Fetele din America (63)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

mai fetelor, cu permisul de conducere nu inteleg ; nu il aveati deloc de a trebuit sa dati test sau nu l-au echivalat?

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Io i-am dat lapte praf pana la 2 ani!!! In Ro, era de la Humana un lapte cu diferite arome: vanilie, banane si capsuni...nu stiu daca aici se gaseste...
Dar e mai buna ideea cu fructele in lapte!!!

Mie mi-au furat actele in tara cu tot cu carnet si mi-a fost lene sa imi mai fac altul...asa ca aici tre sa dau examen ca si cum nu as fi avut niciodata carnet!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Sanziana, aici nu se da online, dar intreaba la tine, state diferite inseamna obiceiuri diferite. Ma indoiesc totusi ca se da online, ei vor acolo pe loc sa te sensibilizeze. Am fost seara, 6-7 nu mai in minte.
Pisik, sigur ca am avut permis, numai ca asa se echivaleaza in statul Maryland, drug&alcohol, testul ala teoretic si driving test, adica ceva manevre intr-un fel de poligon. In fine, se pierde o zi cu asta, in rest nu e mare lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anp spune:

Buna fetelor,
Eu scriu mai rar pe aici, desi in fiecare zi imi iau "doza" de DC, spre disperarea sotului meu...
Am si eu o intrebare: eu voi avea un internship la Pfizer in vara asta, de pe 30 mai si pana cam pe 15 august. E cineva din Ann Arbor? M-am uitat pe mai multe site-uri sa-mi inchiriez un apt, dar nu vrea nimeni sa-mi inchirieze doar pentru 10-11 saptamani, cat voi sta eu acolo...
Deci: E cineva din Ann Arbor sau imprejurimi care ma poate ajuta? Stie cineva vreun student la University of Michigan care ar vrea sa-si subinchirieze apartamentul pt vara (as vrea un one-bedroom CURAT)? Orice informatie e binevenita, ca mi-am prins urechile cautand apartamente...
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

permisul - mie mi l-au schimbat pe loc, in 30 minute aveam permisul american de conducere. norocul meu, ca nu prea le am cu condusul, am condus probabil vreo 50 de ore in total si alea insotita de stimabilul sot. asa ca eram stresata ca ma pun astia la testare, va dati seama ce-ar fi iesit!!!

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Anp, nu sunt din AnnArbor, dar pe aici ce cauti tu se rezolva cu craigslist, uite e si unul de Ann Arbor:
http://annarbor.craigslist.org/sub/

Pisik, eu te inteleg, peste o luna ma mut in Canada si acolo merge tot la fel, imi da altul direct.

Mergi la inceput

Multumesc mult, Llaura, pe la craigslist ma uitam si eu - cred ca problema mea e de fapt ca nu am nici o garantie ca apartamentele alea pe care le vad eu online sunt curate - am avut cateva experiente proaste si nu vreau sa mai risc. Eu stau in Minneapolis si nu pot sa merg in Ann Arbor inainte de a-mi incepe internship-ul. De aceea intrebam daca e cineva din zona, poate are informatii mai exacte.

Mergi la inceput

Ce misto era daca aveai un internship in DC...eu ma mut in Canada si o sa platesc chirie in DC ca nu imi expira lease-ul pana atunci
Frumos, central, curat, l-as pune pe craigslist, dar nu cred ca il vrea nimeni gol, si nici nu pot sa plec sa il las cu stuff in el.
Bafta cu Ann Arbor!

Mergi la inceput

Poti incerca sa-ti pui apartamentul pe craigslist, ce pierzi? Nu se stie de unde sare iepurasul ;)
Mult noroc si tie in Canada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

Cred ca testul cu alcoolul depinde de stat, in Illinois de exemplu nu se cere, chiar daca dai prima data. Si parca nici in NY nu se cerea. E ceva nou ?

Mergi la inceput