Mamici de iulie - august 2006 (33)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Ancutex, eu am fost azi la CMU, aveam programare pentru echo morfologica 3D. Insa pe 3D nu m-a tinut decat maxim 2 minute, iar pe poze scrie 4D, in rest, toata examinarea a fost echo normal, pentru ca la 3D nu are cum sa examineze bebelusul din punct de vedere morfologic. Imaginile tridimensionale sunt pentru parinti, ceea ce il intereseaza pe doctor sunt imaginile 2D. Toata povesta a costat 3,2 mil, adica 2,9 mil. echo, 200 mii inregistrarea pe caseta si 90 mii cele 3 poze.
By the way, cedez programarea mea la Herghelegiu la Medsana de vineri, 31 martie, in Primaverii, 2,9 mil. Sa-mi spuneti daca sunteti interesate, sa va dau nr. meu pe PM.

Medeea

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca e 3D...

Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

quote:
Originally posted by Ancutex

Dragelor, am nevoie de o recomandare de la voi in legatura cu echo morfologica. Eu o sa fac in sapt 23 la Medicover, 3D, dar as mai vrea sa fac una, doar ca sa fiu eu linistita. Am intrebat la CMU, iar la ei e 5 mil echo morfo 4D si 4 mil cea 3D. Mi se pare putin cam mult. Imi puteti spune voi pe unde ati mai facut si cat a fost? Vreau si o recomandare de un dr bun.

Merci si acum ma grabesc sa lecturez ce ati mai scris.

Ancutex 19+

Eu mi-am facut o eco 3d in care a masurat fiecare os al bebelusului, la SANADOR, la Herghelegiu, si a costat 1.500.000 aproximativ. Pe 11 aprilie am programare tot acolo la eco morfologica 4d si costa 3.100.000 lei. Deja sunt in ceata toata lumea face eco morfo unele 3d altele 4d. Eu chiar nu stiu ce o sa facem acum in saptaman 24 in afara de eco morfo-4d asa scria pe bitelul de la doctora. Cu asta te pot ajuta si eu draga Anculet!

Fetelor si eu toata dimineata m-am invartit ca o albinuta prin casa, am spalat, am sters praful in cele mai intunecate colturi ale casei si acum imi astept barbatu sa ia aspiratorul in primire sa dea el ca mie mi-au interzis orice efort . Bine ca mai puteti sa dati cu aspiratorul la 19 saptamani fetelor . Dar aveti grija mare ca poate sa dea sotu sau femeia. Apropo de femeie as avea si eu nevoie de una. Stau prin Titan-Balta Alba. Poate cineva sa imi dea informatii depre vreo femeie de doamne ajuta care sa ma ajute prin casa? Ca mai e o luna pana la Paste si...sotu a zis ca nu face fata. Munceste f mult si nu vreau sa-l chinui!
Va urez un weekend prin de soare la toate mamicile din toate colturile lumii. Ma duc sa stau in pat ca bate asa frumos soarele in camera

Ioana 22+ si

http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Eu am facut morfologica la 21 saptamani la Vladareanu. A costat 4oo Ron (4 000 000 ROL) a fost 4D. Dar pe cuvant daca vad utilitatea 4D -ului. Eu una sunt convinsa ca 4D=marketing iar pe mine nici macar nu m-a impresionat cine stie ce.

Mitza 22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Medeea76, sunt intru totul de acord cu o intalnire la ploiesti, stiu ca e de acord si Emiliapop (sper sa nu se supere) si poat esi Dana_Oprea...oricand dupa amiaza sau in we...aaa, si Medeea, nu apari in listuta cu gravidute...

Eliza 19+si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Pai daca abia azi am scris la odisee... Am rugat eu sa ma treaca fetele, dar probabil Pumpkin inca nu a citit mesajul meu.
Oricand vreti, ne putem intalni. Eu am intrat in concediu, deci nu mai merg la servici pana nu are BB cel putin 8 luni. In concluzie, sunt in Ploiesti si disponibila oricand pentru intalnire.
Tu la ce medic mergi? Si mai ales, unde nasti? Stiu ca intr-o vreme cautai ecografist bun in Ploiesti. Eu am facut 30 de ecografii pana acum, deci pot sa-ti dau diverse relatii. Sa nu credeti ca sunt nebuna, dar am avut motive foarte bine intemeiate pentru care am facut atatea eco.
Pe mine ma bate gandul sa nasc la particular.
A, si sa nu uit, Eliza, abia ce m-ai intaratat cu Albena, si azi mi-ai taiat elanul.

Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Ce liniste pe aici. Ati plecat cu toatele la plimbare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huacin spune:

Uite ca sunt eu pe aici... Sabana, cum iti este?

Mie mi-e mai bine. Inca mai am contractii puternice, dar mai slabe decat zilele trecute si mai rare...

Fetelor, aveti grija cu curatenia... Are o explicatie cheful subit de curatenie, i se spune "nesting", cuibarire; instinctul de pregatire pentru venirea pe lume a puiului. Eu prin luna a noua vopseam de zor tocaria, ceea ce era o mare tampenie, am ametit tare...

Valentina 21+ (30ani), Alexandru(4,5ani) si taticu' Gaby (30ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Slaba miscare fetelor azi.
Huacin ma bucur ca iti merge mai bine. Sa te menajezi cat poti. Si mie imi este mai bine, s-au simtit zilele astea. Acum am fost un pic pana la magazinul din colt si ma doare o idee cand merg, cred ca sunt stalpii de sustinere cum le spun eu, adica ligamentele. As intra o saptamana in medical, dar imi e ca o sa caraie iarasi seful, mai ales ca iau niste bani in plus la salar, vreun milion si nu prea ii convine, dar pana la urma bebe e mai important decat orice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huacin spune:

nu stiu, sabana, dar faci cum crezi. Prin actiunile mele din zilele astea am pierdut mult financiar, presupun, cu ce voi mai face in zilele urmatoare, ca-mi voi reduce vaniturile la jumatate, dar nu conteaza! Practic, zilele astea au actionat ca un dus rece. Am renuntat la clientii care ma "frecau" si mai renunt la cei care platesc cu intarziere, adica nu mai muncesc "pe nasturi" si mai renunt la cei care fac istericale; pe scurt, incerc sa elimin orice motiv de stres si de munca patriotica. Data trecuta m-am descurcat cu salariul sotului si cu banii mei din invatamant; iti dai seama, eram platita mai prost decat femeia de serv, pe atunci nu se luau cei 8 mil sau echivalentul lor din anii anteriori; si am reusit. Lui Alex nu i-a lipsit nimic. Acum va fi incomparabil mai bine, chiar si in conditiile in care mai renunt la clientii-problema.

Intreba cineva de femeie in casa... A mea e adorabila: la mine vine de la inceputul lui octombrie, la o prietena de vreun an si la o colega a prietenei de 5 ani, deci are referinte. Imi ia 400.000 rol, vine inainte de 8, pleaca pe la 5 seara, si nu sta deloc locului, a trebuit sa insist ca, macar la pranz sa stea putin, cat mananca si bea un ness. Eu sunt destul de pretentioasa, mofturoasa chiar. Dar ea imi place, s-a acomodat repede, a invatat repede locul lucrurilor, e curata si nu fura, nici nu trebui sa-i spui un lucru de 2 ori. O voi intreba daca mai poate face si la altcineva, desi parca imi amintesc ca spunea ca are programul plin; la mine vine o data pe saptamana. Nu stiu, dar prefer sa dau banii si sa scap de o grija... face casa luna, gateste, calca, uda florile, tot ce trebuie. Are si ceva ce nu face; de fapt, nu-i place sa faca pentru ca nu vede foarte bine si nu are rabdare: nu coase. Nu stiu, nici macar nu i-am cerut sa coasa, presupun ca nu refuza, dar nu am de ce s-o stresez.

Valentina 21+ (30ani), Alexandru(4,5ani) si taticu' Gaby (30ani)

Mergi la inceput