Super poznasi de iulie-august 2004 (166)
Raspunsuri - Pagina 7
kim222 spune:
Adica care -ti da rezultatul in citeva minute?
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
mitzura spune:
Deja stiu de acum ce scandal o sa am maine in familie ca nu i-am dat....soacra-mea de exemplu e fan doxiciclina, de cate ori ii curge nasul ia doxiciclina. Nu e chip sa o convingem ca face o mare prostie. Ea crede ca asa ar trebui sa faca toata lumea....![]()
kim222 spune:
Spune ca i-ai dat! Si ai tu grija ...cit mai putin contact (pe cit posibil) cu Tudor...!
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by kim222
Spune ca i-ai dat! Si ai tu grija ...cit mai putin contact (pe cit posibil) cu Tudor...!
asa mai fac si eu!!!
uau, mitzura, doxi? e grav, doxi e tare...moaaamaaa

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual
kim222 spune:
Si daca miine decizi sa-i dai antibiotic...nu Ceclor..asta-i cefalosporina...la el se recurge numai in situatii extreme si cind inf bacteriologica este clar dovedita! Asa ca Amoxicilina sau Augumetinul ramin de prima alegere!
Iar pt linistea ta...fa un exudat...pt ca daca este Streptococ..nu poti risca sa-l lasi netratat...
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
rain spune:
helou!
mie nu-mi vine sa cred, sint asa multi copii bolnaviori, nici n-a inceput bine primavara si gata, toata lumea are probleme, of of ...pupacim dulce dulce toti puii mici, sa le treaca repede repede si sa se faca bine!
la noi a fost ceva usor, ne-a tinut 2 zile, nici nu stiu ce a fost, ca n-am fost la doctor, eu i-am dat aceleasi chestii ca la ultima raceala, adica panadol, oscilo, ambroxol, fluimucil, sirop de muguri de brad si sirop de catina & propolis, si in doua zile i-a trecut, iar de la siropurile astea are asa o energie, de parca i-am montat motoras
!
iar eu am o stare ...i-am zis si Adinei, cred ca sint bolnava de dor, plutesc, n-am stare, nu-mi gasesc locul, verific telefonul din 5 in 5 minute (poate gasesc un mesaj ceva), mi-e foarte dor de Alex, nu ma simt bine deloc, si doar a plecat de doua zile, nu de o luna, concluzia Adinei a fost ca sint indragostita
...
si cum se apropie weekend-ul, iar de luni o duc pe moata la gradi, adica sper ca de data asta sa nu mai apara ceva, ma apuca emotiile, maine o sun pe o mamica, are fetita la aceeasi gradinita unde va merge Andreea si sint curioasa sa aud si pararea ei, abia astept!
ma duc sa-mi fac o baie de relaxare, sa citesc si sa incerc sa dorm, noaptea trecuta am dormit pentru ca eram franta de oboseala, am stat cu Alex aproape toata noaptea (marti spre miercuri), n-a vrut sa doarma ca a zburat mult si a zis ca prefera sa doarma in avion, iar eu i-am tinut companie, si ieri am fost toata ziua prin parc, m-a alergat motzi peste tot ...deci cam asa "pierd" eu vremea si nu mai am timp de forum!
daca in noaptea asta nu pot sa dorm, vin la schimbul 3!
va pupacim, insanatosiri rapide si sanatate multa multa!
Nicole &
Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
philip spune:
fugi la nani, nicole, maine iar o sa te stoarca moatza de energie, dar daca nu poti, vino pe aici ca-ti tinem noi urat...
philip
&andreea
copilasi dragalasi
pako spune:
Olivia, daca si tu zici ca s-ar putea sa fie de la Ab(scaune moi) mai m-am linistit....Cu pzele...si mie imi plac foarte mult alea cu iepurasul:)
Imi place semnatura ta....
Fata verde, drum bun si multa, multa zapada !
Eu de cateva zile am o stare foarte molatica....dupa ce ca dorm cu Andreea dupa-amiaza cate 3 ore, la ora 9 imi pica ochii....habar n-am care o fi cauza...
Felicia si
Andreea
kim222 spune:
Ei ..acum va salut de la servici..am venit la schimbu'2..si l-am trimis pe tati acasa (el are alta incadrare..este suficient sa vina o ora la servici si este platit ca pt 8...eu nu:)..
Felicia daca nu este de la antibiotic...este de la bacteria/virusul care a dat si afectiune...deci nu cred ca este nici o problema. Si referitor la starea ta...poate fi de la
?
Nicol super! Mi-ai placut!Somn usor...
AncaMaria spune:
Salutare! Mai mai ce de copilasi cu problemute... pupam sa se rezolve toate cat mai repede...
Bianca e bine sa bat in lemn... vad ca nici de la mall unde ne pierdem vremea serile la joaca cu alti copii nu a luat inca nimic...
Felicia, poate cine stie e cu ochisori.. am vizionat si noi pozele acum vreo cateva zile si imi place bucataria aia, dar mai astept un pic sa plece bona ca nu am spatiu destul acum... aa, si la noi pretul e dublu :).. si mai imi place noua garderoba a Andreei...
Andreea (philip) v-am vazut pozele... ce par mare are pupi.. si ce mult a crescut... de fapt de fiecare data cand ma uit la copilasi ce nu i-am vazut de mult observ cat de schimbati sunt... trece timpul... maine poimaine merg la scoala...
Cristalina, si Olivia multumesc de retete... le-am pus la "dospeala"...
Dana-speel, succes cu dormitul.. a mea nu a dormit niciodata 12 ore noaptea (poate la cateva luni)... asa ca nu-mi fac iluzii...
carmenp, multa sanatate Ilincai...
Daria, ma bucur mult ca esti mai linistita de cand cu bona noua... acum nu mai ai motiv sa iti faci ganduri negre...
Nicole, vad ca nu aparusi la schimbul 3 deci inseamna ca moata te-a dat gata... cum merge cautatul serviciului nou... sunt joburi in IT in ro... ca aici e foarte buna piata acum...
L-am vazut si pe Stefanel si parintii lui cei mandri... imi place cum era imbracat ca un adevart cavaler...
Uite ca de cand nu mai sunt asa ocupata la servici mai imi aduc aminte si io ce citesc pe aicea..
Pupam gasca!