Mamici de iulie - august 2006 (33)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Sanziana, si tu ai RH conflict cu al sotului? Eu anul trecut am facut cam greu rost de imunoglobulin ca era de Pasti si nu gaseai pe unde sa-l cumperi. Au umblat ai mei ca disperatii pe la toate centrele de transfuzie a singelui si spitale pina l-au gasit. Din cite stiu eu nu e posibil sa fie valabil tocmai 3 luni!!! Am citit ca e facut pe baza de singe.
Felicitari fetelor care stiu deja ce culoare a caruciorului sa cumpere.
Vad ca iar a venit valul contractiilor si a durerilor de burtici. Sanatate la toate odihna din plin si relaxare.
Nati 20.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna seara fetele! Eu sunt foarte fericita ca am fost la doctor si bebe s-a mai ridicat nu mai este asa de jos, colul e mult mai bine si doctora a zis ca suntem grasi si foarte bine. Ufff am trecut prin spaime dar s-au terminat!
M-a intrebat cate sapt am si i-am zis ca 21 la sfarsit si mi-a zis ca e cam mare pentru 22 saptamani. Asteptam eco pe 11 aprilie, dar a zis ca o sa fie maricel. Si deja la eco e mai mare cu aproape 2 saptamani deci fetelor vad ca cam toti bebeii sunt mari si grasi. Asta datorita noua mamelor care avem grija de ei! !

Ioana21+ si

http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huacin spune:

Intarirea burticii reprezinta contractii. Daca nu dor deloc si nici nu incomodeaza, nu reprezinta o problema, sunt Brixton-Hicks, un antrenament al uterului. Daca sunt dureroase, chiar daca durerea e "de mijloc" sau "de rinichi" adica daca e localizata in spate, poate fi, repet POATE fi o problema, dar trebuie verificat la un consult.

Sabana si alte fete care aveti senzatia ca e jos bebe: bebe creste rapid in greutate, e oarecun normal sa simtiti mai altfel miscarile lui. E mai greu si orice miscare a lui e mai ampla, are mai multa forta, e mai voinic. Va fi din ce in ce mai "rau" adica miscarile ajung sa va faca sa sariti din somn uneori; de fapt, e chiar amuzant dupa ce realizezi ce se intampla. Daca senzatia de "jos" nu e insotita de contractii, dureri puternice (nu din cele de lasare a ligamentelor) nu reprezinta o problema, pur si simplu aveti un bebe voinic. Ganditi-va ca acum nu mai are loc sa pluteasca in voie, iar cand isi schimba pozitia sau se intinde il simtiti bine. Dar, daca aveti tendinta sa va amplificati teama asa cum faceam eu la prima sarcina, mai bine mergeti la un consult; asa va linistiti si va bucurati de sarcina, iar, daca DOamne fereste! e ceva, stiti ce e de facut. Sincer, nu cred ca sunt probleme; gravidutele sunt usor de influentat si, cu atatea in jur, avem tendinta sa ne ingrijoram inutil.

Cine zicea de scurgeri... da, sunt abundente, uneori chiar teribile... cel putin la mine. La Alex cred ca mi-am facut cel putin o data pe luna testul de candida, asa de puternice le aveam, de-mi imaginam ca m-am ciupercit Din fericire, erau doar spaimele mele. Si acum sunt cam la fel, dar macar stiu ce sunt. Daca nu apar mancarimi excesive sau mirosuri urate, nu sunt probleme; usoare mancarimi pot aparea si de la o sensibilizare locala din cauza umezelii aproape permanente. Eu am ascultat o amica si bine am facut; foloseam tampoane zilnice si le schimbam foarte des, dar foarrrte des. Bine am facut; dupa nastere va fi o perioada cu scurgeri si, daca pielea e deja sensibilizata, senzatiile vor fi mult mai neplacute.

Valentina 21+ (30ani), Alexandru(4,5ani) si taticu' Gaby (30ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huacin spune:

Ioana, ma bucur pentru voi! felicitari pentru "suncutele" lui bebe, sunt sigura ca esti tare incantata si mandra si ai si de ce!
Eu merg la echo pe 4, abia astept, doar ca nu cred ca e prea mare, sper doar sa fie rezonabil, eu nu prea am burtica... poate e ascuns pe undeva printre coaste... am tot 52 kg.

Valentina 21+ (30ani), Alexandru(4,5ani) si taticu' Gaby (30ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

monicutzabb sunt super haioase hainutele, mai ales salopeta aia colorata de astronaut e super draguta...mi-ai facut si mie pofta de cumparaturi, insa nu stiu de ce parca imi vine sa cumpar mai intai patut, carut, d'astea...ca daca incept sa cumpar hainute mi-e frica ca nu o sa ma mai opresc...asa ca mai aman putin...

fetelor, stau din ce in ce mai prost cu memoria , uit de la mana pan' la gura ce vreau sa fac sau ce vreau sa spun...mai mare rasu'...

va pup si aveti grija de voi,
miti 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Neatza burtici!
Huacin ai dreptate in privinta piticilor,aceeasi teorie o aplic si eu,pana la ora 3 cand doarme David de amiaza e casa vraiste,inainte sa il duc la culcare dau cu aspiratorul iar dupa ce adoarme asej toate la loc,in liniste. Nu ma stresez deloc,oricum eu chiar nu am cui sa-i cer sa priceapa
Aseara stateam pe scaun,a inceput bb sa miste tare, asa ca mi-am ridicat bluza sa vedem miscarile prin burtica,David cand a vazut burta a venit si a inceput sa ma mangaie si sa faca "aia" la burtica. M-am topit toata
Durerile mele de burtica mai persista,spatele parca nu ma mai prea doare.
Am inceput sa ma ingras,in ultima saptamana am mai pus 2 kg. am ajuns la un total de 4 kg pana acum,per total nu e mult dar 2 kg intr-o saptamana e exagerat.Eh,asta este bb sa fie sanatos,eu o sa imi revin dupa nastere.
Oricum,cu David la 21 de saptamani aveam in plus 9 kg. asa ca acum stau bine
Va si aveti grija de voi!

Stefania 21 + si David(24 dec 2004)

www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana spune:

Mamanati nu e vorba despre imunoglobuline pentru incompatibilitata Rh-ului ci de imunoglobuline pentru ca sunt purtatoare de virusul hepatitei B. Si astea tot din sange si plasma sunt facute si sper sa aiba termenul mai mare de trei luni.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;33/st/20060819/dt/7/k/17b3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana spune:

Valentina nu as putea spune ca este dureros, e o senzatie greu de explicat. E ca atunci cand tu vrei sa mergi si cineva te tine de mijloc si te apasa de iti taie respiratia. Ma gandesc ce o sa fac daca nu sunt in stare sa merg nici 100 m. Intradevar ma deplasez cu masina(cat mai pot conduce) dar vreau si pe jos.
Tu cum te mai simti?

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;33/st/20060819/dt/7/k/17b3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Assa bine ca mi-ai zis de maalox pentru ca m-am invirtit in cerc, pentru arsuri am baut odata pe loc la Universall un litru de lapte si dupa aceea de la hiperaciditate a fost mai rau.Eu cred ca am si gastrita sau ulcer nu stiu si nu stie nici doctorul,dar nu mai pot minca decit fainoase, paste si cartofi si va imaginati voi la cele 13 kg in plus ale mele?Dar its not right but its ok.Nu ma mai intereseaza, din pct meu de vedere am facut tot ce am putut gen dieta, gimnastica fac odata la doua zile si nu pierd nici o ocazie sa plec de acasa chiar daca imi trebuie doar o cutie de chibrite.
Aseara am facut practica pe un ursulet de plus cu unica salopetica
pe care am cumparat-o. Si stiti ceva? Mi-am dat seama ce noroc am ca sotul meu a mai fost casatorit si tatic odata, stie foaaarte multe! Daca pina acum eram nesigura pe mine acuma chiar m-am linistit, mi-a aratat aseara cum sa-i dau mineca jos fara sa-l trag de minuta, asa ceva chiar nu ma asteptam! M-am tot uitat prin magazine cu greu gasesti hainute care se incheie in fata si nu trebuie trase peste capusor.Am primit un catalog de la premaman acolo toate se inchid in fata dar preturile nu sunt chiar ok.Nici macar eu nu am pulovere care se trag peste cap dar mai sa ma chinui cu un bebe atit de mic.
Dar vine si la noi baby expo!
Va pup, sa va rasfatati in we!

[link=http://www.TickerFactory.com/]
[image noborder]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20732;28/st/20060722/dt/7/k/3117/preg.png[/image]
[/link]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Buna fetelor...
eu mi-am ieri o eco sa vad si eu daca misca...stiti ca v-am zis ca n-am simtit miscari...din fericire totul este ok...insa dr, colega de-a mea de serviciu (desi eu nu sunt medic lucrez printre ei) mi-a zis ca aea nu s-ar risca sa pleca la Albena la o sarcina de peste 30 sapt...a fost un sfat "prietenesc"...asa ca......mi-a taiat elanul...cred ca o sa ma plimb un pic pe la munte si asta e concediul pe anul asta....asta e...vorba Cristinei Ioana...ne sacrificam si noi un an ca n-o fi foc...
Va urez we placut tuturor
La ploiesti, soare si vreme frumoasa...nu stiu insa cat e de cald

Eliza 19+si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput