Gradinite... si iar gradinite

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

quote:
Originally posted by capcaunul

De unde atata insistenta in a promova gradinita asta? Si de ce faci insistent reclama sub diverse nume? Acum esti Glavan, acum o saptamana erai MMC.

Bravo, Capcaunule, ce spirit de observatie ai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Glavan spune:

Eu sunt Glavan si nu am fost niciodata MMC sau cum vrei sa-i spui tu, capcaunule. Nu stiu de ce te deranjeaza parerea mea cu privire la o gradinita. Cred ca oricine are dreptul sa isi scrie parerea pe un forum. Mie mi-a placut aceasta gradinita si o spun deschis, nu trebuie sa deranjeze pe nimeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by Glavan

Eu sunt Glavan si nu am fost niciodata MMC sau cum vrei sa-i spui tu, capcaunule. Nu stiu de ce te deranjeaza parerea mea cu privire la o gradinita. Cred ca oricine are dreptul sa isi scrie parerea pe un forum. Mie mi-a placut aceasta gradinita si o spun deschis, nu trebuie sa deranjeze pe nimeni.

Cei care au citit ambele tale postari la care am facut referire si-au dat seama ca esti una si aceeasi persoana. Intre timp moderatorii au sters una dintre ele pe motivul evident al reclamei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AmethystRain spune:

Pana la urma, a avut cineva copilul la Mini Terra? Cum a fost? Help, ca innebunesc...nu mai stiu ce sa aleg. Ati fost multumite de Mini Terra?

Mergi la inceput