Maternitatea Giulesti
Raspunsuri - Pagina 16
martutza spune:
Buna fetelor.Sunt o gravidutza de 29s+3zile si sunt pacienta dr.Ion Ionut.Va rog sa-mi spuneti si mie cum trebuie sa-l abordez ca sa fac cezariana pt ca imi e tare frica; am aproape 36 de ani si sunt la prima nastere, am miopie destul de avansata(-5 al ambii ochi) si tahicardie.Am auzit si citit o gramada de istorii despre nasteri naturale la acre s-a folosit forceps sau vacuum si nu vreau ca bb-ul meu sa pateasca ceva;si de vase de sange sparte la ochi si agravarea miopiei din cauza efortului am citit.Am senzatia ca dr Ion este adeptul nasterii normale dar...nu prea sunt de acord.
Roxie daca esti bine si nu ai nascut inca te rog sfatuieste-ma cum sa fac;apropo cat ia dr.la nastere? Ca la consultatii nu a vrut sa primeasca nimic;m-a vazut de 4 ori pana acum si m-a refuzat de fiecare data.
Cele care mai aveti informatii despre dr Ion si despre asistentele din Giulesti va rog avertizatine si pe noi ca sa nu fim nepregatite.E prima oara cand nasc si a 2a oara cand sunt internata in viata mea si nu stiu cum mai merge treaba acum in spitale.
Multumesc.
Va pup pe toate si nastere fara probleme.
29s+3z si
marta
Roxie spune:
Buna Marta, bine ai venit. Ce pot sa spun, despre dr. Ion Ionut, nu ia bani la consultatii, iar la nastere trebuie sa insisti mult si nu intotdeauna cu succes. Este un medic extraordinar, eu primul copil tot cu dumnealui l-am nascut, si cel mai mult mi-a placut cum stie sa incurajeze gravidele (oricat de panicata intram in cabinet, cand ieseam eram optimista) , respecta pacientele si are mare intelegere pentru durere. EU zic sa il intrebi direct, in cazul tau cu miopia, varsta si tahicardia, daca este mai bine sa faci cezariana sau sa nasti natural, eu stiu ca majoritatea medicilor recomanda cezariana, mai ales la miopie, unde am citit ca se poate ajunge la dezlipire de retina din cauza efortului.
Legat de asistente si preturi eu pot sa iti spun cum sunt cele de la mamicile care au nascut normal, de la cezariana chiar nu stiu.
Tinem legatura.
Roxie 37+ cu si bubulutza Denisa (23 decembrie 2005)
DidiAlex spune:
Bun venit Marta!!!
pot sa iti spun ca ia facut alegerea perfecta. Io sunt la bb2 si mai ca as veni macar la un consult la DR.Ionut. Am schimbat la medicii..dar nu am gasit macar unu sa il compar.
Cred ca cel mai bine mergi pe sfaturile lui. Incearca sa ii spui temerile tale si cred ca te va asculta. Am inteles ca are ceva probleme familiale si nu mai e chiar asa vorbaret ca acu trei ani cand am inceput sa il vizitez dar a ramas acelasi OM.
Alte detalii, intreaba-ne si sigur iti v-a raspunde cineva.
absoluta spune:
Buna fetelor,
Sunt o mamica de martie 2007 si va rog frumos sa-mi spuneti si mie cate ceva despre rezervele din Matrenitatea Giulesti. Cu cine trebuie vorbit, cu cat timp inainte, cat costa pe zi ?
claujro spune:
La nasteri naturale nu sunt rezerve. E un singur salon cu 3 paturi si baie proprie cu dus, restul sunt de la 4 in sus. La cezariene, nu stiu cum sta treaba! Si chiar si asa, ce te faci daca atunci cand nasti tu, sunt ocupate?
Claudia
martutza spune:
Buna fetelor.
Roxie si DidiAlex va multumesc pentru raspuns si incurajari.Adevarul este ca am avut ceva problemutze in timpul sarcinii si eram super panicata.Dupa ce ieseam din cabinetul dr Ion nimic nu mai parea asa grav.Nu stiu dar parca te hipnotizeaza, raspunde ff calm si degajat la intreabari ca uneori ma gandeam daca nu sunt eu exagerata sau el prea indiferent ca toate pareau in limita normalului cand vb cu el.
Despre bani... ce sa mai zic ca m-a refuzat mereu si chiar mi-a zis la un moment dat ca el considera acest subiect incheiat si ca nu- datorez nimic.Mai rar asa OM;intr-adevar de exceptie pt ca nu am simtit schimbari de atitidine la el.
Sper sa vb pe 23 cand merg la control de cezariana;adica ii zic direct si vad ce zice.
Va doresc sarcini fara probleme in continuare si bb-ii sanatosi si cuminti.
Pupici.
marta
claujro spune:
quote:
Originally posted by absoluta
Asta am si intrebat: cu cat timp inainte si cu cine trebuie vorbit
Cu medicul cu care nasti. Dar la fel pot face si alte gravidute si poate nu gasesti nimic liber zilele alea insa la fel de bine poti gasi rezerva/rezervele libere. E o loterie. Vorbeste in principiu...
Claudia
DidiAlex spune:
Absoluta, in august 2004 am fost la Giulesti sa ma interesez cum stau lucrurile . O cunosteam o tipa de la personal si cum a fost draguta a mers cu mine si am vizitat etaj II. Nasterile normale. Initial am vrut rezerva dar, costau 70-100 E pe noapte. Mi s-a parut cam mult. Stiam de existenta lor pt ca acolo au fost cazate nora lu Constantinescu, fostu presendintele sau Luana, sotia lu Cabral.
Apoi, mai e rezerva cu 2 paturi, mi-a placut si as fi vrut-o dar
asistenta Mihaela (cand eram internata nu m-a mai cunoscut cu toate ca ii plasesem destul) mi-a dat de inteles ca acolo sunt cazate pacientele profesorului, adika ale lu Marinescu.
Camera 14 e okei si pt asta am optat. Si Ionutz la asta m-a trimis dar in noaptea de 12. 09 fiind singura si la 4 ore de la nastere ma simteam cumplit am optat pt sala 13 unde erau fete dragutze care intr-adevar mi-au fost de ajutor.
A doua zi m-am mutat la 14 (!cica trebuia respectata fisa)care nu e cine stie ce, sunt 4 paturi dar daca e full la bb te ameninta asistentele ca iti aduc bb in camera in care unu intra unu iese, ca la balamuc. alt stres si tre sa le platesti, evident.
Cam asta era situatia in 2004 la et. II, Giulesti
Sarcina usoara si bb sanatos.
mariaraisa spune:
O ATENTIONARE PENTRU CELE CARE CAUTA MEDICI FOARTE BUNI SI CU RECOMANDARE!Povestea mea incepe din prima luna de sarcina! Am zis ca pentru copilul meu voi avea unul dintre cei mai buni medici! Am ajuns la el prin recomadare si foarte incantata de alegerea mea.Se numeste dr. Mihai NICULESCU, de la Maternitatea Giulesti.Pentru a scurta povestirea mea si pt a fi mai succinta enumar problemele (de care cu ajutorul lui Dumnezeu eu am scapat): am facut primul set de analize la care mi-a iesit o infectie (ureeaplasma si microplasma, streptococ), nu mi-a dat nici un tratament pentru aceste infectii care erau fatale pentru bebe, nu mi-a prescris nici un fel de vitamine pe perioada sarcinii, in afara de acest prim set de analize nu mi-a mai dat nici o analiza de facut, este complet dezinteresat si inconstient, nu explica nimic este doar interesat de greutatea gravidei si atat!! Apoi fumeaza de fata cu gravidele, nu investeste in nimic din ceea ce inseamna cabinetul lui, totul este de o calitate inferioara in cabinet iar ceea ce nu inteleg este ca pacientele curg garla la el.Eu am avut noroc ca pe ultima suta de metri l-am lasat si am gasit un medic pe care l-a interesat soarta unei gravide.Si oricum daca nu vii cu recomandare te face sa pleci in timp singura de la el.aa..si mai e ceva foarte important..nu iti da nici un contact de al lui....iti spune ca daca ai vreo probleme sa suni la maternitate si iti va da o lista de medici de acolo la care sa apelezi in caz de nevoie!!!!