Super poznasi de iulie-august 2004 (166)
Raspunsuri - Pagina 5
vrabiuta spune:
dana 

ioana - problema asta e de fapt virala si se transmite destul de usor prin contact. partea cea mai urata este ca exista si purtatori sanatosi ai rotavirusului, care pot imbolnavi copilul. asa ca nu cauta raspunsul in ce a mancat, ci cu cine s-a intalnit. noi am avut de doua ori probleme - prima data a luat-o de la fetita vecinei mele (prietena ei "aneea") si a doua oara din parc, unde s-a jucat cu jucariile altor copii si cand am plecat si-a bagat mana in gura inainte sa apuc sa o sterg... 
lumi - mandra a stat foarte cuminte la frizerie, un pic incruntata, se uita atenta in oglinda sa vada ce face tanti. ea ar fi vrut sa stea pe motocicleta si cred ca nu i-a convenit ca am pus-o in masinuta (care mi s-a parut mai sigura). eu zic ca nu ai nimic de pierdut daca incerci la ciufolici, cei de acolo sunt obisnuiti cu copiii, le povestesc una alta, le dau sa se joace cu diverse, la sfarsit copiii primesc si o mica jucarie ca premiu ca au fost cuminti.
roxana - nu ne lasa sa ne chinuim singure! hai si tu la dieta din nou!
tocmai cand ma bucuram ca au venit caldura si soarele si am plecat de acasa ca o floricica... ploua de rupe! nu stiu cum o sa plec din firma pe vremea asta. si cand ma gandesc ca azi de dimineata a venit fii-mea la mine cu umbrela si imi tot spunea pi-pi-pi (pic-pic-pic). cred ca stia ea ceva dar eu nu si nu ![]()
cele mai frumoase
szivarvany spune:
Carmenp - ioi, bine ca ati trecut asa de bine, sanatate multa in continuare Ilincai si lui Ionut !
Adema - ce frumos e Codrut, ce de smotocit si pupacit pe falcute !
DanaSpeeel - upsss, il certi pe Serban asa de rau ? Pupam baietii tai !
Alice - cine canta la voi la orga ? Tu ? Vazut plimbaret ochios si frumos !
Papadicu - sanatate muuulta sa ai si ai grija de tine, rezista inca oleaca !
Roxanaz - welcome back :-)
Vrabiuta - si io`s la dieta de luni 27 martie :-)
Mitzura - noi de la o zi la alta ne-am trezit cu puroi in gat, de asta avem Augmentinul ... speram sa nu fie cazul la voi.
Revin cu intrebarea: e grava febra de 37 grade , chiar cu Nurofen si antibiotic ???
Nu radeti, dar noi acuma o patim prima data cu febra si chiar ca ma ia cu disperarea, ca doar ma cunoasteti, d`aia`s io paranoia 
Fetele, io ma simt linistita de cand cu tanti bona noua, nu stiu de ce, dar lucrez tare bine asa. Abia astept sa ajung acasa, cica vine si tati la noapte ! As vrea sa o tin pe tanti si cu gradinita, asta este ultimul plan, sa o dau la gradi cu program scurt de 4 ore, cat mai repede posibil si sa stea apoi cu ea.
Ufff, mai lipseste vremea faina :-)
Va pup pe toate.

P.S. Lia - Ciocarlia nu mi-a raspuns nici pe mail ... stiti ceva de ea si Danut ???
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
philip spune:
neata
mai, daca nu sunteti voi cele mai dragute prietene, pai n-am mai primit atatea complimente niciodata, deh ca si in ideea asta am pus pozele, sa-mi zica si mie cineva cateva vorbe frumoase...acu sa nu credeti ca n-am primit si-acasa, da' parca in sot n-am asa incredere, stiti cum sunt barbatii, doar n-o sa se puna rau cu mine...
daria, il las in pace, numai ca mi se pare ca nu-i normal sa fie asa micut, asa ca de ieri am renuntat la o canita de lapte (el bea 3). acu am trecut la 2, oricum mai papa si lapte sau bea iaurt in timpul zilei. sa vedem cum evoluam.
pupici
philip
&andreea
copilasi dragalasi
philip spune:
alice, ca tot voiam sa te intreb, sotul tau e muzician?
philip
&andreea
copilasi dragalasi
alice2004 spune:
Daria, io nu cint neam la pian sau la vreun alt instrument, doar cu vocea... am avut o tentativa sa invat pianul, dar esuata big time !
Andreea, da, sotul meu este muzician, de aici mosteneste gizmoul talentele - noi doi era cit pe ce sa plecam afara intr-un contract, dar ne-am apucat de facut copii si acum doar el a ramas cu muzica ... eu "cint" la alte aparate, heheee !![]()
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
Laura _Oprescu spune:
Sper ca toti bebelasii sunt mai bine !
Philip, sarumana de link...am fost la homeopatu' din colt,nu mai aveau tablete dar aveau lichid ,asa ca am cumparat de acolo ! a dormit bine pana la trei si ceva am ,apoi a venit la usa m-a strigat(nu poate iesi de acolo ca are gardulet,s-a culcat la loc dupa o jele de un minut,i-am mai dat medic. ;m-am dus inapoi la mine in dormitor si a dormit pana la sase ,apoi iara o tura pana la sapte ...ma declar ok! sarumana de informatie...sa vedem in seara asta ce ne asteapta:)
Chestia e ca atunci cand se trezeste ma ia in brate si nu imi da drumul deloc..ma tine langa obrazul lui,ma topesc de scump ce e...
Va pup
mitzura spune:
Ne-a dat cefaclor...asta o fi un antibiotic puternic? Pe prospect scrie ca e pt infectii moderate si severe si insira o lista de streptococi si bacterii.
Oare sa i-l dau sau sa-mi asum riscul inca unei nopti cu febra? astazi peste zi nu a avut mai mult de 37, iar azi noapte 38-39. ce ma sfatuiti?
nu are puroi in gat, si nu se aude nimic la plamani
pako spune:
Mitzule, daca nu are febra mare si nu are puroi in gat...parerea mea e sa mai asopepti 2 zule...la febra da-i nurofen, asta ne-a recomadndar si noua doctorul.Eu ii dau amoxicillina(AB)...nu-i dadeam daca nu eram cu plecatul...mi-e frica, ca tocmai acum s-a imbolnavit cand tr. sa plecam...asa ca ii dau AB sa nu-mi boleasca pe drum.
Olivia, ce-mi place cosul ala de baschet...hehe...ma bucur ca Luka e mai bina ...ai reusit sa ne vezi?
Adema, vazut baietzel frumos.....imi place aia cu ochelarii.Sanatate multa!
Kro, multumim ca ne-ai vazut.Pai d-aia le iau de aici...pe ultima suta de metrii....sttiu ca in tara sunt mai scumpe si nu asa de calitate.
Monica...lapte cu linguritza, oauuu....cat dureaza?
Carmen, sanatate Ilincai!
Daria, ma bucur ca esti multumita de bana...febra 37 nu-i mare....nu te stresa... pupici 
Felicia si
Andreea
philip spune:
laura
, ma bucur ca am putut fi de folos. pupi a dormit juma de ora ieri la pranz si s-a trezit urland. eu stiu ca e de la dinti, de aia am zis ca nu-i cred pe astia de zic ca nu dor.
philip
&andreea
copilasi dragalasi
kim222 spune:
nu ma dati disparuta...sint acasa si astept telefonul dr..Luca vomita de ieri tot..inclusiva apa..si a avut si diaree..Ma gindesc la o gastroenterita. Sintem pe soluite de elctroliti...si abia astept sa vorbesc cu dr!