.sanatate multa si incercati.
mamica de zmeu
Myhaella spune:
Emicris, ca tratament instant, eu am fost foarte multumita de rezultate, poti incerca un tratament cu parafina la salon, dupa aceea vei avea o piele catifelata mmm... Si incearca creme de hidratare intensiva si obligatoriu protejeaza-ti mainile de detergenti, prafuri de curatat cu manusi din cauciuc.
Mihaela