Minunatele scorpiutze (31)
Raspunsuri - Pagina 7
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetele frumoasele, ce liniste-i pe-aici
va pup, sa aveti o zi buna
monica
Lory_k spune:
'NEATA FETELOR! Bine v-am regasit!
Ana68 spune:
'Neata gagicute,
Se pare ca in ciuda ploii de afara...bine ca e cald...imi revin incetisor si sigur.Mi-au mers din plin incurajarile voastre si suportul vostru moral,la care adaug si sustinerea barbatelului meu drag si scump,manca-l-as pe el...chiar de i-as crapa capatana cateodata....Imi ziceam ca asa se intammpla in viata,ca sunt suisuri si coborasuri,ca de nu ar fi asa n-as mai sti cum e cand urc si sunt sus pe val,cat e de frumos acolo sus si cat de ozonat e aerul...Trece!Traiesc cu speranta ca Dumnezeu e sus si ca vede si ca o data si o data se va adeveri vorba aia cum ca "Dumnezeu nu da cu parul".
In fine...nu vreau sa va stric ziua,important este ca ma simt mai bine si ca realizez ce persoane minunate sunteti....
Laura,te sarut cu drag mult si iti multimesc din suflet pentru vorbele de incurajare...Nu sunt probleme de sanatate.Si ai dreptate ca atat timp cat esti sanatos le duci pe toate,numa' ca problemele astea zdruncina din sanatate,omoara neuroni...Mama ma-sii!Nu-i bai.Iti doresc numai bine si sa fi sanatoasa!
Georgi,lasa,nu pune la suflet.Poate ca intamplarea asta are un rost,ca nu ai luat examenul...Poate ca soarta ta este sa ai parte de ceva si mai bun si sa ajungi mai departe decat ai fi putu realiza luand exmenul asta...Te pup si acum iti zic eu tie:curaj!Doar esti o scorpiuta minunata!
Elena,saru-mana de incurajari...Uite ca incep sa intrevad varful de deal.Imi revin...I-am zis la cuscru despre poze si ,asa cum ti-am scris....raspunsul:"da,da,da...stai ca mai am un pic de lucru si p-orma descarc aparatul si iti pui tu pozele pe net,bine?"...Cat crezi ca a durat picutul ala?Era deja 11 noaptea si eu am plecat la culcare cu mandra,ne uitam deja printre masele....Cred ca tre' sa ma fac urat catre el ca sa faca ce-i spun...Ce face George?E bine?Va pup si va doresc numai bine!
Yrys,multam' de pupici....si de incurajare!iti doresc numai bine!
Monica,te pup si eu si saru-mana ca te gandesti la mine....
Adriana,saru-mana ca esti alaturi de mine si te pup si eu...Am citit cu pregatirile de la santier de la voi....Uf,parca ma gandesc eu cu groaza la cat o sa aveti de munca...Ce face Razvi?Spor la treburi si numai bine!
Saluti si tie Michi!ce mai faci?Ce fac fetele?
Dragelor,spusesem ca e o poveste lunga cu supararea mea,dar in doua,trei vorbe ....rezumatul e cam asa: tatal lui Alex mai avea doi frati,unul in Romania,la Cta si altul plecat de vreo 25 de ani in Germania.In fine,pana sa moara tatal lui Alex,a fost construita in Cta o casa,destul de mare,in care sa locuiasca cei trei frati...Bani a dat toata lumea...In fine,au fost dicutii mai mereu.Ideea e ca cumnatul din Germania are niste idei si un fel de a privi viata foarte aiurea,e genul de om care vorbeste pe toata lumea de rau,care mie imi spunea de frate si parintii lui ca imi vor raul si lor le spunea la fel despre mine...iar noi devenisem suspiciosi unii fata de altii,el distrandu-se si conducandu-ne dupa voia lui.Eu m-am mutat la Timisoara in 2002,in vara,dupa un scandal monstru cu acest cumnat.Apoi a avut niste discutii urate ,care l-au adus in stare pe cumnatul din Cta sa ajunga sa isi scoata partea de imobil la vanzare.Nu va puteti imagina cat de rau si urat vorbeste despre romani acest cumnat din Germania,despre familia lui(sotia si fiul sau) si,in special,despre parintii si fratele lui...Cate o fi spus si de mine...naiba stie.Socrii mei si cumnatul din Cta nu au spus nimic despre mutarea mea la Timisoara,din contra s-au bucurat de bucuria mea,de faptul ca imi refac viata...Singurul lucru pe care mi l-au spus la plecare a fost asa:"daca ai probleme si ceva nu merge,sa vii acasa,intotdeauna vei avea usa deschisa aici".
In fine,in urma scandalului cu cel din Germania am discutat cu cumnatul de la Cta si i-am spus sa scoata la vanzare si partea mea si a lui Alex.Cel din Germania a innebunit pur si simplu cand a auzit.M-a amenintat pe mine ca il ia pe Alex,prin judecata la Haga,ca o sa imi faca si o sa imi dreaga,ca o sa ma lase in fundul gol...Parintilor lui cam la fel le-a spus,chiar si fratelui sau.Si cu toate astea si eu si fratele lui,cel din Cta,am incercat sa purtam cu el o discutie,sa ii explicam ca casa se degradeaza nelocuita,ca bani nu sunt pentru investitii acolo si ca cea mai buna solutie este vanzarea,ca isi va primi partea si in plus ceva de la fiecare pentru faptul ca el a facut investitia .Ciudatenia e urmatoarea:el nu este trecut nicaieri in acte,nu este proprietar,partea lui este trecuta pe numele socrului meu,tatal lui.El, scriptic, nu are absolut nici un drept acolo.Asta a fost dorinta lui cand ,dupa moartea tatalui lui Alex,eu si Alex fiind mostenitori,am ramas cu tot ce era acolo.Atunci eu am fost de acord sa impart la trei ce era acolo,asa imi spusese tatal lui Alex...intr-o discutie de demult.
Cumnatul din Germania nu a fost de acord cu vanzarea si nici cu propunerea noastra,l-a luat pe NU in brate,a fost un scandal monstru din partea lui,cu amenintari urate,totul a culminat cu faptul ca a mers acasa la parintii lui,unde si-a batut fratele,mama si tatal...Politie,certificate de la legist,declaratii....tot tacamul,nu intru in amanunte.Urat de tot!
Si,finalul,ne-am trezit dati in judecata de el,primul proces fiind pentru abuz de incredere,iar al doilea,in care l-a chemat in judecata si pe Alex,este cel in care cere toata proprietatea pentru el si despagubiri din partea noastra,adica:frate,eu,Alex,mama-sa,tata-su.Primul proces s-a terminat cu castigul nostru,dar a facut recurs si in 14 martie e infatisare la recurs.Procesul asta a costat 12 milioane avocatul.La al doilea trebuie sa dam avocatului 1000 de euro,plus alte taxe....In total mai am de dat aproximativ 20 milioane,pana in prezent.Luni am fost la notar sa scot o procura pentru cumnatul din Cta,ca sa imi poata ridicat niste acte de la taxe si impozite si hartiuta aia m-a costat 537 000 lei....N-am avut aer...
Nu stiu cati bani vor mai fi de dat,cat stres ma va mai toca...Marius e si el suparat de chestia asta si oricat s-ar stardui sa inteleaga si sa ma sustina,inevitabil uneori mai izbucneste si el...
Asta e cat de cat pe scurt povestea care imi amareste si innegreste sufletul si existenta.Poate ca e nimic pe langa alte povesti si intamplari....insa ma afecteaza cumplit din punct de vedere psihic si financiar...Uneori ma gandesc,ca proasta,ca mi-ar place sa fiu Samanta si sa fac o vraja...stiti voi...
Sper ca nu v-am amarat cu povestea mea prea tare....cumva imi face bine ca m-am "revarsat" aici...parca m-am mai eliberat olecuta...
Stiu ca si voi aveti problemele voastre si ca numai de ale mele nu aveati chef....asa ca sa nu va suparati pe mine ,va rog,ca m-am descarcat aici...
Va pup pe toate si va multumesc ca sunteti asa minunate.Va doresc sa aveti parte de tot binele din lume ,sa fiti iubite si fericite si cu bucurie alaturi de toti cei dragi voua!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
georgi75 spune:
Ana, stai linistita ca se va rezolva o data si o data.Uf! Ce urasc eu povestile astea cu mosteniri si toate cele!Important e ca tu ii ai de partea ta pe cei ce sunt aici in Ro.Capul sus.Cat despre examenul meu...nu-mi fac griji.Sunt constienta ca se pot intampla alte chestii mult mai urate in viata asta.Iar povestea ta e un argument in plus.
Pup toate fetele si va multumesc pt incurajari
Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)
Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut
GabyHila spune:
Woooowww!!!!Club de scorpiute! Contati si pe mine: 24.10.1981.Uite am mai vazut pe cineva pe 24. Tumpi? Dau o bere la cine a deschis subiectu cu prima ocazie la care vine in SIBIU. Hai ca ma pun pe citit
Do not go to bed mad! Stay up and fight!!
nastasie spune:
of, ana, ce incurcatura.tare rau e cand imparti cu cineva ceva.si noi avem un pamant tot asa alambicat impartit.ma bucur ca esti cu moralul mai bine.e greu si cu taxele astea nenorocite.doar e romania.capul sus ca totul se va rezolva.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
HelleneC spune:
Hello dragele mele!
Azi sunt ca vremea adica mohorata, dar trece.... ca e musai, nu?!
Ana, pai sa ii ia mama naibii pe astia ciudatii precum "cumnatul"! Nu stiu cum ii mai tine pamantul, jenanta situatie! Iti tin pumnii sa ajungi in varful dealului si sa intepenesti acolo!
Va pup pe toate, ma cheama "datoria" = George, sperrr sa revin later (dar tineam mortis sa imi incurajez cuscra)
O seara faina, Elena
POZE NOI
Mami ”de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
nastasie spune:
am intrat sa va spun ca geamurile sunt puse, dar nu va zic ce de glafuri avem de facut.a ramas groaznic dupa ce le-a schimbat, pentru cele vechi au iesit cu tot cu beton.te doare capul.acum suntem in dubii daca sa punem parchetul acum si sa terminam cu jumatate de casa inainte de paste sau sa lasam totul pentru dupa paste.vineri cred ca ajung sa vb cu cineva pentru mobila.a intrat doar sotul azi sa vada cam ce preturi au.astept sa vina sa-mi spuna ce au zis.macar am scapat de geamurile alea imputite.greul acum vine.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
mstef spune:
Draga Ana,am citit cu mare amaraciune povestea ta si mi se pare groaznic ce ti se intampla.Nu stiu cum unii oameni pot depune atata efort pentru a fi rai,pentru a se alege cu averi nemeritate.Pe mine ma depaseste...Toate problemele avocatesti si hartogaraia ma epuizeaza.Plus ca toate hartiile astea costa enorm,cum ai zis si tu...si de fapt nu necesita nici un efort din partea notarilor.Cred ca aduna niste averi fabuloase!(oups!e vreuna din voi avocat sau notar???.Cred ca sunt oameni care se indeletnicesc cu darea in judecata din pasiune!Iti doresc sa le duci cu bine pe toate si sa se rezolve problema cat mai repede.Bine ca ai familia alaturi!
Adriana,cred ca o sa iasa super casa!O sa fii incantata cand va fi totul gata!Nou-nout!E o senzatie minunata in casa noua!
Georgiana,iti tin si eu pumnii!
Hellene...de ce nu esti mai aproape?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/michistfn/album?.dir=c33a&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
monica-elizabet spune:
ana, imi pare tare rau de ce am auzit dar intr-un fel m-am mai linistit, bine ca nu este o problema de sanatate, astea sunt cele mai grave...dar pliizzz...ai grija ca te poti imbolnavi daca-ti faci nervi cu toti nebunii...sa dea Dumnezeu ca dreptatea sa fie de partea voastra.
adriana, asa a ramas si la noi dupa montarea geamurilor si a trebuit sa chemam pe cineva specializat sa le faca
mai fetelor, mai stie cineva ceva de carmen? vorbiti cu ea pe ym, sunt bine ea si andutza?
elenaca sa te simti mai bine
va pup pe toate, noapte buna
monica