Piticodromul de ian-feb05 (6)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Kris, determinarea sigur o poti face la orice spital de boli infectioase. Probabil si la Medsana, dar nu sunt sigura. Am o prietena care a facut asa ceva ca nu stia exact ce a facut fetita si a vrut sa verifice tot in ideea Priorixului. Dupa ce ma linistesc un pic cu Tudor o intreb unde a facut determinarea si iti scriu. Cert este ca se practica si eu zic ca e bine sa stii exact ce a avut. Fetita prietenei mele avusese rujeola parca, atunci cand cu epidemia, si totusi i s-a recomandat Priorixul dupa ce implineste un an, de-aia ti-am spus ce ti-am spus.

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Kita, mii de pupici!

Va mai tin la curent.

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Kita, eu i-am tinut irinei regimul o saptamana. Ieri i-am dat primul iaurt, azi i-am dat primul bibe cu lapte. Dar ei i s-a reglat foarte repede scaunul, practic de miercuri a revenit la normal si acum ma temeam sa nu o constip. Ei i-am dat ospamox si eferalgan la 8 ore, o fiola de vitamina C si un plic de smecta o data pe zi si supozitor cu novocalmin in noaptea in care a facut 39. Regimul a fost foarte drastic: doar ceai de menta, orez si morcovi si carne de pui, banane si branza de vaci. Fara nici un fel de lapte. I-am luat Milupa HN25 si i-am amestecat intr-o seara in supa crema de morcov ( Bubu} dar nu prea i-a placut. Eu v-am spus ca e epidemie de lunea trecuta. Acum ca Irina e bine imi dau seama ca poate am exagerat cu grijile, de-aia zic: nu panicati in cazul in care detectati un miros neobisnuit in pampers, dati fuga la dr!

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Nopti interesante

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Buna fetele,
imi pare tare rau sa aud ca atatia copilasi sunt bolnavi, dar ma bucur sa vad ca unora deja le e mai bine (puii lui Kita si Anda). Despre noi, ce sa va zic? Ne inscriem in categoria parintilor necajiti, caci si puiul nostru a fost tare rau saptamana trecuta. Marti a facut vaccinul de 1 an si de atunci zilnic a facut febra, peste 38. Ii scadeam temperatura cu supozitor cu novocalmin, dupa care la scurt timp, iar ii crestea. De vineri am dat peste alta dandana. Cred ca a racit cand l-a scos bona afara, mai ales ca in perioada de dupa vaccin imunitatea este mai scazuta. Nu stiu sigur ce il durea, cert este ca vineri noaptea a plans o gramada probabil pt ca nu putea sa respire bine. Tot vineri refuza sistematic hrana solida. Accepta doar sucuri, lapte, iaurt gol, gris cu lapte in bibe. L-am tratat cu calpol, l-am uns cu pulmax si i-am pus noaptea karvol langa patut. Se vede o ameliorare, dar din pacate tot nu e bine. Ieri, fiind atat de cald afara, l-am scos in parcul Titan si i-a placut tare mult, chit ca ii mai curgeau ochisorii de la soare/vant.
E tare rau ca pediatrii nu raspund la telefon in week-end, caci nu am avut cui sa-i cer un sfat, insa azi sper sa-mi raspunda doctorita lui Matei.
Per ansamblu, imi dau seama ca experientele noastre cu Matei sunt mai putin grave decat a altora dintre voi, insa asta nu ma face fericita.
Le doresc din tot sufletul sanatate puilor bolnaviori.
Tomasa, imi pare tare rau pt enetroviroza lui Tudor si sunt sufleteste alaturi de tine. Merci inca o data pt trandafiri.
Fetelor, as indrazni sa va dau sfat. Se zice ca in luna martie este bine sa va sfintiti casele. Miercuri eu am chemat preotul sa vina la noi acasa pentru a o sfinti. Va recomand sa faceti si voi la fel, poate astfel ne mai protejam casele de rele, necazuri sau boli.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Motzul si Prima aniversare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Multa sanatate puilor bolnavi!!! Ne pare rau sa auzim ca sunt puisorii necajiti!!! Am citi undeva ca un copil mic raceste in medie cam de 5-7 ori pe an.

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Fetelor cu puiutii bolnaviori, va urez multa sanatate si putere.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Rebecca, dragostea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata fetelor!
Sper ca sunt mai bine bolnaviorii azi! Le doresc insanatosire grabnica si un pupic la fiecare!

Liviana, noi ne sfintim casa inainte de Craciun, in post, asa ne-am obisnuit , pt. ca ne-am mutat in casa noua in noiembrie si de atunci o sfintim in postul Craciunului.

Anda, eu ti-am zis ca asa i-am dat laptele ala amestecat cu supa de morcov la recomandarea pediatrei, nici Vlad nu se omora cu el, dar manca de foame. Cand am ajuns la lapte HN simplu il bea, apoi combinat cu cel normal il bea de drag.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

sanatate multa la puiuti! si noi am avut enterocolita in toamna si of ce greu a mai fost....dar a trecut. cheia vindecarii rapide este regimul strict din primele zile si hidratarea cu ceiut, de preferat de menta dar daca nu...orice numai sa fie. crisu bea aproape un litru pe zi numai de ceai, plus 2-4 bibe lapte hn.
tomasa nu cred ca e de la pamant....vezi si tu te/ai suparat asa de tare ca vineri nu a papat....si el saracutul avea....buba la butrica....

noi acum ne chinuim cu maselele....cele 2 de sus au spart pe laterale, dar pe mijloc a ramas gingiuta si plange copila......si ca bonus incearca sa sparga si una de jos!!!!

Alina stiu prin ce treci, si eu am momente din astea mai "negre", dar oricate sfaturi si incurajari ai primii sa stii ca adevaratul ajutor il gasesti in tine. tu ai cea mai mare putere de a te scoate din starea asta. capul sus, viata e frumoasa mai ales cu o familie minunata langa tine!

Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Hai ca mi-am adus aminte, si uitasem ca a trecut si el prin asta, cand a avut Andrei gastroenterocolita nu vroia ceai de menta dar in schimb bea oricat de mult Baby Drink (care contine si menta) si doar asa am reusit sa-l hidratez cum trebuie si sa ating si scopul de oprire a scaunelor moi.

Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Tomasa, Kris, Crinuta, multa sanatate copilasilor bolnavi!

Kris, atunci Bianca are rozeola sau altceva?
Vladut a facut rubeola (boala usoara) dar tot i-am facut vaccinul contra rubeola oreion rujeola, la indicatia medicului. Dar nu i l-am facut cind a fost bolnav ci dupa ce s-a facut bine.

Alina Maria, sper ca ti-a revenit optimismul.

Enteroviroza (sau cum se numeste) e contagioasa? Se poate lua din parc?

Si Vladut are nasul infundat si se trezeste noaptea si plinge ca nu poate respira. Dar are niste muci tari, nu se inmoaie cu apa de mare, greu tare de scos. Si nu ma mai lasa sa ma apropii cu pompita de nas, cred ca l-am chinuit. Altceva nu are, nici febra. Nu stiu de la ce. Am pus oale cu apa pe calorifer sa se umezeasca aerul dar e la fel.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput