Gradinitza Kids Club - Floreasca ???

Gradinitza Kids Club - Floreasca ??? | Autor: Loreena

Link direct la acest mesaj

Buna,

ne-am decis ca de saptamana viitoare sa o ducem la Gradinitza Kids Club de pe strada Chopin din Floreasca; cine stie info despre ea, adica cine a avut sau are bebe acolo?

mercic

mie mi-a facut o impresie buna.....asa la prima vizionare

Poze cu toata Familia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns La reveuse spune:

Loreena,
pe site-ul cu gradinite scrie la prezentarea lor ca sunt 15 copii/grupa. Nu sunt cam multi??? La grupa mica sunt mai putini???
Daca poti sa ne impartasesti mai multe impresii care te'au facut sa decizi in favoarea ei??? Asigura transport??? primesc sub 2 ani???
Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Raspund la obiect:
- au transport la un pret acceptabil si negociabil. Cine negociaza mai bine are un pret mai bun ;-) Trebuie insa neaparat sa verificati daca au insotitor. Acum un an in microbuzul Kids Club era o debandada totala. Fiecare copil facea ce-l taia capul, fie ca era de la pregatitoare, fie ca era bebelus de sub 2 ani. Centuri de siguranta ioc. Soferul nu stiu cum reusea sa tina in frau si volanul si copii. Sper ca nu mai este asa acum.
- 15 copii numai ? He, he, he! Cand am inscris copilul ne-au spus 10 maximum 12. La prima serbare mi-au iesit la numaratoare. Ingrijitoarea mi-a confirmat a doua zi banuiala. Directoarele au sustinut dupa aceea sus si tare ca mi-ar fi zis de 16 (hopa! zic in gandul meu).
Asa ca citez din National Geographic: "Mai gandeste-te!"
Sa aveti noroc cu o gradinita cat mai buna,
Capcaunul cel bun

Mergi la inceput

La prima serbare mi-au iesit la numaratoare 16.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreena spune:

Azi am dus-o la gradinitza; La pranz o sa ma duc sa o iau, dar nu am precizat ora exacta; dimineatza era ok cand am ajuns; toata lumea era la masa; educatoarea mie sincer mi-a placut, acum o sa vedem noi; am tot zis sa mai vad si altele, dar sunt cam departe si eu n-as mai putea sa o iau cand vin de la munca mai devreme......o sa va tin la curent; eu sper sa fie bine; am zis macar sa incerc sa vedem......sincer eu cand am vazut-o mi-a placut......de transport nu-mi fac probleme, nu e cazul; sa urmaresc si eu sa vad cam cati sunt in grupa;
Cand ma duc sa o iau am de gand sa intreb pentru ca un copil tusea....poate fi ceva dupa raceala sau poate fi racit....intreb si eu daca tuseste si nu e racit e ok ca sa fie gradi? asta am observat imediat, ca avand in vedere ce am citit eram cu ochii in patru; azi am de gand sa pun problema sedintei cu parintii si de problema cu primirea copiilor daca sunt bolnavi!!! si vreau sa vorbesc cu educatoarea sa imi scrie caiet ce si cat a papat; zilele astea vreau sa vorbesc cu

azi o las program mai scurt, pana pe la 13-14....de dimineatza aveam asa emotii, ea nu a zis nimic, a dat mana educatoarei, a schimbat-o de pantofiori si a dus-o la masa, s-a pus pe scaunas si a deschis guritza sa pape cand i-a dat sandwich.....am pupacit-o si am plecat.....am plans un pic .....in masina, apoi acasa m-am apucat sa fac curat si ori imi venea in minte sa nu fac zgomot ca doarme, ori ma tot uitam dupa ea prin casa.......abia astept sa o iau; pe la 11 am zis ca sun educatoarea sa vad cum sta treaba; educatoarea e tare dragutza si e tinerica........offfff ce dor imi e de ea.......dar mai am nici 4 ore si ne vedem

acum am sunat

deci a papat un pic si vrea doar in brate sa stea cu educatoarea a si plans dar acum e ok si asculta repetitia de poezii pentru serbare

si a mai zis ca de maine ca despartirea sa fie mai ok sa o ia de la poarta si sa o aduc de manutza.....a zis ca imi spune ce papa la pranz.......sper sa fie ok

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput

Loreena,
iti tin pumnii sa fie bine!
Va pup!

Mergi la inceput

Loreena, iti tinem pumnii.
Tusea nu este o problema per se. Tusea poate persista inca cateva zile dupa o raceala. Daca raceala a fost tratata, copilul nu mai este contagios si poate primi avizul medicului de familie/de gradinita pentru a intra in colectivitate.
Capcaunul cel bun

Mergi la inceput

Deci azi m-am dus sa o iau.
per total a plans muuult; nu a vrut sa manance si nici sa doarma
Cand am luat-o era suparici si imbufnata; m-am dus si am luat-o si apoi am fost in parc in Circ si acolo i-am dat papa si ne-am mai inveselit; acasa cum am ajuns i-am facut baitza sa se mai relaxeze.....maine o noua zi......sa vad cum o sa fie despartirea

azi am fost si ingrijitoarea a schimbat-o ce m-a mirat e ca a schimbat-o stand copilul meu in picioare si in plus body nu mai avea ca se patase si avea pe ea doar o bluzitza ......i-am cerut sa imi aduca una din bluzitzele pe care le adusesem sa i le pun pentru ca aia era o bluza mai groasa si mai larga si ea era piele pe dedesubt.......asta m-a suparat, ca atare sotul a sunat educatoarea spre seara si i-a zis de problemele astea si mi-a zis ca intr-adevar a mai avut reclamatii si de la alti parinti si azi era ultima zi de munca a ingrijitoarei respective.........

pe la jumatatea lui aprilie o sa fie si serbare si o sa participam......sper eu.doar sa nu fie suparici Carla.

Am intrebat si de sedinte cu parinti si educatoarea mi-a zis ca o sa fie si vor fi destul de dese.

Va mai tin la curent

sper sa fi facut o alegere buna

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput

a si mi-a zis sa ii duc si canitza pe langa bibe si lapte praf sau daca vreau portocale pentru suc, ei dau ceai si apa din cate am inteles; si olitza i-o duc maine; nasol e ca asa cum nici acasa nu vrea, nici acolo nu tine incaltarile de casa in picioare si vrea sa stea in ciorapei..stiu cum e.........nu te poti intelege cu ea

Va multumesc pentru incurajari

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput

Sa stiti ca pana acum sunt multumita; ieri si alaltaieri au iesit si afara in curte si i-a placut ca s-a dat in leagan; ce imi mai place este ca educatoarea ma suna sa imi zica daca a facut ceva deosebit; azi doar ce m-a sunat sa imi spuna ca este mandra de ea ca a papat 1 sandvis si jumatate si jumatate de cana de lapte

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput

Ma bucur Loreena! sa fie tot asa!
Multi pupici la amandoua!

Mergi la inceput