Copii spirituali
Au trecut atitia ani si nu am reusit sa am propria familie.
Inca nu am gasit pe cineva care sa imi inspire incredere si sa purcedem la drum, respectiv sa avem propria casa si copii. Nu aveam curaj, nu ma vedeam capabila sa cresc si sa educ un copil. Ma speria uriasa responsabilitate, aveam atitea exemple de copii abandonati si parasiti de mame si tati, lasati la orfelinate, baututi, loviti ,care ajungeau delicventi etc
Uneori am avut posibilitatea sa le vorbesc, sa ne jucam, sa ii vad crescind...unii au ris considerindu-ma o 'servitoare'...Dar imi erau asa dragi micutii, parca erau ai mei ...Incercam sa ii invat ,sa le transmit din ce stiu, pt virsta lor , sa inteleag lumea in care traim. Oare nu ii puteam numi 'ai mei' macar d.p.d.v. spiritual?
Acum cind vad mame si tati avind copii, fiind fericiti cu ei in brate, in carucioare, prin parc ma induiosez f mult... si simt o tristete ca nu m-am incumetat si nu mi-am asumat raspunderea indiferent de temerile din mintea mea.
Nu stiu daca a-ti trait asemenea framintari... daca nu va doresc sa aveti copii mari, sanatosi si realizati pe toate planurile
Doar gindul care trece prin inima are putere (H. Miller)
Raspunsuri
Principesa spune:
Dupa nostalgia si irevocabilul inefabil din mesajul tau credeam ca ai vreo 150 de ani pana sa vad ca esti in floarea capacitatii de procreere!
Fiecare om este un inger cu o singura aripa si numai imbratisandu-ne unul pe altul putem zbura
Durerea este inevitabila dar suferinta este optionala
tlaura spune:
Boteaza un copil, doi , trei, cati vrei sau cati poti! Asa, chiar vor fi copii tai spirituali; asta pana il vei avea pe al tau! Sa-ti mai treaca of-ul putin!
Ai rabdare, Dumnezeu le aranjaja pe toate!
Numai bine!
www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze
april spune:
Inca nu e timpul pierdut.
Nu te teme.
Nimic nu e perfect, dar daca nu risti nu castigi.
Destul de tarziu am invatat si eu lectia asta.
Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.
"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln
irina.c. spune:
quote:
Originally posted by Principesa
Dupa nostalgia si irevocabilul inefabil din mesajul tau credeam ca ai vreo 150 de ani pana sa vad ca esti in floarea capacitatii de procreere!Fiecare om este un inger cu o singura aripa si numai imbratisandu-ne unul pe altul putem zburaDurerea este inevitabila dar suferinta este optionala
hi,hi,asa am crezut si euLily,esti tanara,nu e timpul pierdut pentru facut copii.Altii se apuca si la 40 de ani,ba chiar si mai tarziu.Nu mai fi melancolica ,curaj,nu renunta la ideea de a-ti intemeia o familie.Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Trebuie sa cobori din barca daca vrei sa mergi pe ape.
today
lily spune:
Multumesc de raspunsuri!
Ca de atitea ori aici e suficient sa iti spui 'offul' si primesti sfaturi si sustinere necesara.
Poate nu virsta ar fi cauza nostalgiei, ci lipsa omului de linga mine alaturi de care sa stiu ca pot sta si care poate fi demn de numele de "tata", dupa ce trec momentele de distractie.
Am inceput sa cred cu putere ca momentul intilnirii e destul de aproape...din pacate, oameni seriosi sint mai greu de gasit.
Nu stiu daca as putea boteza copii, in cazul in care nu am sot.
Toate cele bune
Doar gindul care trece prin inima are putere (H. Miller)
Mirela72 spune:
Poti boteza un copil daca nu esti casatorita, nu poti cununa un cuplu.
Imi pare rau ca nu ti-ai gasit inca jumatatea,nu dispera, si eu mi-am intalnit sotul la 31 de ani iar la 32 de ani am si nascut, asta dupa foarte multi ani de singuratate si un mariaj esuat. Ce e pentru tine e pus deoparte, sa crezi asta.
Mire-mama de fetita frumoasa
http://community.webshots.com/user/Papucica