Maternitatea Giulesti

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Didimultumesc pentru raspuns.
70-100 euro???????????? greu de crezut , am auzit si chiar aici am citit despre alte preturi, infime pe langa ce ai zis tu, de aceea vreau date sigure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by DidiAlex

Apoi, mai e rezerva cu 2 paturi, mi-a placut si as fi vrut-o dar
asistenta Mihaela (cand eram internata nu m-a mai cunoscut cu toate ca ii plasesem destul) mi-a dat de inteles ca acolo sunt cazate pacientele profesorului, adika ale lu Marinescu.

In martie 2006 a stat acolo prietena mea care a nascut cu Cezara Bucur. Da, am senzatia ca acolo stau numai pacientele anumitilor doctori.

Eu la prima nastere am stat in salonul lipit de cel al bebeilor, avea 4 paturi (fara baie proprie). La a doua nastere am stat in cel cu paturi pt bebei si am patit exact cum ai spus tu: asistenta aia roscata si grasa cu fatza de nazist m-a amenintat ca-mi da copilul la salon.... am povestit mai sus (nici nu vreau sa-mi mai amintesc)...

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxie spune:

Eu stiu ca exista doua rezerve la et. 2, chiar langa sala bebeilor, cu mocheta, tv, frigider, nu stiu daca au baie proprie, si costa 400.000 pe noapte (asa era in 2005), si in unul din ele era o tipa care nascuse natural, nu stiu cu ce doctor, dar se vedea ca avea ceva bani si e posibil sa fi dat spaga sa stea in rezerva. Eu cnd am intrebat mi s-=a spus ca rezervele costa 400 mii, si daca este libera cand nasc eu pot sa stau acolo (contra cost evident). In schimb nu stiu de ce salonul 14 e asa laudat, ca e vai de mama lui, nici macar tv nu avea, plus ca mobila era la fel de veche si rablagita ca peste tot, doar pentru ca sunt 4 paturi in salon e considerat un lux??? Eu am inteles ca sunt saloane cu mai multe paturi (7-10 nu stiu cate) pe etajul 2 care au baia lor proprie! Mie asta mi se pare lux. Doamne, cum am ajuns!!! Sa ai baie e un lux!

Roxie 37+ cu si bubulutza Denisa (23 decembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Io nu am vazut rezervele VIP..doar ce vasusem la Tv/folclor.

Cat despre saloane cu mocheta si TV..nu imi suna bine.
1. pt ca nicaieri nu exista in spital, salon pacienti, mocheta. e plina de microbi plus multe altele.
2. Tv pt mine ar fi fost un stres, alt stres. pt ca esti asa de obosita mai ai si vizite ori tu ori colegele, nu se respecta nici un orar, cu o hartie bine plasata se schimba totul.

Cred ca sal 14 e lux pt ca are intr-adevar doar 4 paturi si e mai putina agitatie ca dincolo. atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Roxie, eu am stat in decembrie 2003 in salonul lipit de cel al bebelusior si pot sa-ti spuin ca nu era (pe vremea aia) nici mocheta, nici baie, doar 4 paturi si o chiuveta cu oglinda. Dezavantaj mare ca ii auzeam toata noaptea plangand si nu ma puteam odihni deloc, ma intrebam care dintre ei e al meu? Oricum plangeau toti in cor.... asistentele cred ca erau la cafele, apoi dupa ce le dadeau glucoza aia in seringa se mai linisteau...si tot asa.

Repet, eu nu stiu de existenta niciunei rezerve la et II. Nici nu ar fi loc (fizic) unde sa o faca.

Claudia

Mergi la inceput

Rezervele la care fac eu referire sunt la etajul 1. Sunt cu usi din tocarie de lemn masiv , bat la ochi fata de usile saloanelor.

Mergi la inceput

Rezervele la care fac eu referire sunt la etajul 1. Sunt cu usi din tocarie de lemn masiv , bat la ochi fata de usile saloanelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Eu am stat in rezerva 8 (parca), la atajul 1...acum 3 ani jumate...Initial m-au bagat intr-un salon, dar ma durea operatia INFIORATOR si nu puteam sta in nici un fel...erau niste tipe nesimtite care tipau si urlau si tranteau usa...imi venea sa le Ba una mi-a zis sa nu ma mai vait, ca de ce ma vait! Noroc ca au venit maica-mea si barbatu'meu si s-au dus repede dupa Puia sa vorbeasca sa ma scoata de-acolo...Dupa jumatate de ora eram in rezerva. 10 $ pe noapte era p'atunci....Si acum un an jumate - 10 Euro (erau toate full, n-am mai prins)
Mie una mi s-a parut super in rezera, Raiul pe pamant fata de salon! Era o rezerva cu doua camere (1 pat in camera) , cu baie comuna.
Nu-mi amintesc sa fi fost mocheta pe jos....Parca nu!
Mie una mi-a convenit tare mult, eram singura in camera, sotzu' sau maica-mea veneau si stateau cat vroiau ei fara sa deranjeze pe nimeni...Eu ma vaitam in voie, fara sa-mi zica nimeni ca de ce ma vait...Aveam baia mea (ma rog...era si a celeilalte tipe, dar puteam tine ff usor curatenie daca eram doar doua), aveam dus, nu ma duceam la alea comune, sa calc in kk si baltoace de sange si sa nu ma pot aseza pe wc sa fac una alta...
Hai ca ies acum...ca ma da sotzu' la o parte, ca are niste treaba la calculator!! Promit ca mai scriu, cu prima ocazie!

_Ella, Emma & Matei

Emma-Andreea, minunea mea....
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=11054

Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxie spune:

Gata, promit sa va aduc informatii concrete si la zi! Trebuie elucidat misterul rezervelor . Joi merg la spital sa nasc. Va pup.

Roxie 37+ cu si bubulutza Denisa (23 decembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Mai, eu am impresia ca mai sunt niste rezerve super luxoase la parter, pe sectia cu FIV. Poate acolo au stat de-alde Constantineasca, etc.

Rezervele alea la 10$ sunt cele 2 de la etajul I.

Pe etajul II sigur nu sunt pentru ca n-au unde, m-am preumblat destul pe acolo, la nasterea nr 2, de anul trecut.
Exista doar salonul 11 care e considerat mai "luxos" unde sunt 3 paturi si are baie proprie. Dar nu e cine stie ce, nu va inchipuiti mobilier nou sau ceva.

Baia comuna parca nu mai era asa jegoasa in 2005 fata de 2002.
Alt progres 2005 fata de 2002 e ca mamicile in travaliu folosesc toaleta de la sala de nasteri, nu cea de pe hol. Muuult mai curata si civilizata.

Mergi la inceput