Gradinite... si iar gradinite

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Loreena spune:

e vorba de gradinita din floreasca sau celalalt sediu???

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns La reveuse spune:

capcaunule te rugam sa ne spui unde ti'ai dat copilul pana la urma si ce gradinita ai gasit care sa repare problemele pe care le'ai avut la Kids... ne'ai face un mare serviciu....
Multumim!

Mergi la inceput

de Clara kindergarten stie cineva ceva......ca acum iar nu mai stiu incotro sa apuc.

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput

si mai e doar 1 saptamana..........

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Nu doresc sa sperii pe nimeni, ci doar sa va dau de gandit. Kids Club nu este pentru toti copiii iadul de pe pamant. Adevarul e tare complicat, iar in chestiunile care implica mult suflet este si foarte relativ.
Au fost parinti foarte nemultumiti, au fost si parinti foarte multumiti. Mai important, unii copii au fost nefericiti, altii fericiti. Depinde de ce asteapta unii si altii de la o gradinita. Depinde de temperamentul copiilor. Depinde de backgroundul parintilor. Depinde de foarte multe lucruri. Sunt parinti care prefera stilul autoritar, altii care prefera un stil mai ingaduitor. Sunt parinti care vor mai multa pregatire si altii care vor mai multa joaca (si una si alta sunt necesare). Unii care spun ca imunitatea se dezvolta mai bine in timpul luptei cu virusii (si asta e adevrat, sa stiti), si altii care sustin ca bolile dese macina sanatatea si lasa urmari (perfect adevarat). Asadar fiecare dintre multumiti are dreptate in felul lui.
Comparativ cu multe alte gradinite Kids Club are si plusuri (curte mare, mancare buna, bebelusii au fost dezvatati de pampersi, au avut pe vremuri si educatoare foarte bune). Asadar sfatul meu este sa nu luati decizii bazandu-va numai pe parerile de pe forum. Vizitati gradinitele si urmariti la fata locului detaliile semnalate pe forum.
Ar fi foarte utila o posibilitate de notare a gradinitelor pe forum, aidoma notelor obtinute prin medierea voturilor online de pe siturile de prezentare a mobilelor, a masinilor, etc.
Nu o sa divulg numele actualei gradinite pentru ca:
- s-ar putea sa ma insel, asa cum m-am mai inselat de cateva ori, si n-as vrea sa imi reprosati alegerea.
- nu facem reclama pe site. In schimb putem si chiar trebuie sa criticam aspectele negative.
Capcaunul gradinitelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zanazanelor spune:

Tocmai ce am citit toate postarile. Imi scapa nickul mamicii care se gandeste ce sa aleaga intre Mini Terra si Wonderland Nursery School. Am vazut ca la WNS pretul este de 12.500.000 (wow...presupun ca fara transport)... Daca tu iti permiti sa dai atatia bani, eu iti mai recomand o gradinita pe care eu personal inca nu am luat-o in calcul: Little Giants, cu program de la 8-19 si taxa de 12 milioane (fara trasnport). Am auzit numai pareri bune despre ea...

Am mai citit ceva bun si despre Smart Kids. O sa trimit un PM unei mamici de care am citit pe forum ca ar fi avut acolo copilasul... Va impartasesc dupa aceea parerea ei...

Pentru Capcaunul: mi se pare super aiurea sa raspunzi gen "nu va zic la ce gradinita este copilul meu pentru ca nu vreau sa fac reclama"... Sa fim seriosi... Oare tu chiar nu ai citit cate mamici si tati de aici spun UNDE ANUME au copiii si ce impresii le-a lasat respectiva gradinita?
Este la fel de adevarat ca un copil se poate simti bine si altul nu, dar la fel de adevarat este ca in momentul in care se gasesc cel putin 3 parinti (dintr-o grupa de 6 copii) sa spuna ca ceva nu este ok la o anume gradinita, atunci trebuie sa ne gandim mai serios daca luam in calcul o asa gradinita...

De exemplu, eu una nu am auzit nimic rau despre Arcons. Mi-as duce copilul acolo si MAINE daca nu ar fi prea departe... Dar despre alte gradinite gen Domino, Monicrem, Harry Potter Junior, Genoveva, Bright Horizons, Open Mind, Rainbow Kids, Georgescu ABC sau mai stiu eu care, despre care am auzit numai "bravuri" tin sa spun ca le sterg IMEDIAT de pe lista...

Asa ca daca ai o impresie cat de cat buna despre actuala gradinita unde merge copilul tau, SPUNE! Sunt convinsa ca parintii nu se vor axa numai pe parerea ta! Iar o parere in plus nu strica niciodata.

By the way: ieri am fost la Mica Printesa. Program lung 7.200.000 lei, transport maxim 2.000.000 lei (in functie de distanta). Au ca mijloc de transport un VW family... Desi curtea este destul de mica, mi-a placut directoarea si aranjamentul salilor. Impresia a fost ok, atat doar ca pentru noi nu se potriveste deoarece este prea departe si de casa, si de job, si primesc copii doar de la 2 ani in sus...
Cat am stat in hol sa o astept pe directoare am vazut o mamica ce isi astepta baiatul. Am intrat in vorba cu ea. Il avea de acolo de mai bine de 3 ani, iar acum se pregateste pentru scoala. In tot acest timp a fost multumita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Despre Open Mind eu una am o impresie f proasta...nu stiu cum mai e acum, dar acum 8 luni erau dezastru la capitolul mancare. Daca nu s-a schimbat bucatarul...brrrrr....

Am mai vazut Voinicel, unde mi-a placut cat de cat, Ada Kindergarden, unde e inghesuit si urat, Conil, care acum 1 an era un fiasco total, acum poate s-au mai dat pe brazda, Ioana, cu copii incercanati si varza calita in meniu si cam atat.

Eu sunt interesata de cele noi din sectorul 6, SmartKidsClub, Sfantul Andrei,Maryland, daca stie cineva ceva de ele....

...I want a permanent vacation...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Ai si tu dreptate zanazanelor. Capcaunul este personajul negativ din basmele cu zane, asta e . Ca sa nu raman insa in intregime dator o sa-ti dau un sfat bun: sterge si Acorns de pe lista. Este o brambureala generala acolo. Suficient sa spun ca se doarme pe saltelute intinse pe parchet, e o amestecatura totala intre copii de toate varstele, personalul lasa de dorit. E o TZEAPA la taxa pe care o cer. Fosta gradinita din acea vila era mai buna si cerea numai 180E la program lung.

Mergi la inceput

As vrea sa aflu si eu cum decurge la voi despartirea si "predarea" copilului la gradinitza; azi prima zi am intrat in gradinitza, dar educatoarea mi-a zis ca mai bine ar fi de maine sa sun la poarta si sa vina ea sa o preia de acolo si sa o aduc de manutza si nu in brate.......la voi cum e sau cum a fost la inceput? cum vi se pare metoda asta........asa se procedeaza la voi la gradinitza? sau cum altfel.....ca poate ii propun eu alta metoda fata mea are 1 an si 5 luni aproape

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Capcaunule - poate ne dai mai multe informatii despre Acorns, si eu o aveam pe lista ptr limba engleza pe care o vorbesc cu copiii, dar dupa o vizita acolo si pe mine m-a pus pe ginduri. Avind insa numai informatii pozitive despre ea, si fiind si pe strada linga socrii mei, am pastrat-o pe lista... Dar niste informatii suplimentare si pertinente m-ar ajuta. Mersic anticipat.

Andra

Mergi la inceput