Transpiratie abundenta...
Raspunsuri - Pagina 4
dianaiulie2009 spune:
quote:Dupa ce te faci cu solutia respectiva poti aplica speed-stick peste ???
Originally posted by Carmen_Marieta
Eu sincer stiti cu ce combat transpiratia : cu bicarbonat de sodiu, pun un plic de bicarbonat intr-o sticla de plastic de 1/2 l si peste torn apa fiarta,apoi dupa fiecare dus ma sterg la axila, inghinal si pe picioare cu aceasta solutie si am scapat de problema. Sper sa va fie de folos.
albumele noastre
Ana-Maria21 spune:
Parca am vazut ceva de transpiratie abundenta in Formula As,nu stiu sigur.Dar puteti intra la arhiva si sa vedeti.O sa mai ma uit si eu sa vad daca gasesc.
invidia dezleaga limbile oamenilor asa cum admiratia le amuteste
dianaiulie2009 spune:
Fetelor sa stiti ca functioneaza metoda ci bicarbonatul ... si eu dupa ce aplic solutia , aplic si speed-stick si e eficient ... nu mai transpir asa de mult ...
Succes ...
albumele noastre
marlenn spune:
Si eu ma confrunt cu transpiratie abundenta dar la palme si picioare (talpi)...iarna e un piculetz mai bine, nu mai transpir asa mult dar tot transpir, insa de cu primavara si pana-n iarna sunt disperata rau si nu stiu ce sa fac sa scap...
Am incercat de toate...chiar si cu bicarbonat, avea efect ceva ceva dar simteam ca imi ia foc mainile si picioarele, le simteam fierbinti si tot transpirau, mai putin dar cu fierbinteala nu ma impacam...asa ca am renuntat...Am folosit si o pudra antisudorifica de la elmiplant...o perioada a avut efect si apoi iar am luat-o de la capat cu transpiratia...si mor nu alta, sunt in pragul disperarii si nu stiu ce sa fac...
Am fost si la medic, la un edocrinolog...Mi-a dat un pumn de pastile pt 10 zile...si o sa vad ca se va rezolva, ca ar fi din cauza tiroidei...da' eu nu am nimic la tiroida...si bineinteles ca nu s-a rezolvat...
De toxina botulinica...stiu ca e foarte scump tratamentul si mai stiu ca desi dupa unele afirmatii nu e daunatoare eu nu as apela la acest tratament...mai ales dupa ce am vazut un documentar la Discovery despre toxina asta...E de ajuns sa se greseasca doza sau concentratia toxinei si se pot produce dezastre...uneori ireversibile...Ca sa nu mai spun ca doar 100 g din toxina asta in stare pura, fara alte diluari, poate extermina toata populatia Terrei...Si cum in Romania unii medici sunt asa cum sunt nu am curajul sa apelez la injectia cu toxina...plus ca e scump (imi scapa acum preturile, dar e de ordinul milioanelor...peste 6-7 de zona afectata...adik 6-7 mil o talpa sau o palma) iar efectul nu e permanent...
O solutie ar mai fi terapia laser dar nu stiu daca ar avea efecte si care ar fi costurile si cat ar avea efect...Personal am incredere in terapia laser, mi-am o rezolvat o pb crunta cu laserul, dar in cazul asta nu stiu ce sa zic...dar ma mai interesez.
Ce sa fac???? Si sa nu uit cand am mainile si picioarele trasnspirate imi sunt reci ca gheata...Sunt disperat rau...
Parerea mea...