Transpiratie abundenta...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Fetelor, mie imi transpira palmele si talpile intr-o veselie, de cand ma stiu sunt asa. E deja frustrant, ca sa nu mai zic jenant... Vara nu pot purta incaltari fara ciorap decat daca talpa dinauntru e din piele intoarsa. E jale! Oare ce-as putea incerca?? Va multumesc anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printze spune:

Buna fetelor! Si eu am aceiasi problema si nu mai stiu ce sa ma fac. Acum am descoperit pe net un roll-on SEBAMED, care cica ar fi eficient. A folosit cineva, este bun, a destul de scumpicel si nu as vrea sa dau banii aiurea.
pupici si o zi buna!

printze

Mergi la inceput

Nu am mai putut astepta asa ca am dat fuguta la farmacie si mi-am luat Sebamed deo roll-on (27 RON), care din cate am citit nu contine aluminiu, si pe care abia astept sa-l testez. Sper sa fie bine, ca sunt stresata rau de tot cu transpiratia.
Dupa-amiaza placuta!

printze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

quote:
Originally posted by printze

Nu am mai putut astepta asa ca am dat fuguta la farmacie si mi-am luat Sebamed deo roll-on (27 RON), care din cate am citit nu contine aluminiu, si pe care abia astept sa-l testez. Sper sa fie bine, ca sunt stresata rau de tot cu transpiratia.
Dupa-amiaza placuta!

printze

Te rog sa ne impartasesti si noua impresiile cat mai curand. Vreau sa incerc si eu

SevdiklErim arasiNda en Sevdigim kim bilIyor musuN?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Printze cum e cu deo-roll-ul ?

Asteptam raspuns ...

albumele noastre

Mergi la inceput

Fetelor, dupa o zi de utilizare ma declar multumita, fara miros neplacut si mult mai uscata decat de obicei. Are un parfum discret (eu mi-am luat Blossom, doar pe asta l-am gasit)si din cate am putut sa observ, este eficient. O sa va mai tin la curent.
Va pup.

printze

Mergi la inceput

Ah am uitat, daca vreti sa vedeti produsele sebamed intrati aici:
http://www.sebamed.ro/products_base.htm
Sper ca v-am fost de folos.

printze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana15 spune:

chiar ca e jale mare si la mine.de mica imi transpira ff rau palmele,talpile si axila de fac apa in jurul meu.din pacate e vorba despre o dereglare a sistemului nervos simpatic si in afara de sectionarea trunchiului nervos simpatic(lucru de nedorit), stiu ca efect sigur sigur dar pe termen limitat(cca 6 luni) il are injectarea de botox in zonele cu probleme.inca nu m-am interesat dar o voi face in curand pt ca deja nu mai suport.cum aflu ceva va anunt.
ce e mai rau e faptul ca si bebe meu care e nascuta pe 15 dec.2005 ma mosteneste,are palmutele umede si talpicile la fel.pacat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Mercic mult, Laurajr pentru sugestie. Si ai grija, nu face exces!

Nana Motoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

adriana15, se pare ca suntem in aceeasi "oala"! Si eu la fel, de cand ma stiu sunt tot cu palmele si talpile umede. La fel ca tine, si eu am o fetita... cu o zi mai mica decat a ta! Rianna s-a nascut pe 16 dec. 2005, si, din nefericire, si la ea am observat palmele si talpile umede... Si mor daca ma mosteneste, stiu ce chin a fost pentru mine (si inca este o reala problema), n-as vrea sa treaca si ea prin asta. Sa-mi spui cum ti-a mers cu botox (daca te hotarasti sa incerci).

Mergi la inceput