junghi in san

fetele azi e prima zi de ciclu si simt niste intepaturi in sanul stang. nu am mai patit asa ceva...si chiar nu imi place! oare de ce?
ati patit careva asa ceva?
Raspunsuri

mcrissa spune:
Buna,
asa am patit si eu la ultimul ciclu si coincidenta e cu atat mai mare cat si la mine tot la sanul stang a fost.Mi-a trecut cam la 4-5 zile dupa ciclu, dar am incercat sa nu le bag in seama si acum nu mai am nimic.Daca te supara foarte tare ar trebui sa consulti un medic.El e singurul in masura sa-ti spuna ce este.
Mcrissa
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;53;80/st/20060330/e/My+Birthday/dt/8/k/7661/event.png

Crinutz spune:
Buna
parerea mea este sa consulti un medic. La mine au inceput niste dureri tot in sanul stg cu preponderenta dar nu prea le-am luat in seama pt ca le-am pus pe seama stressului provocat de boala memei (cancer de san) . Mi-a fost frica dar m-am gandit ca totul este psihic pt ca aceste junghiuri nasoale m-au luat de cand am aflat ce are mama. Dupa vreo 6 luni m-am hotarat sa fac o eco si mi-a gasit un nodul de 9/5 mm. Nu se simtea nimik la palpat desi nici nu am sani. Sunt mult prea mici. Noroc ca am vrut eu neaparat eco ca sa ma linistesc. Asa ca ai grija cu durerile astea. E pacat sa le lasi asa, de obicei sunt doar noduli care trec cu tratament. Si ca sa nu te sperii sa stii ca cancerul nu doare de obicei, asa ca nu iti face griji doar trateaza-te. E norml la ciclu sa te mai doara dar daca zici ca nu ai mai avut poate e un semn de intrebare.
Sper ca te-am ajutat cat de cat si nu te lasa, sanatatea e mai importanta ca orice si iti spun asta ca o persoana care traieste cu o mama bolnava de cancer, care daca se ducea la timp la medic nu mai trecea prin atatea chinuri.
Te sarut si snatate multa!Crinutz codita de maimutz

oanabbb spune:
si eu am facut eco,tot pt ca ma intepa,dar mi.a spus ca nu am nimic.
totusi,fuguta la dr.

nusy spune:
Eu de vreo 8 ani am arsuri si intepaturi tot in sanul stang.Cel putin,cand se declansasera erau zilnice,ca ma exasperasera.Am stat eu ce am stat si pana la urma mi-am luat inima in dinti si m-am dus direct la ...oncolog.Omul m-a palpat,m-a examinat si cu termograful prin alte zone(burta,rinichi) si mi-a spus clar ca nu am nimic la san si ca este din cauza anexitei(ovarele avand legatura cu sanii).Mi-a dat tratament pt.anexita si,intr-adevar,o perioada nu am mai simtit nimic.Dupa vreun an arsurile au revenit,dar mai rare si mai usoare ca intensitate si imi apar mai ales la mijlocul lunii(cred ca la ovulatie, probabil pt.ca "lucreaza" ovarele) si deja nu le mai bag in seama.Intre timp am facut si mamografie(desi era indicata ecografia la varsta mea) si nu am absolut nimic la sani.Totusi,fa-ti un control la medic,ca sa vezi sigur cauza.Te
nusy