Slabim mincind din 3 in 3 ore (8 pe 2006)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

neata fetele cele care sunteti bonlavioare,insanatosire grabnica.Nora nu am mai intrat aseara ca nu mi-a mers netul.deci m-am cintarit ieri si am 74 kg inca un kg dus incet dar sigur,iar cind voi intra intradevar la regim atunci voi mai da vreo 6 kg jos ,sunt hotarita sa intru la regim dupa paste ca de mai maninc si eu ca omul una alta de paste.Va pup

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by karol

Multumesc mult pt primire, fetelor.
Nora,ce trebuie sa mai spun? Am 75 Kg, 1,75.Dimensiuni:97-90-106.
Si acum ce fac? De maine ma apuc si mananc din 3 in 3 ore, ma cantaresc si ma masor in fiecare zi si dau raportul sau cum?
va pupicesc pe toate si lamuriti-ma si pe mine.

karol

Karol, pai mai trebuie virsta si daca ai (sau vrei sa faci) copii, (adica sunt in proiect)...greutatea tinta. Raportul la cm se da la inceput de luna, iar raportul la greutate se da in fiecare zi de marti. Cine slabeste sub 1 kg, primeste , cine slabeste peste 1 kg, primeste , cine se ingrasa peste 1 kg primeste , cine se ingrasa sub 1 kg primeste , iar cine stagneaza . Cam astea-s "semnele" noastre. Avem un TOP3 in care sunt premiate primele trei fete care au slabit cel mai mult in saptamina respectiva si...reversul, top rusinica. Ce mai vrei sa stii? Mai apar intrusi, gen narancea, dar sunt neinteresanti, atit timp cit nu-i raspunde nimeni poate se plictiseste si renunta (oricum, sa stii ca e un personaj care nu respecta nimic si pe nimeni...si se ia de toti aiurea, asa ca cel mai bun tratament pentru el este sa-l ignori).

Sabina, valabil si pentru tine ce-am scris despre narancea si pentru toate fetele. Ignorati-l, nu merita nici un raspuns. Niciodata nu a postat ceva deosebit, inteligent sau din care sa reiasa ca respecta nu numai femeia, ci omul. Asa ca, lasati-l sa se certe singur, treceti peste mesajele lui, nu respecta nimic. Eu nu stiu cum de nu s-a plictisit sa primeasca atitea bobirnace. Orice om de bun simt il ignora, atit timp cit nu stie cum sa se poarte. Parerea mea.

Meniul pe ziua de azi: dimineata fructe (stafide si mere), primele 2 mese, apoi sa vad...cartofi fierti cu cirnati vegetali, cred, rosii...Ceai verde, apa plata cu lamaie. Cintarul a inceput sa ma rasplateasca si ma bucur...

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Nora am dat raportu, stagnez, tot 58 de kg am,din pacate, si vad ca se inacapataneaza cantarul...nici macar o suta de grame nu cedeaza...
Carmen imi pare rau de mama ta. Multa sanatate!

Nu inteleg de ce la mine killo-kickul n-a dat rezultate. Cred ca din cauza branzei. Am tot cautat prin supermarket-uri si tot felul de magazinase si nu am gasit branza degresata. Intr-un sfarsit am gasit undeva de la Milli, vanzatoarea mi-a zis ca are 1% grasime. Buuuuun! Cand ajung acasa ma uit pe pachet si stupoare - scria "grasime substanta uscata - 5%". L-am facut totusi si drepta dovada nu s-a miscat deloc acul la cantar. Acum va intreb pe voi: de la ce firma gasiti branza sub 2%? Ca aici nu prea au auzit....

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna dimineata FETELOR!Intrusul intra tot la aceasta categorie, de sta pe Femina?
Va salut si va doresc o zi buna.
Multumesc pentru urari, mama e bine, dar va trebui sa stea in spital pentru investigatii...Problema mea e Edi.Pe care n-am cu cine sa-l las saptamana viitoare Rezolvam noi cumva.
Nora, pentru care din posturri ai optat.Andrei ce face?Cat a mai slabit?

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Buna fetelor!

Azi am fost la dentist...pentru prima data aicia in Japonia....si am ramas cu un gust placut(la figurat) pentru caliteta serviciilor si seriozitate.Nu intru in detalii...atata zic...ca te duci de drag si scaunul ala de care fuge toata lumea...e asa placut roz si moale si ti-l face pat...asa ca poti sa dormi linistit in timp ce nenea doctorul iti lucreaza maselutele
In alta ordine de idei.
Carmen multa sanatate mamei tale.Uitasem ca e bolnaviara.Sanatate maxima!
Nora am inteles!Stau cuminte in bancuta mea cu nenea intrusu!
Fetelor azi cred ca e ziua lui Miag...asa vazura ochii mei pe la Evenimente...daca e ziua ta miag pei atunci !
Sa fi sanatoasa si iubita si sa slabesti....si toate visele sa se indeplineasca.
Am fugit ca e jale mare in casa,si daca nu fac eu...nu mai face nimeni

boze
floricele pe campii

"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina

Mergi la inceput

La multi ani, Miag
Sa fii tinara si frumoasa, sa iubesti si sa fii iubita. Tot binele din lume !

Nora

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ellinia

Nora am dat raportu, stagnez, tot 58 de kg am,din pacate, si vad ca se inacapataneaza cantarul...nici macar o suta de grame nu cedeaza...
Carmen imi pare rau de mama ta. Multa sanatate!

Nu inteleg de ce la mine killo-kickul n-a dat rezultate. Cred ca din cauza branzei. Am tot cautat prin supermarket-uri si tot felul de magazinase si nu am gasit branza degresata. Intr-un sfarsit am gasit undeva de la Milli, vanzatoarea mi-a zis ca are 1% grasime. Buuuuun! Cand ajung acasa ma uit pe pachet si stupoare - scria "grasime substanta uscata - 5%". L-am facut totusi si drepta dovada nu s-a miscat deloc acul la cantar. Acum va intreb pe voi: de la ce firma gasiti branza sub 2%? Ca aici nu prea au auzit....

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Ellinia...asta e. Marchez acum, ramai in ...dar poate iesi curind, ok?

Nora

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Eftimie C.

Buna dimineata FETELOR!Intrusul intra tot la aceasta categorie, de sta pe Femina?
Va salut si va doresc o zi buna.
Multumesc pentru urari, mama e bine, dar va trebui sa stea in spital pentru investigatii...Problema mea e Edi.Pe care n-am cu cine sa-l las saptamana viitoare Rezolvam noi cumva.
Nora, pentru care din posturri ai optat.Andrei ce face?Cat a mai slabit?

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Azi ma inscriu...Andrei...e in cusca, adica stagneaza...

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karol spune:

Merci, Nora pt informatii.
Si acum sa mai spun cate ceva despre mine.Am o fetita de 4 ani si 3 luni-Michelle.
Greutatea tinta este de 65 Kg.Sper, ambitionate de voi, sa reusesc.
Si nu-ti face probleme ca m-ar deranja intrusul.Sa stii ca am intalnit deseori oameni care vorbesc mult dar nu spun nimic.Si eu cred ca ignorandu-l, scapam de el.
Va pup, fetelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Ziua buna fetele...
Eu ca mancarea pe ziua de azi (pana in acest moment), am cam dat-o in bara, acuma ma duc sa imi fac un pilaf asa cum imi place mie...iar dupa ce mi se trezeste odorul, ma mai duc la o tura de plimbare prin oras de data asta, ca am mai fost azi o tura, in schimb prin curte, pe langa....
si poate mai revin la voi pana plec in oras, daca nu deseara...

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

SITE AMALIA

Sa nu traim spunand ca nu se poate, trebuie sa ne pastram speranta.

Mergi la inceput