Slabim mincind din 3 in 3 ore (8 pe 2006)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

ellinia exista branza de vaci dietetica de la Prodlacta Brasov cu 0% grasime. Succes cu K-K .

Si tot singura sunt in top .

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Monica se pare ca ai dat-o in bara rau de tot...da' ce faci???Tu in loc sa slabesti pui la loc????
Ia d'acilea sa te inveti minte
Data viitoare cand mai pui gura pe ceva interzis sa iti aduci aminte

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

SITE AMALIA

Sa nu traim spunand ca nu se poate, trebuie sa ne pastram speranta.

Mergi la inceput

Mihaela, asta e. Kg se tin scai de mine. Incerc sa scap de ele, dar ele de mine nu prea vor. Poate sunt prea buna si le place la mine, pe mine .
Maine mai am un chef, si apoi ma pun pe slabit. Doar ca ma concentrez serios sa fac un copilas si nu prea as tine dieta din cauza asta. Voi lua decizia duminica, dupa ce vin de la medic, sa vedem ce zice cand incep cu tratamentul. Daca ma mai lasa o luna atunci arunc kg de pe mine. Daca nu, ma mai gandesc.

Monica

Mergi la inceput

Monica...am ramas fara cuvinte (de emotie )..Nu pot sa iti mai spun decat bafta...si sa-ti "iasa" asa cum iti doresti tu cel mai mult

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

SITE AMALIA

Mergi la inceput

Mihaela, si slaba si cu copil

Monica

Mergi la inceput

Combinatia perfecta

SITE AMALIA

Mergi la inceput

Asa ma gandeam si eu. Dar deocamdata nu-s nici mamica si nici slaba. Voi avea ceva de muncit la astea.
Dar cu mult noroc voi reusi, si-mi va iesi combinatia.

Monica

Mergi la inceput

Sunt sigura ca iti vor iesi...cu multa rabdare...

Noapte buna...eu am fugit ca tre' sa imi culc mandra
Pe maine

SITE AMALIA

Mergi la inceput

Noapte buna. Fericito!

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clara25 spune:

Fetelor,ma alatur si eu voua cu cele 91 kg ale mele .Am 1.67m si vreau sa ajung la 61 de kg.Nici mai mult nici mai putin decat 30 kg.
Am un baietel de 3 anisori si 28 de ani.Sper ca e suficient pentru listuta.(dimensiunile le pun maine)

Vreau sa tin un fel de MONTIGNAC,mai restrictiv(fara grasimi),ca ultimul regim tinut a fost dieta daneza,la care am slabit 4 si am pus 10 kg dupa.Combinat cu sport si multa apa si ceai.

Imi propun sa slabesc cele 30 kg in sase luni aproximativ.Sper sa reusesc.

Bisous!!

Clara

Mergi la inceput