gardinita buna in zona Rahova

gardinita buna in zona Rahova | Autor: kamiska

Link direct la acest mesaj

Fetele care dintre voi stie o gradinita buna in zona Rahova. Nu tin neaparat sa fie particulara, poate sa fie si de stat daca e buna e OK.
Cu cat timp se fac inscrierile.....cat costa.....si tot ce e de facut.

Pupicei !

Camy mama de Anne - Marie (1 an si 8 luni ).

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

gradinite in rahova sunte 178 pe iancu jianu(program prelungit) dar aici gasesti f greu loc si directoarea este cama cra
este o gradinitza chiar aproape de p-ta rahova renovata total anul asta...tot cu program prelungit, am auzit numai cuvinte de lauda la adresa educatoarelor de acolo
baietelul meu este la program normal la gr 72, o gradinitza mica, intre petre ispirescu si p-ta rahova, pe str cu farmacia non-stop(slt popa, prima la dreapta si apoi prima la stanga)...eu sunt super multumita de educatoare si de aceea nu a mai contat ca spatiul este ceva mai mic decat la celelalte gradinite.
eu zic ca ar cam trebui sa te grabesti...trebuie vazut din timp sunt f putine locuri, multe se dau pe pile sau sunt ocupate dinainte de fratiorii copilashilor care sunt deja isncrisi in gradinitza.
in alta ordine de idei te asteptam la subiectul 'rahova sau apropiere' de la prieteni dintotdeauna
si bafta la inscriere

monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

Buna Monica ! Spune-ne te rog, mai multe despre aceasta gradinita . Cati copii sunt in grupa ? Ce program au, normal sau prelungit ?
E intr-o vila cu un etaj cumva ?
Sper sa ajung sa o localizez zilele aceste. Oricum Cosminelu' meu are doar 2 ani dar ma gandeam ca nu strica sa il inscriu din timp la o gradinita selectata din timp :).
Fata mea a facut 3 ani de gradinita la 205 , Sebastian intersectie cu Ferentari, dar sincera sa fiu pe Cosminel nu l-as mai duce tot acolo.
Gradinita Iancu Jianu e aproape de mine dar am inteles ca si acolo sunt multi copii in grupa.
Pupici si multumiri !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alin spune:

Buna, fetelor din Rahova!
Si pe mine ma intereseaza gradinitele din aceasta zona fiindca vreau sa-mi inscriu baietelul. La gradinita 205 de la Sebastian am fost miercuri si mi s-a spus ca nu mai sunt locuri ( cu toate ca eu am sunat in fiecare saptamana si mi s-a spus la telefon ca nu au inceput inscrierile), gradinita de pe Iancu Jianu primeste copii de la 3 ani si jumatate, iar la gradinita de langa Piata Rahova nu au inceput inscrierile inca dar am inteles ca sunt foarte multi copii in grupa.
Gradinita 72 este cea cu program scurt? As vrea sa incerc si acolo fiindca, din pacate, se pare ca nu voi mai gasi locuri la program prelungit.
As vrea sa stiu si eu cu ce sa ma prezint la inscriere, in dosar, si pe langa dosar..., daca aveti idee.

mama_lui_alin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Indra spune:

Pai hai sa va dau eu detalii despre gradinita 178de pe Iancu Jianu.

Inscrierile ar cam trebui sa se faca pe acum, si perfect adevarat ca doamna directoare e mai ceva decit o muratura Anul trecut cind sotul meu s-a dus la ea, avind deja o pila pusa, cu un buchet de flori a inceput individa sa zbiere ceva de genul "da ce Domnule ce-mi aduci mie florile astea ce crezi ca-ti inscrii copilul la Oxford???"
Asta ca sa stiti cam ce fel de om e... intre timp s-a mai dat pe brazda, in sensul ca nu se mai ia de viata mea atunci cind ne intilnim, ei neconvenindu-i faptul la fata mea e cea mai mica din gradinita si dupa parerea ei trebuia s-o tin acasa.

Deci: gradinita este super!!!! Eu una sint incintata la maximum! Mobilierul este nou, mincarea este foarte buna, de educatoare numai cuvinte de lauda!!! Singura problema ar fi faptul ca indiferent cit iti vei imuniza copilul acasa, tot se va imbolnavi si asta din simplul motiv ca exista o sumedenie de parinti care pe motivul "n-am cu cine sa las copilul acasa" ii aduc bolnavi.

E adevarat ca pe timpul rece sta la usa asistenta si se uita in gitul fiecaruia, dar sa ne fie cu iertare ca nu trebuie sa fii rosu in git pt. a fi bolnav....iar noi, fiind piticii gradinitei ( am dat-o la 2 ani si 9 luni in septembrie), am fost mai mult bolnavi.

Taxa pt. mincare este de 50.000lei/zi, se mai plateste o taza de 100.000lei/luna pt. paza si apa. In rest se fac facultativ ore de engleza, muzica, fitness ( au sala de fitness cu aparate mici speciale pt. ei) calculator, karate. Karatele sint parca 150.000 sedinta, iar restul la nivel de 30-50.000lei/sedinta.

Aproape in fiecare vineri au spectacole, diferite trupe sau de la circ, biletul e 30.000 lei

Repet eu una sint extraordinar de incintata, iar schimbarile pe care le-am vazut la Anisia au fost foarte mari si asta chiar daca pina acum mai mult a stat pe acasa decit a fost prezenta.

Daca mai doriti sa stiti ceva, va stau la dispozitie

Dana & Anisia

Mergi la inceput

Deci, Indra, daca ai o pila se pot inscrie si copii mai mici de 3 ani si jumatate? As vrea sa-l inscriu si eu pe Alinutz al meu dar caut inca, o pila. Daca poti sa-mi sugerezi cum as putea sa o abordez pe doamna directoare ti-as fi recunascatoare. Crede-ma ca deja m-a cuprins disperarea cautand o gradinita care sa aiba locuri pentru toamna la grupa mica ( Alin va avea 3 ani si 2 luni in toamna).

mama_lui_alin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

da, gradinita72 cu program normal este intr-o vila cu etaj...am zis ca e cam inghesuit dar sunt si mai putin copilashi in grupa pana in 22-25 ceea ce este cam la fel cu o alta gradinitza care degeaba are sala mare, tot o singura educatoare este si sunt intre 35-40 de copilashi...sunt cam greu de supravegheat astia mici. eu printre altele sunt si profesoara de muzica la gradinite si am putut vedea o sumedenie de gradinite din sector...spre ex mie imi place f mult gradinita 54 dar este in ferentari, tot asa dotare super buna dar repet mi se pare ca sunt cam prea multi intr-o grupa si educatoarea nu poate sa faca fatza....eu ii iau in 2 serii cate 20 ca sa-i pot avea sub control.
si la program normal se organizeaza tot felul de spectacole, plecari la circ, vin trupe de teatru in gradinitza, concursuri de dans si desen, etc...
parca stiu ca aici la 72 nu primeste decat de la 4 ani in sus...dar ca peste tot se mai fac si exceptii
mai fetelor dar ce de mai sunteti din rahova...unde-ati fost pana acum? va asteptam negresit la sub rahova...

monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Indra spune:

Trebuie sa stiti inca ceva referitor la gradinita 178: nu au grupa mica, de aici tot tam-tamul care se face atunci cind vrei sa inscrii un copil mai mititel.

Mamica de Alin: Sfatul meu este sa te duci la directoare fara absolut nimic, cu o atitudine suficient de hotarita dar sa nu para tupeu ca se crizeaza si sa-i spui clar ca tu vrei sa-ti inscrie copilul anul asta. Sint convinsa ca cu diplomatia necesara vei avea succes cu ea.

Dana & Anisia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Bai eu stau chiar vizavi de aia de pe Iancu Jianu (adica chiar pe Iancu Jianu), dar nu prea imi place sa am de-a face cu acrituri. Fi-mea are 1 an jumate, ca sa o dau la anul la gradi trebe sa imi fac griji de acum???
Mie mi-ar conveni asta ca e cel mai aproape, na, numai traversez strada, si am auzit si lucruri bune despre ea. In schimb am o vecina care are baiatul la aia de la piata si acolo e educatoare o alta vecinica de-a mea de pe scara. Cand ma vad cu ea o sa ii cer detalii si poate ma sucesc si o duc la cea de la piata si pe Ale. Nasol e de la 2 la 3 ani ca-s descoperita! Numai particularele primesc copii de 2 ani, nu?
Chiar fetelor, haideti la subiectul cu Rahova de la prieteni...sa ne cunoastem mai bine.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Multumesc pentru sfat Indra, dar nu cred ca am vreo sansa. A vorbit cineva cu o educatoare de acolo care-i este prietena si nu a putut sa aranjeze nimic finndca nu vor face grupa mica anul acesta.
Apropo am intrat la subiectul Rahova unde ai scris si tu si am descoperit ca noi ne cunoastem de mult ( am fost in liceu cu Catalin ). Dar despre asta vom mai vorbi la subiectul Rahova.

mama_lui_alin

Mergi la inceput

Ce faceti fetelor? Ati reusit sa va inscrieti copiii la gradinita caci eu nu am avut succes pana acum.Daca vreuna dintre voi a gasit o gradinita in Rahova care accepta copii la grupa mica si mai are locuri sa ma anunte si pe mina, va rog , caci luni am zi de cautat gradinita.

Astept un semn din partea mamicilor descurcarete.

mama_lui_alin

Mergi la inceput