Fetele din America (63)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

quote:
Originally posted by sinzi_ana

Xela...din pacate sunt doar 3 hihi...dar pot sa desenez si io unu daca vrei...

Fetelor...o vecina de aici, tot romanaca, m-a rugat sa stau cu fetita ei de 9 ani in we cate 3 ore...
Mie imi convine, ca are si al meu baiet cu cine sa se joace, si mai ales o fetita mai mare de la care are o gramada de invatat...
Tipa vrea sa imi si plateasca...hihi...lucru care nu ma deranjeaza deloc...dar nu stiu cat sa ii cer...
Cat se plateste pt stat cu copiii???

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Ma gandesc ca 6-7$/ora, mai ales ca e mare.

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

sinzi ana, aici avea trei luni si era la rang de bursuc, acum are 10 si e la rang de matza. multumim pentru complimente am sa pun o noua pozica imediat ce o sa gasim cablul de leg intre aparatul de foto si calculator, daca o sa-l gasim vreodata prin bagaje...david e deja barbatel, la trei ani,... nu vrei o reteta ptr o ... fetitza?

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Pisik desi iubesc mult copilasii si mai ales cei mici...nu cred ca ma mai inham la un bebe...as vrea sa infiez...dar mai incolo...

Ruxi...da conteaza ca e in we???

Fetelor am facut si io o nebunie...ca trebuia...
Am fost la cumparaturi in seara asta cu masina cea noua si sotu si-a uitat carnetul acasa...si daca tot am zis ca suntem ilegali...am condus io...
Ah ce bine e sa stai cu volanu in mana!!!! Imi era tare dor...de abia astept sa imi dau carnetu...

Stie cineva daca in Florida tre sa faci scoala??? CA stiu ca e obligatoriu sa faci un curs de drug and alchool, dar nu stiu daca trebuie sa iei si lectii de la cineva....
Pt ca mie in Ro mi-au furat carnetul si nu mi-am mai facut altul...ma gandeam ca aici imi tre oricum altul...si nu am dovada ca am mai condus vreodata...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

noi am gasit o casa cu chirie, platim 1400 S lunar. mancarea de bebei aici e mult mai nasoala decat in fr si ca gust, si ca varietate. mami e puturoasa si da numai borcanele la puiutza. poate cineva sa-mi dea un sfat de la ce varsta pot sa pun cacao in lapte la bebe si ce marca?

clima aici e f ciudata, ba e cald ba e rece, de nu stii daca sa iesi in tricou sau sa tragi o vesta groasa pe deasupra. primul wend , la sf lui ianuarie am iesit in tricou, 2 sapt dupa aia tragea o ninsoare. vanzatorii mi se par mai putin amabili decat in fr, iar sotului mai mult. accentul este ingrozitor, mai ales negrii o lalaie de parca ar canta.

... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

pisik, eu abia acum i-am dat o data lapte cu nesquick lui pupi si el a implint 20 de luni. eu zic ca e prea devreme la 10 luni ale bursucei. mai asteapta macar pana dupa un an.
bine ai venit!

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

Nu-i nevoie de scoala pentru carnet. te duci la DMV0ul local si ceri o cartulie cu regulile. O inveti acasa ti cind esti gata te duci sa dai examenul scris, dupa ce-l treci te inscrii pentru cel practic, pe masina ta si daca-l treci, ti se da carnetul in aceeasi zi. iti trebui citeva dovezi de rezidenta : pasaport, greencard, SSN, copie dupa chirie si telefon sau gaze...si o sa te verifice si la INS ca esti legala (cel putin in Indiana asa fac).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Sinziana, nu cred sa conteze ca e weekend. Poti sa incerci sa ceri 8$/ora, dar cum copilul e mare, pretul nu poate fi crescut mult prea mult. Incearca sa ceri 10, vezi ce zice...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by sinzi_ana
Stie cineva daca in Florida tre sa faci scoala???

e cum zice Amuleta, nu-ti trebuie scoala, ca tu stii deja sa conduci. in cazul in care nu ai fi stiut, ai fi putut sa iti iei un instructor auto. dar asa, tot ce ai de facut e sa citesti cartulia aia cu regulile de circulatie. testul teoretic este super simplu. iar ala practic dureaza 15-20 de minute maximum - te invarte nitel cu masina in zona unde e sediul DMV si te depuncteaza la greseli, daca faci. succes.

fetele cu bulbii, ce-ati mai facut? i-ati plantat, au rasarit, ati facut poze?

Mergi la inceput

multumesc ptr sfat, philip. din cate am citit ar trebui sa manince 500 ml pe zi, or ea de abia trage dimineata 140-180 iar seara 200 dupa o ora de negociere. de asta incerc sa caut ceva sa schimbe gustul laptelui, poate o motivez mai mult.

fetelor, eu mi-am schimbat carnetul imediat ce am ajuns aici. ce nu condusesem eu inainte ca nu-mi place deloc, a trebuit sa conduc aici ca nu pot nici macar sa iau o painica fara masina!

... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

quote:
Originally posted by conchita
fetele cu bulbii, ce-ati mai facut? i-ati plantat, au rasarit, ati facut poze?

La mine le-a dat capsorul la frunze:)) le-am si pozat acu doo zile aici si aici. Chiar ma gandeam sa vin sa intreb voi ce-ati mai facut cu ei.

Oana_B

Mergi la inceput