Mamici de iulie - august 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 14
Sabana spune:
La mine nu banii ar fi problema. Eu chiar daca stau acasa, salariul merge si pe langa asta mai am si traduceri suficiente cat sa traiesc. Ma streseaza sefu, am o colega noua si acum e stresat si de ea, trebuie sa o instruiesc. In plus eu la ultimul salar datorita concediului medical am luat un milion in plus si a strambat din nas spunand ca nu i se pare chiar normal. Acum daca intru iar in medical ar fi cam aceeasi problema, dar trebuie sa fac ceva si m-am hotarat daca nu o sa imi fie bine am sa apelez la dreptul meu de concediul medical. Asta e. Bebelina mea inainte de toate, mai ales ca este prima sarcina si s-a lasat atat de greu asteptata. Ea merita orice sacrificiu. Apoi o sa mai vedem ce mai facem.
Si eu am o femeie care vine de 2 ori pe saptamana, ii dau 300.000 si sta cam 4 ore. E un mare ajutor pentru mine, eu nu o las sa imi spele si sa imi calce, nu imi place sa imi puna nimeni mana pe lucrurile mele.
Ancutex spune:
Medeea, Ioana, Mitza multumesc mult pentru info despre echo, cred ca o sa-mi fac si eu o programare la Sanador sau Medsana pt o echo morfologica. Nu ma intereseaza sa fie 3D sau 4D pt ca 3D oricum au la Medicover si acolo nu platesc nimic. Vreau doar sa mai am opinia unui medic ca totul e ok cu bebele, asa ca poate sa fie doar 2D. Oricum in sapt 23 voi face echo morfo la Medicover, dar mai vreau inca una inainte, ca mi se pare prea mult pana atunci. Nu are nici un efect negativ pt bebe, nu?
Medeea, as fi luat programarea ta, dar din 30 martie pana in 2 apr o sa mergem la munte.
Ioana, si eu am o tanti care ma ajuta la curatenie. Are vreo 33-34 de ani, desi pare mai tinerica, are 2 copii si e tare de treaba. O cunosc doar de o luna dar am incredere in ea. Ii dau 400.000 lei si imi face curatenie in toata casa si eventual imi calca daca ii las. Nu stiu daca gateste, eu cel putin nu i-am cerut si nu cred ca ar avea timp. La mine vine vinerea dimineata, pana pe la ora 2 cand pleaca la servici. Daca vrei spune-mi si o intreb daca mai poate sa vina la cineva. Sambata nu poate, doar dimineata in timpul sapt. Sta in zona Rahova - Giurgiu (sper ca am retinut bine).
Va pup si sa aveti o duminica frumoasa.
Ancutex 19+
Muuh spune:
Ancutex nu ai pentru ce. Nu are ce sa dauneze cum am mai spus trebuie sa faci foooarte multe (cateva sute) ecografii in timpul sarcinii ca sa apara pericolul ca bebe sa aiba ceva probleme cu auzul. Mie mi s-a intamplat sa fac si doua in aceiasi zi la inceputul sarcinii.
huacin sabana ma bucur ca sunteti mai bine. Sa o tineti tot asa din mai bine in mai bine pana la sfarsitul sarcinii.
Mitza
22
Medeea76 spune:
Pe mine m-a certat un radiolog pentru ca puneam de fiecare data Doppler-ul pe inimioara lui BB, adica de 2 ori pe saptamana... Mi-a spus ca eco nu dauneaza lui BB, indiferent cate as face, Doppler-ul este problema.
Medeea
map spune:
salutic fetelor,
eu azi am dormit panala pranz ca am avut musafiri aseara. Apoi am mers sa mai conduc un pic ca-s dezastru, din iarna de cand am luat carnetul nu am mai facut asta ca era mereu zapada, asa ca azi am spart gheta
Acum ne-am adunat acasa dar avem de montat ceva rafturi asa ca am trecut numai sa va salut un picut. Oricum am apucat sa citess ce ati scris.
Va pupicesc si trec la treaba ca acum vine seara si azi maine este aiurea cu trezitul
va trebui sa merg la nani mai repede.
19+
Monica
cornelia_laura spune:
Buna seara burtici!
Sa stiti ca eu v-am scris si ieri un mesaj destul de lung dar tocmai cand sa-l trimit ne-a cazut reteaua si mai tarziu n-am mai avut timp sa intru.
Noi am umblat si ieri si azi, am profitat de vremea asta frumoasa. Ieri am fost si in Oraselul copiilor cu Eduard. Azi am fost la socrii si apoi din nou in parc.
Medeea, bine ai venit si sarcina usoara in continuare!
valentina, ma bucur sa aud ca esti mai bine!
Legat de secretia abundenta, eu am avut azi o zi din aceea de asediu dupa cateva zile absolut normale.
Vad mi-a aparut linia maro pe burtica, asta pe langa parul care ma termina. Parca la Eduard totusi nu mi-a crescut par pe burta...
Am fost si eu azi pana la Carrfour Orhideea(ca tot eram la socrii in centru), m-am uitat dupa magazinul de care ziceati cu haine pt gravide, nu l-am gasit. Cum se numeste defapt??
Cornelia,
de
Eduard(1 an si 9 luni) si
22+
POZE NOI EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & INTALNIRE MAMICI MARTIE 2006
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
Sabana spune:
Cornelia magazinul respectiv este in Carrefour Militari si nu la Orhideea. Se numeste "Eu si Mami". Il mai gasesti si vis-a-vis de Spitalul colentina. Am inteles ca e un centru comercial si in cadrul acestui centru e si magazinul.
cornelia_laura spune:
Sabana, multumesc frumos de raspuns!
Cornelia,
de
Eduard(1 an si 9 luni) si
22+
POZE NOI EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & INTALNIRE MAMICI MARTIE 2006
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
Consi spune:
Buna seara burtici!
Tocmai m-am relaxat citind ultimele mesaje! Voi incepe o saptamana incarcata. Ne apucam sa amenjam camera bb-ului. Tocmai a plecat zugravul si maine vine cel cu mobila. Incepem santierul. Dar sa nu exagerez, e vorba doar de o camera.
Ce-i mai frumos e ca in 28 martie eu si sotul meu vom sarbatori un deceniu (parca suna mai bine ca 10 ani) de cand suntem impreuna. Sper ca o sa petrecem o seara romantica. 
Am inceput si eu sa cumpar hainute. Dar mi-am dat seama ca nu stiu cate, cat de repede creste si trebuie schimbate. Poate ma ajuta o mama cu experienta.
Angelli, eu lucrez la mall si merg aproape in fiecare zi la premaman. Acum au niste oferte interesante. 3 body-uri la 350.000 lei. Nu mi se par scumpe. Au intr-adevar si lucruri mai scumpute. Mai incearca si la miniblu.
Va pup si va doresc o seara placuta!
Consi