Slabim mincind din 3 in 3 ore (8 pe 2006)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allain spune:

Buna fetelor!Nora,scuze pentru intirziere la raport,calculatorul mi-a fost racit(virusat).In plus nu am nimic de spus fata de saptamina trecuta,probabil postul,maninc mai multe fainoase,deci am ramas tot la 60kg.
Meniu pentru miine:
D- fructe,mere si portocale
P- pilaf cu ciuperci si masline ,salata de rosii
S- as vrea doar o salata
Bun venit Clara,e un grup minunat aici ,care te sustine in tot ceea ce faci,succes!
Nora,am inteles ca dai un alt concurs?Bafta in continuare!
Va doresc un weekend de vis,...desi afara ploua!Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

'Neata fetele
Va invit la o alaturi de mine

Clara ai ajuns unde trebuie, alaturi de noi vei slabi incet (fata de alte diete fulger) dar sigur...Multa bafta in cu kg-mele

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

SITE AMALIA

Sa nu traim spunand ca nu se poate, trebuie sa ne pastram speranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allain spune:

Neata Mihaela!Si eu tot la o cafeluta stau!Apoi trebuie sa fug pina la piata,imi e asa de groaza sa ma duc la ora asta la piata,e atit de aglomerat!Apoi,ma apuc de gatit ,pentru restul familieisper sa rezist tentatiilor!Va pup si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by karol

Merci, Nora pt informatii.
Si acum sa mai spun cate ceva despre mine.Am o fetita de 4 ani si 3 luni-Michelle.
Greutatea tinta este de 65 Kg.Sper, ambitionate de voi, sa reusesc.
Si nu-ti face probleme ca m-ar deranja intrusul.Sa stii ca am intalnit deseori oameni care vorbesc mult dar nu spun nimic.Si eu cred ca ignorandu-l, scapam de el.
Va pup, fetelor.

karol

Nu vad unde ai trecut virsta. Sa-ti traisca bebe mic

Nora

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Moniland

Asa ma gandeam si eu. Dar deocamdata nu-s nici mamica si nici slaba. Voi avea ceva de muncit la astea.
Dar cu mult noroc voi reusi, si-mi va iesi combinatia.

Monica

Monica, succes in amindoua iti doresc

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karol spune:

Buna, fetelor
Azi m-am trezit de la 6 dar nu m-am ridicat din pat.Am stat acolo si am zacut si acum sint obosita franta.M-as culca dar am atata treaba si iubita mea vrea la plimbare.Asa ca, mi-am facut o cafea strong care sa ma puna pe picioare sau...m-o face sa dau din piciaore.
Clara, bine ai venit printre noi si mult succes in lupta cu kg in plus..
Nora, scuze, fac 29 de ani in iunie.Eu ma apuc de regim serios de luni, ce fac, mai dau raportul marti?Sper ca nu ma ca aman 2 zile..Ce zici, te pot mitui?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by clara25

Fetelor,ma alatur si eu voua cu cele 91 kg ale mele .Am 1.67m si vreau sa ajung la 61 de kg.Nici mai mult nici mai putin decat 30 kg.
Am un baietel de 3 anisori si 28 de ani.Sper ca e suficient pentru listuta.(dimensiunile le pun maine)

Vreau sa tin un fel de MONTIGNAC,mai restrictiv(fara grasimi),ca ultimul regim tinut a fost dieta daneza,la care am slabit 4 si am pus 10 kg dupa.Combinat cu sport si multa apa si ceai.

Imi propun sa slabesc cele 30 kg in sase luni aproximativ.Sper sa reusesc.

Bisous!!

Clara

Bun venit, Clara, primeste un buchet de flori de la noi
Eu zic ca e cam mult ceea ce ti-ai propus, ia-o mai incet. Tu decizi. Eu am dat jos intr-un an 8 kg dar slabirea a fost uniforma si nu m-am mai ingrasat. Mai vreau si anul acesta 7, adica am vrut 15 in total, jumate din cit vrei tu, intr-un timp de 4 ori cit vrei tu...ia analizeaza putin. Dar e decizia ta.
Sa ne dai si dimensiunile. Si spune-ne ce maninci. Ok?

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clara25 spune:

Multumesc fetelor de primire!

Nora,eu am multe kg de dat jos,de aceea cred ca o sa slabesc mai repede.Nu mai vreau diete fulger(caci ele trateaza doar efectul si nu cauza),insa vreau la vara sa ma duc la plaja,de aceea trebuie sa slabesc totusi intr-un ritm mai alert.Nu am sa ma infometez,promit

Dimensiunile mele sunt 120-95-110.Problema mea este burta,acolo pun cel mai mult,asa ca trebuie sa incep si cu abdomenele.

Meniul de azi:

Dim:iaurt degresat cu cereale fara zahar,lapte degresat
Pranz:cotlet de porc,salata de andive
seara:fructe(mere,portocale)

Si putin vin spumos

O zi frumoasa va doresc!

Clara

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by allain

Buna fetelor!Nora,scuze pentru intirziere la raport,calculatorul mi-a fost racit(virusat).In plus nu am nimic de spus fata de saptamina trecuta,probabil postul,maninc mai multe fainoase,deci am ramas tot la 60kg.
Meniu pentru miine:
D- fructe,mere si portocale
P- pilaf cu ciuperci si masline ,salata de rosii
S- as vrea doar o salata
Bun venit Clara,e un grup minunat aici ,care te sustine in tot ceea ce faci,succes!
Nora,am inteles ca dai un alt concurs?Bafta in continuare!
Va doresc un weekend de vis,...desi afara ploua!Numai bine!

Da, ma duc iar, la aceeasi institutie, care a scos alta transa de posturi. Nu inteleg cum vine asta, in aceeasi tara. Se da concurs cu bibliografie diferita pe acelasi post...E aiurea...ma duc sa ma aflu in treaba, cu siguranta sunt aranjate posturile...Dar incerc si eu...cine stie.

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simomic spune:

Buna fetelor, sa nu credeti ca v-am uitat dar avem o problema mare-monitorul nostru s-a ars-acum este dus la reparat si nu stiu cand va fi gata.Am imprumutat un monitor de la un prieten dar cred ca asta e din prima generatie de monitoare ca e prea slab si totul e in ceata de acea nu o sa stau prea mult ca ma dor ingrozitor ochii.O sa mai merg si pe la sora mea si intru de la ea.
Bun venit fetelor noi si sper sa reusim toate sa ajungem unde dorim.
Vad ca s-a reintors prietenul Narancea printre noi daca asi sti adresa lui zau ca mi-ar placea sa-i trimit niste pasta de dinti sa se spele ca se pare ca nu prea foloseste asa ceva de vorbeste atat de murdar....
Ce sa va mai spun raman la aceleasi kg daca nu ma insel trebuie sa dam Marti si dimensiunile, daca o sa intarzai inseamna ca inca nu am monitorul acasa dar vad eu cum ma descurc.
Mihaela daca tot ai asa chef mare de curatenie da o fuga si pana la mine ca stau eu cu bebe al tau ca mi imi plac mult copii.
Fetelor sper sa reintre totul le normal sa mai stam la taclale pana atunci eu
Va pupiceste SIMOMIC

Mergi la inceput