Minunatele scorpiutze (31)
Raspunsuri - Pagina 6
dolcebaby spune:
Anuta mea draga nu mai fi suparata, esti o persoana cu suflet bun si Doamne Doamne va avea grija de tine eu sunt sigura de asta
Eu sunt alaturi de tine si ma rog pentru tine sa iti rezolvi problemele cit mai repede. Sper ca nu sunt probleme de sanatate, spun asta pt ca atunci cind esti sanatos poti trece peste orice obstacol din viata...
Te pup Anuta
dolcebaby
georgi75 spune:
Anito, sunt alaturi de tine oricare ar fi problema ta.La cum te-am vazut io pe aici sunt sigura ca ai sa iesi din valea aia adanca si o sa ajungi in varful dealului sus sus de tot.Curaj!Doar esti scorpiutza minunata!
Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)
Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut
dolcebaby spune:
Georgiana imi pare rau pentru esecul tau.... dar mai este si miine o zi !!!
Sigur va fi mai bine data viitoare
Te pup si multa bafta !
Monicuto de ce nu esti cuminte ??? Cum sa ma supar pe tine ??? Cred ca eu sunt cam greu de suportat in perioada asta de stres ca vb numai aiurea si ma mai si repet... dar stiu ca voi ma intelegeti
Va doresc o zi superba !
dolcebaby
HelleneC spune:
Hello fetelor, eu sunt super ok, macar am biruit la job, dupa lupta de 4 luni... deci Georgi, esti pe drumul cel bun!
Yrys, banuiesc ca esti ocupata rau, salutari tizului lui fecior'miu! Te pup si sper sa mai postezi, sa vii cu vesti bune!
Ana, pai suntem langa tine cu totul, trebuie sa urci usor inapoi pe deal ca e mai bine la soare!Pentru ca nu stiu care ti-e problema, iti zic atat: Doamne ajuta sa o scoti la capat! Va pup si ai grija de tine!
Laura... unde te repeti??? Pai eu dupa stresul din ultima perioada nici neuroni nu mai am, asa ca... nu vad sa te repeti! Pupam burtica scumpa!
Monica, ma apuc de tort zilele astea, sa fac repetitie pentru ziua lui Marin! Ti-am zis ca si mama va beneficia de reteta! (ti-am zis...)
Nina, ce face Cristinuca? Si voi reinnoiti garderoba cu hainute roz?
Mina, astept si adaug la ce mai am retete, ca e bine! Nu mai gasesc fisierul de anul trecut cand ne schimbam retete la greu! Dar cercetez mai departe!
Adriana, spor la tot ce ti-ai propus!
Ma reintorc la treaba, gata pauza de cafea, va pup si aveti grija de voi!
Elena
POZE NOI
Mami ”de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
dolcebaby spune:
Nu este corect !!!!
Cum a dat caldurica si soarele n-a mai ramas nimeni pe aici...pustiu...
Mai da voi mai stiti ceva de Carmen ? Sper sa ii fie bine...
dolcebaby
Yrys78 spune:
Te pup, HelleneC. Sunt intr-adevar foarte ocupata, si banrbatu se plange de treaba asta ca nu ma mai vede, dar deh...asta e viata.Sa il pupi si pe George, care cred ca s-a facut o mandrete de fecior...pica fetele ca mustele la gradi, asa-i? Te pup
Te pup si pe tine Ana68. Imi pare rau ca esti suparata si astept sa iti revii sa mai citesc sa rad de una singura.
Mina, unde-ai disparut tu ca vb ca televizorul...
Ema te pup. pupa pe Daria si zi-i de hermione...sigur stie.
Te pup Adriana si pupa pe Razvanel pilotistu...foarte frumos creste...l-am vazut pe site-ul de copii
Va pup pe toate
monica-elizabet spune:
of anutzosi sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste problema asta cat mai repede
georgiimi pare rau, dar poate ca asa trebuia sa fie...poate cine stie ce-ti rezeva viitorul...ceva mai bun
ruxi a mea iar a facut un pic de febra si acum chiar nu mai stiu de la ce poate sa mai fie...sa fie oare de la maselutze...of...
va pupici pe toate si va doresc o seara placuta
monica
nastasie spune:
buna seara.
ana, dupa cum vezi toate suntem alaturi de tine.capul sus ca trece si asta.iese soarele cat ai clipi.te pup mult.
yrys, bine ai revenit.chiar ne intrebam ce e cu tine.merci mult de complimentele pentru razvan.e adevarat creste numai eu stiu cum la cate fire albe imi scoate.
georgi, imi pare rau ca ai picat.tinem pumnii si data viitoare.
monica, sanatate multa si rabdare daca ies maselele.
fug ca trebuie sa vina aia cu geamurile.sa vezi cioburi acum.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
mstef spune:
Buna seara fetele frumoase si simpatice!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/michistfn/album?.dir=c33a&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos