Gradinitza Kids Club - Floreasca ???
Raspunsuri - Pagina 2
Loreena spune:
azi din pacate nu am dus-o ca ii curge nasul si de dimineatza a facut mai moale scaunul...bine ca e we sper sa fie ok; acum e matzaita
Poze cu toata Familia
Loreena spune:
gata cu gradinitza; nu o mai duc la gradinitza; am gasit bona; de fapt a fost mai mereu bolnava; a stat mai mult acasa si noi am dat banii; medicul de acolo mi-a zis ca e perfecta in gat si a doua zi a facut febra 39 si avea era rosie in gat; apoi am aflat (la plecare) ca doi copii de la gradinitza erau internati in spital cu pneumonie; Carla se atasase de ingrijitoare, daca era cu ea era super ok.......dar am fost la gradinitza sa o luam mai devreme (acum vreo 2 saptamani) ea dormea; ingrijitoarea ei in ziua respectiva nu putuse veni; asa ca au imbracat-o si educatoarea a adus-o la masa si ne-a zis sa mai stam un pic sa ii dea si gustarea......m-a mirat ca canitza ei era data altcuiva !!! adica eu ii duc canitza special si cand colo ea nici nu bea cu ea pentru ca ...... pentru ca; in sfarsit; deci cred ca anumite scapari existau si eu le-am atras atentia de la inceput cand am observat nereguli.......insa am aflat ca au si personal care nu este cu carte de munca .....asta am aflat dupa ce nu am mai dus-o....asta chiar ca nu mi se pare normal...pai cum se poate ocupa de copii o persoana care nici macar nu e angajata cu acte in regula.....munca la negru munca la negru, dar daca i se intampla ceva copilului cine raspunde.....eram asa de incantata si stiu ca fetei i-ar face bine colectivitatea, dar decat sa fie bolnava mereu mai bine am zis sa mai astept o perioada cu gradinitza; am zis sa incerc, nu m-am gandit ca se poate imbolnavi atat de des; acum fata e bine......pupicic si sincer eu una nici nu mai stiu ce sa mai zic de gradinitzele astea....clar este ca nici la tarife ridicate nu ai parte de servicii pe masura...eu am in vedere o gradinitza de stat (e pe langa Liceul Caragiale), dar acolo nu primesc oricum copii asa de mici.....despre gradinitza asta am auzit de bine, dar asta pentru mai tarziu.
Multa sanatate la bebici
Poze cu toata Familia