Mamici de iulie - august 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 12
Sabana spune:
Buna dimineata mamici. Mie parca imi este o idee mai bine. Poate sunt si ligamentele care se intind. Chiar nu stiu ce sa mai cred. Totusi nu seamana cu contractii. Ieri am mers si eu o portiune mai mare pe jos si am simtit niste intepaturi jos de tot in partea stanga, care mai apoi au revenit peste zi. Azi am o zi grea, trebuie sa merg la parastasul de 6 luni al bunicului meu. Nu am deloc starea necesara, mai ales ca o stiu ca bunica nu se va abtine si va fi un bocet general, ceea ce nu imi face bine deloc. Of. Sper sa trec cu bine si peste asta.
Huacin multumesc pentru informatii. Esti mai bine?
letitzia spune:
Buna dimineata
!
Chiara felicitari pentru
! (apropos, de unde esti din Ardeal?)
Fetelor uitati-va pe geam sa vedeti ce zi frumoasa si insorita e astazi, drept pentru care va urez un week-end minunat!Sunt convinsa ca astazi toate va veti simti mai bine si nu o sa va mai doara nimic, si veti fi foarte relaxate si vesele!

25+ 
Ioana81 spune:
Huacin
! Eu sunt cea cu scurgerile, ca am zile cand schimb tamponul la o ora. Si eu folosesc tampoanezilnice de ceva timp si intradevar este mai bine.
Nici noi nu o sa avem concediu anul asta, dar pentru bebe merita orice sacrificiu.
Huacin sper ca esti mult mai bine. Ai grija de tine. Data viitoare cand mergi la doctor o sa fie ca la mine de bine! Ai sa vezi!
Ioana
22+ si 
http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE
cristina_p76 spune:
Hei burtici.Am revenit si eu dupa o perioada destul de lunga de absenta pe site.Imi cer scuze, dar am avut o perioada tare incarcata. La serviciu am o colega noua pe care o instruiesc si care imi va tine locul cateva luni dupa ce nasc.Acasa am ajuns destul de tarziu si de obicei franta.Sotul meu munceste pana tarziu in ultima vreme, asa ca eu vin acasa de la serviciu, imi iau catzelul si plecam la mama.Asta ca sa nu stau singura, sa ma plictisesc si sa ma apuce cine stie ce ganduri.Ideea este ca v-as ruga sa ma treceti si pe mine in listuza cea lunga cu bebe baietzel-(Alexandru-Andrei), nu mai stiu cum se insera caruciorul albastru.Am fost pe 23 la eco morfologica 4d- la 22 sapt. Bebe Alex are 600g si 28 cm.Masurat din cap pana-n picioare-totul ok. Placenta, cordon si lichid amniotic ok.
A stat cumintzel la masurat i-am facut si ceva poze dar nu cred ca ma pricep sa le atasej la mesaj.
Astept indicatii pentru atasarea pozicilor.
In rest, promit ca de acum sa va urmaresc si sa scriu si eu mai des.
Pupici pe burtici.
Cristina si bebe Alex 23+
Ioana81 spune:
600 grame la 22 saptamani. Oao asa de mare o fi si al meu? Sa iti traiasca Cristina bebe Alex. Eu merg la eco morfo la 24 saptamani. O sa va anunt cat 1 kil a facut si fimiu
!!!!
Ioana
22+ si 
http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE
she_wolf spune:
Buna!
Huacin, nu pot lasa peretii asa, ca mie nu-mi plac.
Adevarul este ca in povestea asta cu peretii sunt destul de vinovata si asta pentru ca la inceput l-am lasat sa-i deseneze linistit, deh, am zis sa nu stresez copilul cu avant creator
pana intr-o buna zi cand m-am hotarat sa-i readuc la culoarea initiala. Ei bine, dupa ce-am frecat doua zile la pereti, am inceput sa privesc altfel problema
si am inceput usor, usor, campania de nedesenat a peretilor si nu numai, ca mi-a desenat si pe perdele, canapea, mocheta, mese si in general tot ce-a prins. Acum pot spune ca s-a rezolvat in mare parte, stie ca nu-i voie si rar mai greseste si trage cate o liniuta cu carioca sau altceva sa vada probabil daca nu cumva intre timp este voie.
Acum deseneaza fara probleme pe hartie, alba sau colorata si sa stii ca nu pare deloc frustrat, chiar ii place.
Ma gandesc sa-i cumpar si o tablita dintr-aia cu doua fetze.
Cu dezordinea, la fel este si la noi, nebunie curata, dar am inceput de curand sa fac ceva si in sensul asta, adica le strangem impreuna inainte de culcare. Chiar daca ajutorul lui este mai mult simbolic, suntem pe drumul cel bun. ![]()
Ceea ce ma streseaza acum cel mai tare si de la care ma cam enervez este ca a inceput cu prostiute destul de periculoase, de ex, aseara am avut surpriza sa-l vad ca-si baga un bat (de la un balon) in ureche. Normal, i-am explicat ca nu-i bine bla, bla, bla, ca in urmatorul minut sa faca la fel. Iar explicatii, iar a fugit pe hol si primul lucru a fost sa incerce iar si uite-asa am fost nevoita sa i-l iau si au urmat urlete si tavaleli...un deliciu.
In general reusesc sa ignor asemenea manifestari, dar, mai nou cam joaca hormonii si la mine si mi-a cam scazut limita de toleranta. Sper sa-mi treaca repede. ![]()
Hai ca am vorbit destul despre Cristi
, dar despre bb n-am noutati, doar ca este mai zburdalnic decat inainte si sunt tare incantata.
Week-end placut!
Claudia
(19+) si
Cristi (16.12.2002)
MissJJ spune:
Buna fetele!
Eu am intrat rapid sa va urez un weekend cat mai placut. La noi e soare si vant de dim dar e f placut. Eu de la ora 7 is in priza am pus 3 seturi de rufe la spalat pana acu, ca e soare si bate vantul si se usuca asa fain mai ales lenjeria de pat. Mi-am trimis barbatu' de acasa la niste cumparaturi ca eu sa pot face curat in liniste ca am de sters praful si de aspirat, ca e vremea asta asa faina si parca is bagata in priza. ![]()
Si tin sa va anunt ca ametitul ala a reusit sa faca chiuveta aia sa mearga cat de cat dar a zis si el ca nu va tine mult ca daca vrem ceva care sa tina trebuie spart peretele si scos tevile si inlocuit. Oricum macar merge pot spala vase si rufe. 
Dupa amiaza suntem invitati la gratar, abia astept. ![]()
Zicea Valentina de absorbantele zilnice si eu tot din alea folosesc pentru ca fara e jale cu scurgerile astea. Eu am din alea care cica lasa pielea sa respire.
Asa ca va pup pe toate si mai intru maine sa va zic cum a fost la gratar.

------------------------
19+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Poze
Lucrusoare baby
iulenca spune:
Mada Mxm ce o fi cu harnicia asta pe noi. Si eu la fel ca si tine m-am trezit de dimineatza, mi-am trimis sotul la munca ca sa nu ma streseze si m-am apucat de curatenie din aia temeinica. Am spalat si rufe, am facut si mancare, nu-mi vine a crede.
Acum ma odihnesc si tocmai a intrat husbandu, mi-a adus prajituri si suculetz dar iar pleaqca, de data asta la fotbal. Eu raman akasa sa ma fac frumoasa si peste ore cand vine ma scoate prin oras. Nu-mi vine sa cred ce vreme frumoasa e afara. De la soarele asta mai fetelor avem atata energie.
Va pupik pe toate si sa nu cumva sa nu iesiti la plimbare.
iulenca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png
Medeea76 spune:
Buna, fetele, m-am hotarat si eu sa va scriu, dupa luni de zile in care v-am tot citit. Pe unele dintre voi va cunosc de la aspirante si m-am bucurat din suflet pentru ca ati reusit. Va doresc tuturor sarcina usoara si sa ne bucuram impreuna de minunile care cresc in noi, pana in ziua in care le vom vedea mutrisoarele.
Eu am fost azi la Iosup, care mi-a spus ca totul e in regula, bebe e bine, doar ca IR dreapta e mare - 0,66. Cum se poate rezolva problema asta? Pentru ca din ce am citit pe la voi, nu e tocmai in regula...
Geliza, poate ne vedem intr-o zi prin Ploiesti...
Puneti-mi si mie, va rog, un carut roz si un DPN 1 august.
Ticker bebe mic: http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;18;104/st/20060801/dt/7/k/8de1/preg.png
Medeea
Ancutex spune:
Dragelor, am nevoie de o recomandare de la voi in legatura cu echo morfologica. Eu o sa fac in sapt 23 la Medicover, 3D, dar as mai vrea sa fac una, doar ca sa fiu eu linistita. Am intrebat la CMU, iar la ei e 5 mil echo morfo 4D si 4 mil cea 3D. Mi se pare putin cam mult. Imi puteti spune voi pe unde ati mai facut si cat a fost? Vreau si o recomandare de un dr bun.
Merci si acum ma grabesc sa lecturez ce ati mai scris.
Ancutex 19+