Super poznasi de iulie-august 2004 (166)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Am venit de la dr.! E mult mai bine gatul.Mergem in continuare pe tratament si in plus, cu Ecoflorina.POate ar trebui sa le dati copilasilor care iau antibiotic!
Spunea dr. ca sunt fff multi copilasi bolnavi si ca ar fi multe pneumonii -ciudat- fara febra!
mamagiuliei, de ce te stressezi asa? 37 nu e febra...Sau nu stiu eu bine?! Fa-mi o vizita sa-l smotocesti pe Codrut si lasa grijile!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Olivia, voi dati din una in alta.....Si Andreea face moale, nedigerabil de 2 zile...pun vina pe antibiotic deocamdata...

Alice, vazut pe Gizmo pianistul...pupici

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Rezolvat problema! Diagnostic pus corect..doctor trebuia sa ma fac. ASa ca fara papa absolut deloc...si ne hranim cu Pedialyte (solutie electrolitica)...si urmarim evolutia..daca continua sa vomite ..trebuie mers la spital pentru hidratare intravenoasa..sper sa nu fie cazul!
Cristalinule ce te-am mai pomenit ieri..nu ai sughitat? Mi-a tras Luca niste varsaturi in masina...de am facut cale intoarsa..eu sa spal cupilul si tati masina :))) . Si asa am avut primele vrasaturi si prima diaree din viata nosatra ...pt toate este un inceput:))

Ioana....aici nu se trateaza in cazul in care enterocolita este virala (ceea ce se intimpla in 90% din cazuri...pe motiv de Rotavius). Alimentatia nu este importanta ...mai ales daca varsa...nu mai stiu voi ati si varsat? Deci nu stiu daca nu ati luat antib. degeaba...Diareea aici nu o trateaza se considera autolimitanta (cea de natura virala)
Adela...daca eram in Ro iti spuneam sa-i dai antibioticul..acum dupa ceva experiente in US ...eu as mai astepta putin...Iar febra este modul de a lupta al organismului...deci nu trebuie neaparat combatuta medicamentos..depinde evident de valori evident...
Roxi...
Liliana nu mi-ai raspuns ati luat biletele?
Lumi ..sanatate si voua...si sper sa fi fost dintii de vina..Ce fetita mare ai!
Carolina..bine ca ai mai dat un semn....Ce fetita isteata! Premianta grupei!
Vazut pe Gizmo si pe mami a lui...
Daria....37 este absolut normal! Poate era un pic supraincalzita Giulia...prea imbracata...so...relax! ma bucur ca varianta asta de bona este un buna!
Felicia nu am avut timp de acasa..acum ma duc sa va vizionez...Este mai bine Andreea?
Ce m-am intins....am profitat si eu ca Luca este la plimbare...

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Am reusit sa va vad , Felicia! Superbe poze..imi place cea in care Andreea pare a vorbi cu iepurasul....Si lui Luca ii place bucataria aia...dar m-am gindit ca totusi este baietel...nu vreau sa-i cumpar! Scaunele pot fi de la antibiotic....
Asa este de 2 luni dam dintr-una in alta...m-am gindit sa-l pe Luca...Cred ca eliminam parcul pt bebelusi...acolo nu curata nimeni jucariile...ceva trebuie sa fac!

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Dana...imi pare rau de noaptea trecuta..sper sa fie o intimplare! Repede se mai obisnuiesc copii astia cu patul parintilor:)))!Mi-a placut faza cu Serban....nu da!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Olivia, de ce spui ca daca erai in Ro, mi-ai fi spus sa ii dau antibioticul, dar asa nu? Pe mine ma seaca ca din nou am primit antibiotic fara exudat.

Nu i l-am dat, am ales sa astept pana maine mai ales ca in seara asta avea 37,6. Dar deja ma simt nasol, mi-e teama sa nu faca iarasi febra mare la noapte.

Nu va mai spun ca sunt epuizata, azi noapte am dormit vreo doua ore chinuite, si azi nu m-am putut odihni deloc, ca Tudor n-a vrut sa doarma la amiaza, si am avut si ore..... Iar casa mea e acum vraiste...

Ma intreba cineva care e DPN-ul....undeva pe la sfarsitul lui noiembrie. Deocamdata nu am simptome deosebite, imi simt doar burta mai mare, ca sa zic asa.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Sanatate multa lui Luca....of, of, ce-o fi frate cu toti bebeii astia bolnavi?

Mergi la inceput

Adela spun asta...pentru ca asa ne-au invatat la scoala..... Aici am vazut ca se poate si altfel..si ca nu trebuie indopat copilul cu medicamente in mod inutil...
Eu as fi facut un exudat, rezultat in 3 zile. Dat ceva gen Biseptol, si apoi intrerupt daca se constata ca a fost viral...Ideal este testul pt Streptoco facut pe loc...dar nu situ daca in Ro exista!
Asteapta pina miine...si ia in considerare tot tabloul simptomatic ...nu numai febra...Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

hmm si eu am fost terminata cand i-a prescris doctorita pentru prima data antibiotic lui Serban..dar am inchis okii, am strans din dinti si mi-am facut curaj sau cum ar spune altii am fost inconstienta si nu i-am dat...mi-a fost frica dar nu i-am dat...oricum si noi mergem la homeopat care cu nici un chip nu ne lasa cu antibioticul...

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Olivia, este si in Ro test pentru Streptococ...

Sanatate multa lui Luca si lui Tudor si tuturor copilasilor bolnaviori...

Va pup pe toate...voi lipsi vreo 9 zile

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput