Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (14)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GIOVA alt scuipacios vai de diversificarea noastra

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Mai Moni cate ai pus intro singura cana!
Ce vrei sa-i faci copilei?
Mai...mai...nz,nz
Uite asa vin eu la tine.

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Auzi Moni dar ce ceai de colici ii dai tu?

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

plec sa hranesc banana

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

TEOLINDA n-am priceput ce nu-i in regula cu programul si cu kg! Mie mi se par ok!
Nu vrei sa-ti descriu un program de-al nostru ...
URSULINA nu i l-am dat tot odata. Si s-a kk-rit doar de max. trei ori pe zi, fatza de 7-8 Mie-mi convine

Mergi la inceput

JANINA am unul "de colici" de la o firma Belin care contine:musetel,menta,coriandru,fenicul si chimion si mai am Baby DRINK asta contine musetel,lemn dulce,cimbru si menta! Baby Calm nu stiu ce continea ca nu i-am mai dat,ca de ala se kkrea prea des,cel putin asa mi se parea mie.Baby Drink o mai strange la nr. kk -relilor!
Si ii mai dadeam seara ceai facut din anason si chimen (la numeroasele indicatii de la f.f. multi ...) de asta se partzaie en-gros dar parca si se chinuie mai mult si se screme...Vorba aia! TU alegi!
Si incerc sa-i dau mai putin de 100 ml in 24 h.
Doar acum cu febra i-am dat mai mult! Dar l-ar bea intr-o veselie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Giova nu mai plange... nici a mea nu mai e la fel (ma refer la aspect ca altceva nu am probat inca) si i-am zis doctorului la control ca nu-mi place si ca mi-a stricat... stralucirea! si a ras de mine. Dar sa vedem acum proba finala de dimensiuni... asta cand mi-oi face curaj!
Teolinda chiar, daca ma apuc eu sa-ti povestesc programul Carlei te umplu de respect pentru rabdarea mea.
Dar asta pana azi, cand (ofticata pe Denisa) m-am hotarat sa-i dau sa manance la program, si mi-a iesit. Ca de obicei cedam psihic cand avea colici s-i dadeam sa suga ca sa taca. Azi am pacalit-o in o mie de feluri. Ca vreau si eu la 4 ore domne!

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Lasa Janina ca mai creste ea Carla si devine cuminte! Si Diana mananca deja mai rar,dar ieri si azi cu pseudofebra a fost super calare pe tzatza! Si mai zicea aia ca poate sa n-aiba pofta de mancare Capricoarna adevarata face tot invers!
Si apropo de colici,siropuri nu-i mai dau ioc,doar ceai...

Mergi la inceput

Acum mi-am dat seama!URSULINA ,Raisa n-a avut deloc colici Ca nu te-am auzit!Si care-i reteta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Ce o fi DEX, DOOM, ca Pruteanu zicea intr-o emisiune ca e super scump, apoi 600.000 e chiar rezonabil, conditia fiind sa nu schimbe astia iar gramatica peste vreo 2 ani

Ioana lui Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput