Slabim mincind din 3 in 3 ore (8 pe 2006)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Carmen, din pacate nu ma ajuta sa am , doar ma poate ajuta. Inca nu m-am decis unde voi merge dar sper intr-o tara calda, ca m-am saturat de atata frig.

Devylla, o pereche de pumnii stransi si de la mine.

Nora, mult succes la examene.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna, buna!

Nora bafta la examen!
Moniland multumesc pentru raspuns, am sa caut pe aici, dar slabe sperante sa gasesc branza de Brasov pe aici...
Carmen lasa ca se insanatoseste mama ta si o sa-l ai iar pe Edi aproape!
Devilla multa bafta la dentist!

Eu azi am sa beau un litru de lapte, atat si nimic mai mult, doar multa, multa apa. Sper ca maine sa se vada ceva la cantar, poate scap si eu de cusca aia...

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Ziua buna fetelor!!!
Am si eu un moment liber si imi beau ceaiul verde alaturi de voi
Azi am avut si mai am si in contiunare o zi plina...Am stat vre-o 3 ore la "aranjat" gradina, am pus si am inceput sa lucrez si la minigradina de legume...Mie imi place la nebunie gradinaritul...
Acuma tocmai ce am terminat de facut si mancarea (am facut un pilaf si un sos de carne)...dupa care astept sa mi se trezeasca mandra sa fugim in oras la plimbare...ca o meritam dupa atata truda

O zi minunata!!!

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

SITE AMALIA

Sa nu traim spunand ca nu se poate, trebuie sa ne pastram speranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Carmen ma bucur ca mama ta e bine...Da' e naspa ca a trebuit sa apelezi la "planul de urgenta" cu Edi...

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

SITE AMALIA

Sa nu traim spunand ca nu se poate, trebuie sa ne pastram speranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Deschid uun nou subiect.
Postati acolo, eu plec in 30 minute.
Multumesc de urari. E un concurs de plie, iar eu nu am. Dar ma duc sa-i incurc pe altii...

Nora

Mergi la inceput