Maternitatea Giulesti
Raspunsuri - Pagina 8
Roxana Claudia spune:
claujro merci frumos pt informatie...ca ma tot gandeam ce si cum... Vreau doar sa fie toata lumea multumita, si pe langa ei sa fiu si eu..
Roxana Claudia 32 saptamani
POZE CU MAMI SI BEBE
claujro spune:
quote:
Originally posted by Roxana Claudia
claujro merci frumos pt informatie...ca ma tot gandeam ce si cum... Vreau doar sa fie toata lumea multumita, si pe langa ei sa fiu si eu..
Roxana Claudia 32 saptamani
POZE CU MAMI SI BEBE
Eu mi-am intrebat doctorita si ea mi-a spus de "suma"... Nastere usoara!
mamica de baietel de decembrie 2003 si de fetita de august 2005
Poze Mara si Matei
cge spune:
Si eu am nascut amandoi copii la Giulesti.
Si a fost ok, e drept ca n-am stat cu niciunul din ei mai mult de 3 zile in spital.
Si Lavi si Claudia ma stiu de pe forum.
Nastere usoara si bebelusi sanatosi! Sunteti pe maini bune la Giulesti, stati linistite.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
roxivan spune:
Eu am nascut saptamana asta la Giulesti.A fost foarte bine si vreau sa va multumesc pentru informatiile preluate de la voi, m-au ajutat foarte mult.Trebuia sa nasc pe 26 aprilie, dar bobita al meu s-a cam grabit si a venit pe lume pe 10 aprilie, CU NOTA 10.
Am nascut normal, dar cu anestezie peridurala, nu am simtit aproape nimic.Acum mai nasola e cusatura care e destul de mare.Despre conditiile din spital pot spune ca nu sunt chiar asa rele.Eu am avut noroc, am stat intr-o rezerva unde erau trei paturi(salonul 11 etaj 2) si nu am cotizat deloc ca sa o obtin,mancarea a fost bunicica.Bebelusul a stat cu mine(am nascut seara,la 22 si a doua zi la 6 mi l-au adus la salon).
Am nascut cu Prof.Dr.Marinescu, un om extraordinar care m-a supravegheat din luna a 5a de sarcina(am ajuns la dumnealui disperata ca imi spusese la ecograf, un doctor din provincie, ca bebe are ceva la cap, lucru care s-a dovedit eronat pana la urma).
Cand am plecat la maternitate eram tare speriata(citisem si articolul cu tipa care avea sida), dar pana la urma a fost totul ok.
Va pup!
pisi_ella spune:
FELICITARI!!!!!!
Sa-ti traiasca si sa fie sanatos...si tu pe langa el!
Cum te simti? Ce face bb? Papa, doarme bine? Are colici?
Va pupam!
quote:
Originally posted by roxivan
Eu am nascut saptamana asta la Giulesti.A fost foarte bine si vreau sa va multumesc pentru informatiile preluate de la voi, m-au ajutat foarte mult.Trebuia sa nasc pe 26 aprilie, dar bobita al meu s-a cam grabit si a venit pe lume pe 10 aprilie, CU NOTA 10.
Am nascut normal, dar cu anestezie peridurala, nu am simtit aproape nimic.Acum mai nasola e cusatura care e destul de mare.Despre conditiile din spital pot spune ca nu sunt chiar asa rele.Eu am avut noroc, am stat intr-o rezerva unde erau trei paturi(salonul 11 etaj 2) si nu am cotizat deloc ca sa o obtin,mancarea a fost bunicica.Bebelusul a stat cu mine(am nascut seara,la 22 si a doua zi la 6 mi l-au adus la salon).
Am nascut cu Prof.Dr.Marinescu, un om extraordinar care m-a supravegheat din luna a 5a de sarcina(am ajuns la dumnealui disperata ca imi spusese la ecograf, un doctor din provincie, ca bebe are ceva la cap, lucru care s-a dovedit eronat pana la urma).
Cand am plecat la maternitate eram tare speriata(citisem si articolul cu tipa care avea sida), dar pana la urma a fost totul ok.
Va pup!
_Ella, Emma & Matei
Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237
Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.
lavi02 spune:
Felicitari, sa-ti traiasca!!!
Eh, de-asta ai prins tu salonul 11 pt ca erai pacienta profului.
Sa fie un bb sanatos, papacios si cuminte!
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
roxivan spune:
Multumesc de urari mamicilor!
Eu ma simt bine, bebe se trezeste cam din 4 in 4 ore ( nu stiu dc e bine sau rau) si mananca lapte kingslac(la recomandarea pediatrului).
Va pup!
pisi_ella spune:
E ff bine ! Dar nu ai laptic?
Multa sanatate!
quote:
Originally posted by roxivan
Multumesc de urari mamicilor!
Eu ma simt bine, bebe se trezeste cam din 4 in 4 ore ( nu stiu dc e bine sau rau) si mananca lapte kingslac(la recomandarea pediatrului).
Va pup!
_Ella, Emma & Matei
Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237
Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.
July25 spune:
FELICITARI!!!
roxivan, sa iti traiasca si sa iti aduca numai bucurii !
July25,cu bb Maria in burtica si Andrei (30.11.1996)
Roxana Claudia spune:
Am inteles ca in maternitate un rol f important il are dr neonatolog. Insa nu sunt prea informata: ce anume face dr cu pricina?? Imi da si mie ceva sfaturi despre cum ar trebui sa-l ingrijesc pe bb acasa sau sa-l alaptez? Da chiar, cine ma invata sa-l alaptez????
Roxana 33sapt si Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE