Slabim mincind din 3 in 3 ore (8 pe 2006)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Am fost azi la medic si totul e ok. A recomandat totusi inca o luna pauza. Prin urmare de luni din nou la dieta.
Eu anul trecut nu am fost deloc in concediu. Acum ca nu incep inca tratamentul am decis ca la inceputul lui mai sa sa ma duc totusi in concediu. E groaznic sa nu ai concediu un an intreg, de fapt daca ma gandesc bine ultimul concediu a fost in vara lui 2004, deci aproape 2 ani. E super obositor. Intr-un fel as fi vrut sa incep acum, iar in alt fel ma bucur ca s-a amanat. Voi merge in concediu. Ura!!! Ramane doar sa gasesc destinatia ideala.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Si eu am dat raportul.

Stagnez la 68kg.

Miss Piggy mama lui Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by teodora35

neata fetele cele care sunteti bonlavioare,insanatosire grabnica.Nora nu am mai intrat aseara ca nu mi-a mers netul.deci m-am cintarit ieri si am 74 kg inca un kg dus incet dar sigur,iar cind voi intra intradevar la regim atunci voi mai da vreo 6 kg jos ,sunt hotarita sa intru la regim dupa paste ca de mai maninc si eu ca omul una alta de paste.Va pup

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei

Teo, felicitari Ma bucur foarte mult pentru tine. Iarta-ma ca nu am observat...DAR E DE INTELES...sunt prinsa si cu concursul, plus ca trebuie sa fac fata unui adevarat asalt de declaratii de dragoste...
1 kg !!! Super ! Esti pe primul loc in top !!!

Nora

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gusta

Si eu am dat raportul.

Stagnez la 68kg.

Miss Piggy mama lui Mara Augusta

Iertare si tie, vezi ce i-am scris lui Teo...
Dar poate scazi...ceva saptamina viitoare !

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

itzi tzinem pumnii nora ! succes la concurs, arata-le ca si grasele pot face ceva ! grasimea nu e un handicap ! decit la un concurs de costume de baie ...

sa te gindesti tot timpul la Piedone si ai sa-i razbesti

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by narancea

itzi tzinem pumnii nora ! succes la concurs, arata-le ca si grasele pot face ceva ! grasimea nu e un handicap ! decit la un concurs de costume de baie ...

sa te gindesti tot timpul la Piedone si ai sa-i razbesti

...broastele ataca creierul...iarta-l, Doamne, ca nu stie ce vorbeste...de fapt, cred ca vorbeste, dar nu gindeste...e un handicap grav...pacat de el...ajuta-l, Doamne, poate mai are scapare...ca-i pacat...nu stie decit una si buna...invata-l sa fie si el OM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

Nora nu m-am suparat si am inteles ca esti ocupata cu concursul multa bafta sper sa obti ceea ce meriti.cit despre cel care se baga singur in seama ignora-l prefate ca nici nu exista postarea lui nici nu merita sa te obosesti sa ii raspunzi

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna dimineata!
Clara bine ai venit.Sper sa-ti atingi scopul.Eu, alaturi de aceste simt ca voi reusi.
Monica, ma pregateam sa-ti urez bafta la pentru , dar nici macar spor la slabit nu pot...se pare ca e si concediu placut.Ai decis unde pleci?Fericito!
Nora, [majoreta suntem alaturi de tine si stai fara grija, cred ca "intrusul" se va ocupa de subiect...si noi de el, ignorandu-l.
Spune-mi, daca poti, la concursurile astea se platesc anumite taxe?Daca da,aa

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Continui mesajul si sper sa-l trimit complet: daca se platesc anumite taxe, atunci se explica faptul ca va cheama saptamanal la examene...daca nu, atunci eu nu inteleg de ce nu aleg direct din lista concurentilor de la ultimul examen
Sper sa fie cu noroc!
Meniu, cred ca lactate...???????
PS: Mama e ine, nu stiu cand o externeaza, dar am fost nevoiti sa-l lasam pe Edi la soacra mea, la 23km de oras si mi-e tare greu
Ne mai auzim, daca ma lasa calculatorul.Nu stiu ce naiba are

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Nora bafta multa!Si cum ziceai tu ignora!
Yo sunt bine,mi-am revenit in sfarsit,in weekned mi-a fost rau...azi ma duc la dentist sa-mi scoata nervul...tineti pumnii.
Va pup

boze
floricele pe campii

"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina

Mergi la inceput