Transpiratie abundenta...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Nana,
Eu de 1 luna folosesc produsul Dry-Sol, luat din reteaua WalMart...pp ca se gaseste si la alte farmacii .
Se aplica o singura data seara, dupa dus, dupa ce te-ai spalat sub brat si te-ai sters fff bine . A doua zi dimineata , ma spal si aplic Secret solid .Pot sa-ti spun ca prima oara dupa nu mai stiu cati ani, nu mai transpir .
Problema e ca Dry-Sol contine aluminiu, care in timp poate produce cancerul la san...dupa ce se va regla problema ( ei recomanda 2 ture de tratament ) poate voi reusi sa renunt la el .

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miltisus spune:

quote:
Initial creeata de goguta

Salutare!

Dati-mi niste sfaturi, please...
Transpir de imi fac fleasca bluzele sub brat; si nici nu prea le am cu bautul lichidelor - abia beau cate un litru de apa pe zi.
Slava Domnului ca nu miroase!! Am incercat deodorante, antiperspirante (Nivea, Dove, Rexona - cu pudra, lichide, cremoase etc.) si nik.
O fi vro kestie hormonala..mai stii? Da' as vrea sa fac ceva sa scap de chestia asta - ar trebui sa imi iau haine de schimb la serviciu..

Pupaturi!!

p.s. parca a mai fost discutat subiectul asta mai demult; din pacate nu l-am gasit.Daca aveti vreun link... multumesc anticipat!!

gogutza , mami de 2 gogoshele

cand eram eu in sc. sanitara vb fetele de trtanspiratie, iar o profa spunea ca foarte buna e metoda bicarbonat+apa pt subrat
eu nu am incercat ca nu am nevoie dar sper sa mearga !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

quote:
Originally posted by miltisus

quote:
Initial creeata de goguta

Salutare!

Dati-mi niste sfaturi, please...
Transpir de imi fac fleasca bluzele sub brat; si nici nu prea le am cu bautul lichidelor - abia beau cate un litru de apa pe zi.
Slava Domnului ca nu miroase!! Am incercat deodorante, antiperspirante (Nivea, Dove, Rexona - cu pudra, lichide, cremoase etc.) si nik.
O fi vro kestie hormonala..mai stii? Da' as vrea sa fac ceva sa scap de chestia asta - ar trebui sa imi iau haine de schimb la serviciu..

Pupaturi!!

p.s. parca a mai fost discutat subiectul asta mai demult; din pacate nu l-am gasit.Daca aveti vreun link... multumesc anticipat!!

gogutza , mami de 2 gogoshele

cand eram eu in sc. sanitara vb fetele de trtanspiratie, iar o profa spunea ca foarte buna e metoda bicarbonat+apa pt subrat
eu nu am incercat ca nu am nevoie dar sper sa mearga !

incepand de azi ma voi spala si eu cu apa si bicarbonat sub brat!! sper sa vad ceva imbunatatiri!

Lavinia: Sotie alintata.....

Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Cred ca merge mai bine bicarbonatul praf, de aplicat cu virfurile degetelor, ca pe un antiperspirant. In unele tari se foloseste la scara larga si nu am simtit oameni mirosind a transpiratie acolo.

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

laviniaieu bicarbonatul am spus cum il folosesc, eu nu transpir foarte mult dar prefer sa ma dau cu elk sa nu am neplaceri,oricum daca tre speli cu bicartbonat si apoi te dai cu deodorant sa stii ca si acesta isi pastreaza m ai mult mirosul.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Carmen_Marieta

laviniaieu bicarbonatul am spus cum il folosesc, eu nu transpir foarte mult dar prefer sa ma dau cu elk sa nu am neplaceri,oricum daca tre speli cu bicartbonat si apoi te dai cu deodorant sa stii ca si acesta isi pastreaza m ai mult mirosul.

trebuie combinata o anunmita cantitate de bicarbonat la o anumita cantitate de apa???? sau dupa ochii???
mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoled spune:

Stiam ca bicarbonatul este bun si la iritatiile care apar pe piele din diferite cauze.Ce vreau sa spun in legatura cu uleiul de la Hemel,e ca el contine uleiuri eterice,uleiuri vegetale(este un produs 100% natural),contine alfahidroxizi din fructe naturali,face peeling superficial,poate fi folosit ca masca,ca demachiant ,ca ulei de corp,vindeca cicatricile de la acnee,vindeca chiar si acneea in combinatie cu crema de calcaie,este un produs super.Eu il folosesc zilnic si vreau sa va spun ca tenul meu este mai luminos,mai elastic si mult mai hidratat.Fiind foarte concentrat se foloseste in cantitati mici,pe pielea umeda si cu degetele umede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

In concluzie , se prepara bicarbonatul cu apa , dar cata apa , cat bicarbonat ? Apoi se poate folosi un stick dupa ce aplici acest tratament ?
Si eu sunt foarte interesata de acest lucru ...

Cele care ati facut tratamentul , tot timpul trebuie sa-l aplicati sau numai o anumita perioada de timp ?

albumele noastre

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anacezara

In concluzie , se prepara bicarbonatul cu apa , dar cata apa , cat bicarbonat ? Apoi se poate folosi un stick dupa ce aplici acest tratament ?
Si eu sunt foarte interesata de acest lucru ...

Cele care ati facut tratamentul , tot timpul trebuie sa-l aplicati sau numai o anumita perioada de timp ?

albumele noastre

acelasi raspuns il astept si io!!!
fetelor care ati incercat sau care stiti plssssssss un raspuns!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Dragele mele,

Imi imaginez ce chin traiti zilnic cu aceasta traspiratie,din nefericire are legatura cu un dereglament hormonal,dar mergeti la un indocrinolog pt teste.

Eu cunosc un tratament care se vinde in franza sub numele de ETIAXIL
super eficace ,dar pe baza de aluminiu,inhiba transpiratia la axile complet dar puteti transpira mai abundent in alta parte a corpului.

cautati pe google ETIAXIL si vedeti ce zice !!!

Mergi la inceput