Transpiratie abundenta...
Raspunsuri - Pagina 3
meems spune:
Fetelor, mie imi transpira palmele si talpile intr-o veselie, de cand ma stiu sunt asa. E deja frustrant, ca sa nu mai zic jenant... Vara nu pot purta incaltari fara ciorap decat daca talpa dinauntru e din piele intoarsa. E jale! Oare ce-as putea incerca?? Va multumesc anticipat!
printze spune:
Buna fetelor! Si eu am aceiasi problema si nu mai stiu ce sa ma fac. Acum am descoperit pe net un roll-on SEBAMED, care cica ar fi eficient. A folosit cineva, este bun, a destul de scumpicel si nu as vrea sa dau banii aiurea.
pupici si o zi buna!
printze
printze spune:
Nu am mai putut astepta asa ca am dat fuguta la farmacie si mi-am luat Sebamed deo roll-on (27 RON), care din cate am citit nu contine aluminiu, si pe care abia astept sa-l testez. Sper sa fie bine, ca sunt stresata rau de tot cu transpiratia.
Dupa-amiaza placuta!
printze
Iubika spune:
quote:
Originally posted by printze
Nu am mai putut astepta asa ca am dat fuguta la farmacie si mi-am luat Sebamed deo roll-on (27 RON), care din cate am citit nu contine aluminiu, si pe care abia astept sa-l testez. Sper sa fie bine, ca sunt stresata rau de tot cu transpiratia.
Dupa-amiaza placuta!
printze
Te rog sa ne impartasesti si noua impresiile cat mai curand. Vreau sa incerc si eu
SevdiklErim arasiNda en Sevdigim kim bilIyor musuN?
printze spune:
Fetelor, dupa o zi de utilizare ma declar multumita, fara miros neplacut si mult mai uscata decat de obicei. Are un parfum discret (eu mi-am luat Blossom, doar pe asta l-am gasit)si din cate am putut sa observ, este eficient. O sa va mai tin la curent.
Va pup.
printze
printze spune:
Ah am uitat, daca vreti sa vedeti produsele sebamed intrati aici:
http://www.sebamed.ro/products_base.htm
Sper ca v-am fost de folos.
printze
adriana15 spune:
chiar ca e jale mare si la mine.de mica imi transpira ff rau palmele,talpile si axila de fac apa in jurul meu.din pacate e vorba despre o dereglare a sistemului nervos simpatic si in afara de sectionarea trunchiului nervos simpatic(lucru de nedorit), stiu ca efect sigur sigur dar pe termen limitat(cca 6 luni) il are injectarea de botox in zonele cu probleme.inca nu m-am interesat dar o voi face in curand pt ca deja nu mai suport.cum aflu ceva va anunt.
ce e mai rau e faptul ca si bebe meu care e nascuta pe 15 dec.2005 ma mosteneste,are palmutele umede si talpicile la fel.pacat.
meems spune:
adriana15, se pare ca suntem in aceeasi "oala"! Si eu la fel, de cand ma stiu sunt tot cu palmele si talpile umede. La fel ca tine, si eu am o fetita... cu o zi mai mica decat a ta! Rianna s-a nascut pe 16 dec. 2005, si, din nefericire, si la ea am observat palmele si talpile umede... Si mor daca ma mosteneste, stiu ce chin a fost pentru mine (si inca este o reala problema), n-as vrea sa treaca si ea prin asta. Sa-mi spui cum ti-a mers cu botox (daca te hotarasti sa incerci).